Komentari na vest

Saopštenje Crvene zvezde: Dovoljno smo čekali, prvo finale Superlige, pa ćemo o terminima finala ABA lige!

D

Djinobili

pre 11 meseci

Tako jeeee ne treba ni da igramo sa njima nek osvoje nesto posle 100god sta me briga
D

Da li je neko iznenađen?

pre 11 meseci

Reći ću samo jedno: Saopštenje.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

probudim se jutros, vidim nema saopstenja vec 3 cela dana. Nevera, nestvarna nepravda koja obuzima celo moje bice. Ustanem a ne znam gde sam posao, gubim apetit, grickam nokte, ubijen u pojam, izgubio boju, ubledeo, pitaju me moji jesam li dobro, da se nisam razboleo... Lutam gradom kao zombi, na poslu gledam u jednu tacku, bezumlje... Ali kad ono medjutim, eto ga SAOPSTENJE, svet se konacno vratio i normalu, konacno je sve dobilo smisao. Nenormalni su ostali nenormalni, pa je lakse nama normalnima. Jos da Pluton ponovo proglase planetom i sve ce biti u redu...
о

ојјјј

pre 11 meseci

Јутрос у 14. Добро поранио ђетићу.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

zivim u americi?
I

IstorijaPropadanja

pre 11 meseci

Kada je došlo do sukoba izmedju FIBA i ULEB naše prvenstvo je dobilo jedno mesto u FIBA Ligi Šampiona a iz ULEB-a su nas obavestili da u njihovu EuroLigu moze da se udje samo iz Jadranske lige. Klubovi iz naše lige koji su dobili poziv idu u ABA ligu (tada se zvala GoodYear) jer su odavno bili nezadovoljni tretmanom u našoj ligi gde se unapred znao pobednik a Partizan odbija zato što to znači da gubi poziciju "boga i batine" koju mu je omogućavao KSJ (sad je to KSS; to je i objašnjenje zašto beže od KLS čiji su vlasnici klubovi a ne KSS- Španski model). Posle godinu dana, kada su KSJ (KSS) i Partizan videli da je najjace evropsko takmicenje ULEB EL a ne FIBA CL, SAMOVOLJNO napustaju fibu, ulaze u Jadransku ligu da bi mogli da se bore za EL jer im je to bio LIČNI interes. FIBA to nije gledala skrštenih ruku i našem prvenstvu su oduzeli mesto u FIBA CL. Tako je domaća liga izgubila na značaju. Znači niko nikoga nije ucenjivao i tako to. Sve ovo može da se proveri vrlo lako i ja Vas ohrabrujem da to uradite, ne morate na reč da mi verujete. Fer i pošteno. Molim objavite.
S

SuproLiga

pre 11 meseci

Koja FIBA Liga Šampiona? FIBA Liga šampiona je formirana pre neku godinu i za taj period što pričaš ona nije postojala. Kada nemaš pojma onda se ne javljaj.
D

Dobronamjerni

pre 11 meseci

A dje ste, zabrinuh se!
9

90%

pre 11 meseci

90% danasnjih navijaca kluba kako se god on zvao sad, se i ne seca kako je i nastala Aba liga i zbog cega. Zahvalite se Covicu sto je kupio milione navijaca za 200k koje je posle x puta vratio u svoj dzep.
a

asi

pre 11 meseci

Cirkus,drzite igrace do kraja jula,nece vam niko ubuduce hteti ni da dodje.
G

Gosttttttttttt

pre 11 meseci

Dugo nije bilo saopstenja, unervozili se papci.
o

ovo je

pre 11 meseci

već farsa!!!! hahahaha hahahaha hahahaha
K

Konzul sa Bulbuldera

pre 11 meseci

Zakazivanje majstorice polufinala za 6. jun, sedam dana nakon odigravanja druge utakmice u kojoj je Cedevita pobedila Partizan, kap je koja je prelila čašu. Ako učimo od najboljih, ugledajmo se na NBA ligu, gde su, recimo, Miami i Bostot igrali svako drugo veče, iako je razdaljina između ova dva grada nešto više od 2K km, dok je relacija Beograd-Ljubljana 550 km. Za šta vam treba nedelju dana? Idete auto-stopom ili pešice? Stalno se bavite podmetanjem, zakulisnim radnjama, tužakanjem... A takav način funkcionisanja vam se obija o glavu. I tek će.
7

799

pre 11 meseci

ti da nesto znas, ne bi ovde lupetao, nego bi u skolu isao.. ne igra se zato sto COL ima obaveze u prvenstvu, pa se ne igra za 3 dana
Q

Q4

pre 11 meseci

Aaaaa,COL ima obaveza u prvenstvu Slovenije.Ima i Zvezda isto tako obaveza u prvenstvu Srbije.Pa će Aba posle toga da se igra.Nema ko ovde i zašto da se ljuti.
h

hahahaha hahahaha

pre 11 meseci

pa dal je moguće???? hahahahahaha
P

Pik gost

pre 11 meseci

Bravo! Pravi potez!
5

565

pre 11 meseci

Pravi potez za nastavak cirkuza saopstenja...
G

Gost 007

pre 11 meseci

Ima nas koji nismo ni na crnoj, ni na crvenoj strani brda. Mi, neutralni bi jednostavno hteli da uživamo u košarci. Verovatno najjače finale u poslednjih 20 godina. Ali strah me je da će ga indijanci koji vode ove klubove pokvariti. I ne razumem taj način razmišljanja. I jedan, i drugi klub imaju veću želju da otmu tu titulu nego da je osvoje.
7

799

pre 11 meseci

kad si neutralan, navedi sta je Partizanov greh ? To sto je odlozio zbog serije sa Realom ? To isto se radilo kada su oni igrali F8, mesec dana bila pauza u ABA. Kada prozivas, onda prozivaj argumentovano
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Pa već deset godina uživate u košarci.Ne zna se da li je grublja ili gluplja. Svake sezone neki skandal, nezavisno sa kim se igra finale. U EL brukanje svaki put, samo skandali i haos a milioni evra državnih para teku u privatne džepove.Pa gde ćeš veće uživanje.Onda se u tu košarku vrati najbolji evropski trener, dovedu se solidni igrači i igra se košarka. Prepuna Arena svaku utakmicu, a ni jedan incident. To prepozna cela Evropa,bruje mediji, najbolji igrači koji dolaze izražavaju zadovoljstvo. Samo , kako ti to zoveš "crveni deo brda" to ne priznaje.Vređaju, spinuju ,nameštaju, "saopštavaju". I onda nas ti izjednačavaš? Nisi u pravu, zlo dolazi iz predgrađa!
@

@matoridunster

pre 11 meseci

Druze pljujete sudije... nemoram dalje da navodim.
G

Gost 007

pre 11 meseci

Nisam se ni nadao da će me se razumeti. Kao što rekoh, imamo dva jako kvalitetna tima, posle dugo vremena. Hajde da uživamo u košarci. I da se igra loptom, a ne saopštenjima. Ali ni delije ni grobari ne mogu sportski da podnesu poraz i pruže ruku pobedniku kao ni njihova rukovodstva. Šteta. Igralo se sutra ili za mesec dana klasu Kampacu ili Panteru ne može niko da ospori. I mnogim drugim igračima.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

ma nema problema, taman da se aleksa vrati. odigrajte vi te vase porodicne turnire.
c

coki liga

pre 11 meseci

kako neko moze da se zali sam sebi ??
D

DAJ NAM

pre 11 meseci

SAOPSTENJA AAAAAA
j

jbg

pre 11 meseci

Ako je najbolje plasirani srpski tim ABA lige direktni polufinalista A, a naredni plasirani direktni polufinalista B, kako onda jedno polufinale igraju pobednici kvalifikacionih grupa KLS između sebe, a polufinalista B ide direktno u finale? Da li je odustajanjem Partizana od KLS, Zvezda dobila Partizan bez borbe u utakmici koju po propozicijama KLS nije ni trebalo da igraju, sem u eventualnom finalu?
k

koliko smo

pre 11 meseci

cekali,ali smo docekali kk saopstenje.
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Ma dobro bilo kako bilo mi samo da odbranimo Triplu Krunu a sve ostalo je manje vazno.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Bas cudno da Covic pise saopstenje retko kad to cini.
d

d. g.

pre 11 meseci

Ne, nego će da ćuti na ovaj cirkus.
G

Goodyear

pre 11 meseci

@d.g. Da, cirkus koji je on licno napravio...
7

799

pre 11 meseci

@d.g je l cirkus da se utakmica TRECEG kola igra po zavrsetku sezone ili cirkus da VAS TRENER izadje na konferenciju za utakmicu koja se igra sutradan, a sat vremena nakom te konferencije "zvezda odlaze svoje susret sa Mornarom" . Je l na ove cirkuse mislite bestidnici jedni ?!!?! To sto je Partizan odlozio seriju zbog El, isto ste vi uradili kada ste igrali taj F8, samo sto serija nije trajala jer ste ispraseni. Sram vise da vas bude. Pozivate se na intetese srpske kosarske i dizete ligu koju ste licno vi degradirali, i primorali Partizan da igra ABA. Sram da vas bude!!!
K

Kakav cirkus

pre 11 meseci

Kad je trebalo da se igra i brani domace prvenstvo, tad se pobeglo u Aba ligu, dok je Partizan branio domace prvenstvo, a sad imamo domace prvenstvo da obezvedjuje ABA2 LIGU, od lige koja je vodila do Evrolige do lige koja daje ucesce u ABA2 LIGU.
C

Covke majstor

pre 11 meseci

Covek majstor. Odatle je sve i pocelo...
F

Fenomeno

pre 11 meseci

Ovo je odlično. Bravo. Iako možda ni Zvezdi ne odgovara ovoliko odugovlačenje treba im kontrirati, čisto da im se pokaže da se ne mogu toliko bahatiti i raditi šta hoće i kako njima odgovara. Te gust nam je raspored, te umorni smo,te igramo sa Realom pa sve ostalo mora da stane, te nema termina u areni, te putovali smo busom pa smo eto opet umorni...Eto ako može mi bi da igramo završnicu aba lige tamo nekad u avgustu. Kao neke babe bogte. Kao umorni smo... Pa od čega zemljače, ne radiš u rudniku... Real je igrao sa njima u četvrtak 4.utakmicu pa u nedelju igrao svoje prvenstvo pa u utorak majstoricu sa njima i odmah posle F4 počeo Španski play off
t

torbicis

pre 11 meseci

Vi ste utakmicu iz prvog dela sezone odigrali tek pre mesec dana,jedino vi odlaze i pravite komediju u vašoj privatnoj ligi u kojoj bez obzira koji ste na tabeli igrate Evroligu godinama jer niste mogli to da obezbedite iz nase redovne,državne organizacije-lige pa ste Presli u Aba i postali vlasnici u kojoj isti gazda ima dva kluba !!!
C

Cipiripi LE2

pre 11 meseci

Dok komsije odmore zavrsice se dve superlige do pocetka Aba finala
m

markossss

pre 11 meseci

Da podsetim sve, ova Aba liga, kakva god da je takva je sada, jer je Zvezda napravila takvom ucestvovajuci u ukidanju svih ingerencija tadasnje domace lige. Zvezda zajedno sa Refleksom (Zeleznikom), Buducnoscu i Lovcenom ulaze u Godjear ligu (danasnju Aba). Partizan nije hteo da igra, ali su ga ucenili da mora igrati ili nece igrati tadasnju EL. Aba liga je ta koja odredjuje pravila, i iznad je Kls, zahvaljujuci tom istom Covicu...
A

Ajde

pre 11 meseci

Bas da vidimo.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

@markossss - Evo, da podsetim i ja tebe, još jednom, nije nju Zvezda napravila takvom, već Ostoja i Partizan. Ako se sećaš, cirkus je počeo pre par godina sa pečatima, sa vlasništvom, koji sud je odgovoran, pa se onda nastavilo cirkusom od prošle i ove godine. Svih tih marifetluka nije bilo dok nije došao Ostoja i krenuo da uređuje kako se njemu sviđa pritom ne poštujući nijedan propis, dokument, ništa. Ista priča je i za domaće prvenstvo. Tako da nemoj da prebacuješ loptu kod nas, kad je sve ovo samo i jedino Partizanova krivica.
m

markossss

pre 11 meseci

@Gosthjk ovo kod mene su suve cinjenice koje se vrlo lako mogu proveriti sa par klikova na relevantnim izvorima i sajtovima, a tvoje su samo neke rekla-kazala teorije zavere, i izvor iz saopstenja covketovih nebuloza. I sad bi ti da se ja raspravljam sa tobom. Ahahhaahaaa....
B

Bas tako

pre 11 meseci

Sad nam ABA odlucuje ko ima domaci teren naseg prvenstva na osnovu ko je bio prvi u ABA LIGI.A kao nagradu ko osvoji prvo mesto naseg prvenstava ide da igra ABA2 LIGU.
M

Miroslav68

pre 11 meseci

@Gosthjk | Au, brate, menjaš teze skoro ko predsednik. Dva tima u istoj ligi, pomeranje utakmica kako vam odogvara, ne odlazak na utakmice kad vam odogovara, kazne jer trener skida sako na utakmici, saopštenja kao na traci i ko zna čega se više i ne sećam, i ti kažeš da je Ostoja kriv, čovek koji je preuzeo Partizan pre par godina. Pudlica se za to vreme posvadjal sa svima koji bi ugrozili Zvezdu, nijedno finale beztnzije i incidenata i opet Partuzan kriv.
@

@Miroslav68

pre 11 meseci

normalno da ce da se posvadja sa svima koji bi ugrozili Zvezdu on je predsednik Crvene zvezde mi nikog ne ugrozavamo sto bi neko nas
X

XY

pre 11 meseci

Sad je finale KLSrbije važnije od ABA lige kao što se nikada nisu ložilu na top 8.EL😂😂😂😂😂😂😂😂
Л

Ложач

pre 11 meseci

Не разумем, ако је финале првенства Словеније важније од АБА лиге зашто финале првенства Србије не би било важније од АБА лиге???
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Ja sam se sprdao kad sam to rekao, ali sam izgleda pogodio da cemo da igramo domace prvenstvo dok cekamo da se komsije nakane da igraju ABA ligu.
V

Vamos

pre 11 meseci

Kad biste se vi, kako god da se zvali (FMP1, FMP2, Radnicki ili Czv) jednom izjasnili sta stvarno zelite bilo bi dobro. Pisete saopstenja na dnevnom nivou pa se malo pogubite. Sačekajte nas u finalu Aba lige, odmorite malo, eto nas za jedno 15ak dana :)))
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Mi smo vrlo dobro obrazložili sve pre nekoliko godina. Pravila postoje. Pravila svi moraju da poštuju. Toliko. Ovo što vi radite je obesmišljavanje lige i sporta. Još ste spremni da u treću ligu pobegnete.
7

799

pre 11 meseci

@gosthjk sta ste vi obrazlozili ?? pa ovaj vama da kaze da se zove Petar Pan, vi bi mu verovali. Kada ste igrali F8, pomerali vam termine sve bilo u redu. TRECE kolo ABA lige igrate kada se prvenstvo zavrsilo Trener vam odradi konferenciju za utakmicu, sat vremena posle toga "zvezda odlaze susret da Mornarnom" Reflex(danas FMP 2) i zvezda (danas FMP 1) zajedno sa jos dva kluba primoravaju Partizan da igra ABA ligu, danas istu pljujete Predsenik vam ima dva kluba gde FMP 1 nema poraz od FMP2 GODINAMA Posvadjali ste se sa svima koji su vam prisli po rezultatima, SA SVIMA I vi da dokazujete nesto!? Vi koji pisete saopstenja umesto obroka..sram da vas bude
j

jaaaaaaa

pre 11 meseci

sve tacno mesec dana neko odlaze utakmice i igra koje on hoce kako bi bili odmorni i sad igraju na 5-6 dana a Real za mesec dana odigrao 15 utakmica
Л

Ложач

pre 11 meseci

Реално одличан потез, ако чекају недељу дана због првенства словеније чекаће недељу дана због првенства Србије!
m

markossss

pre 11 meseci

Ako si zaboravio da te podsetim, ovu Aba ligu, kakva god da je takva je sada, jer je Zvezda napravila takvom, ucestvovajuci u ukidanju svih ingerencija tadasnje domace lige. Zvezda zajedno sa Refleksom (Zeleznikom), Buducnoscu i Lovcenom ulaze u Godjear ligu (danasnju Aba). Partizan nije hteo da igra, ali su ga ucenili da mora igrati ili nece igrati tadasnju EL. Tako da, kada se ukine, ako, a verovatno tesko, vidicemo sta dalje... A sada je Aba liga ta koja odredjuje pravila, i iznad je Kls, zahvaljujuci tom istom Covicu...
G

Gosthjk

pre 11 meseci

@markossss - nije nju Zvezda napravila takvom, već Ostoja i Partizan. Ako se sećaš, cirkus je počeo pre par godina sa pečatima, sa vlasništvom, koji sud je odgovoran, pa se onda nastavilo cirkusom od prošle i ove godine. Svih tih marifetluka nije bilo dok nije došao Ostoja i krenuo da uređuje kako se njemu sviđa pritom ne poštujući nijedan propis, dokument, ništa. Ista priča je i za domaće prvenstvo. Tako da nemoj da prebacuješ loptu kod nas, kad je sve ovo samo i jedino Partizanova krivica.
@

@Markosssss

pre 11 meseci

delimicno tacno , uleb je tada rekao da se nece moci vise preko domacih prvenstava ici u evropska takmicenja.. partizan je mogao da igra srpsku ligu i dalje , niko ga nije naterao da mora u abu...
m

markossss

pre 11 meseci

@Markosssss I sta je tu delimicno? I
m

markossss

pre 11 meseci

@Markosssss Sta je tu samo delimicno tacno? Mi smo tada kao domaca liga imali pravo na jednog predstavnika u EL i ukidanjem ingerencija ta licenca se prenela na Godjear ligu, cak mislim da je tada zbog toga Godjear liga imala 2 mesta u EL. Da smo bili slozni da branimo tu domacu ligu, tj da Zvezda i Zeleznik nisu pristupili Godjear, ta liga Godjear ne bi mogla nista i sada bi imali jaku srpsku ligu sa licencom za EL.
Л

Ложач

pre 11 meseci

Ко је укидао права БФЦ-у, Хемофарму, Војводини, Радничком да се не угасе???
D

Djape45

pre 11 meseci

U pravu smo al muka mi je od ovih saopštenja.
M

Ma

pre 11 meseci

Ovo je samo folklor kao sto bilo sa kupom kad kao navodno nece da igraju kup, pa dosli i igrali, pustite te fol igre. I onako Aba liga odredjuje pravila za nase prvenstvo.
A

Ako kome nije jasno

pre 11 meseci

EL--->Aba--->Kls
Л

Ложач

pre 11 meseci

Па АБА за годину две неће постојати, то је веш свима јасно! Европска такмичења јесу број, а наравно одмах после њих национални шампионат, па онда куп Србије, јер реално после свега остаће записано ко је колико пута освајао европске трофеје или би шампион своје државе, све остало ке споредно, тренутно и пролазно
G

Ggile978

pre 11 meseci

SLOVENCI su pametni igra se njihovo finale lige gde igra Olimpija pa se tek onda igra majstorica ABA lige vidi se ko je glavni tu ni Ostoja ni Čović bravo Slovenci svoj interes
2

2:0 ide u 2:3

pre 11 meseci

Nije se ostvario jedan davni san
M

Miroslav68

pre 11 meseci

Da Zvezda udje u top 8
M

Mojtemoto

pre 11 meseci

Da okrečim jedan mali stan hahahahhah
i

i tako dalje...

pre 11 meseci

Naravno, uvek mogu odustati od Aba lige. Dovidjenja... Oni bi samo nesto da uvode, neka svoja pravila, da se inate, da izmisljaju probleme, pisu saopstenja itd... Kada su ulazili u Aba (jadransku) ligu, naterali su Partizan ucenama u istu, a sad bi opet da nesto odredjuju... Uostalom, Aba je iznad domace lige, tako da siroko im polje...
E

E ko

pre 11 meseci

Nama prica nesto o interesu Srpske kosarke, prvo nas uvuce u Aba pod ucenama, pa nam sva ovlascenja naseg prvenstva prebaci na Aba ligi takmičenju, i on sad nesto prica au.
S

Srdjan88

pre 11 meseci

Ovdje podrzavam u potpunosti Covica. S onzirom da se majstorica KKP i COL igra tek za sedam dana i to zbog finalne serije Slovenacke lige izmedju COL i Heliosa onda neka saceka i finale ABA lige dok zavrsi Zvezda svoje finale.

Dezurn1_Kr1vac

pre 11 meseci

Pa ti si Covicu obesmislio ceo sistem . Ti si birao ABA kad je Partizan bio protiv regionalne lige . Ti si odvojio KLS od KSS i dao si u je u ruke tvojim poltronima da bi mogao da radis sve ovo sto radis . Neces ABA jer ti sada ne odgovara pa moze ali onda sampion je onaj ko je u regularnom delu bio prvi a ti kao drugi u EK ! Aj zdravo 🤷 P.S Nemoj da te Kampazzo ceka za 300.000€ sutra ti je prvi i plata da je legla 😠 jer si ga tek tad ugasio ne bude li bilo tako ! Jeste da je za tajesec odigrao jednu utakmicu alii decko trenira i redovan je na svakom predavanju 🤣🤣
N

Nađite

pre 11 meseci

Slobodan termin i da vas odučimo od košarke! Nauči pravopis, pa onda drži nekome predavanja.
C

Czz

pre 11 meseci

Cist dokaz da je Zvezda malo veci mangup od komsije. Zvezda ce imati ritam od 3 utakmice prije finala dok ce komsija odmarati 15-ak dana. Vratili vam karmu. Dr je ipak malo inteligentniji od ostoje i trenera zajedno
П

Пакс

pre 11 meseci

Ми можемо да причамо и да мислимо о Човићу шта год хоћемо, али не можемо да не кажемо да је изузетно паметан и јако лукав.
i

ivan3333

pre 11 meseci

Poslednji put kad je klub iz Abe igrao Top 8 evrolige svi su cekali da zavrse pa je poceo plej of. Ali sad im se nesto kriva jer misle da su iznad sistema.
N

NN lice

pre 11 meseci

Zasto lazes? Te godine je polufinale aba lige bilo sredinim marta, jos dok je trajalo Top16 EL, a top 8 se igrao sredinom aprila Finale se igralo u aprilu uz dogovor Zvezde i Mege Ovo sto se radi ove sezone je kriminal, ej da vi cekate utakmice i oravite pauze sa Derbijem po 6-7 dana pa sada majstorica da Olimpijom nakon 7 dana jer ste putovali autobusom?! Zauzeta arena, igrajte u Hali Sportiva, Pioniru… ali da Zvezda ceka utakmicu vise od 20 dana nema smisla, imalo bi smisla kada bi se uporedo igralo domace prvenstvo ali ovako je cist bezobrazluk
M

MareCzBgd

pre 11 meseci

Mi nismo svesni sta nama radi ovaj Covic i koliko nas blamira i ponizava.Pa sam je rekao jos pre 3 meseca da ako se mi plasiramo na F4 liga se odlaze na mesec dana.Dokle bre vise da nas sve ponizava i pravi budalama.Mi smo zbog njega KK Saopstenje.
G

GostBM

pre 11 meseci

Neka, pusti ga...neka nas "ponižava" i narednih 10 godina.
p

pst

pre 11 meseci

Vudis gdine veliki navijacu sa ponosom napisao sam ti nesto ali nisu objavili. Zvezda je mnogo vise nego sto ste vas nekoliko umislili. Vasa svojina time sto ste odigrali nekoliko meceva za nju. Mnogo ste fuini sto rece Zika u Dinastiji.
h

hulio

pre 11 meseci

Ekipe iz Top 8 EL su u isto vreme igrale svoje lige i top 8,samo veliki partizan prvaci univerzuma nisu igrali ..hteli su tako real da prodju ali cuna se okrene ..kss se zna zasto ne igraju jer nemaju tim i boje se 50+ za zvezdu ..tako ti je to kada forsiras kamerun...pauza nikom ne donosi dobro ,igokejci i ako prodju losu cedevitu bez najboljeg igraca Adamsa onda na ladjenje bar 2 nedelje a zvezda za to vreme zagreje sw lepo u kss ligi ..jos jednom bravo za Srpski klub Crvena Zvezda P.s. kada je bio zemljotres u turskoj javio se zelimir obradovic a sto se ne javj zbog situacije na kosovu ?? E zato je on murat yaga rumeniglu bez trofeja godinama
c

campacoo

pre 11 meseci

Sta je ovaj umislio da moze da odredi kad ce da pocne finale ABA lige. Ako ne mogu da igraju neka predaju
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Što vi niste predali nego birate kad ćete igrati?
A

A vala

pre 11 meseci

I mi smo dovoljno ćekali, vreme je za novo saopštenje
@

@-@

pre 11 meseci

Ovo je ok,ne moze 10 kluba da trpe i cekaju sve samo zbog jednog kluba. Tako da je ovo sascim okej. Kada su Real i Barsa mogli da odigraju svoje meceve pred f4 ne vidim ni sada nista sporno
V

Vidis ali ne razmisljas

pre 11 meseci

Real i Barsa da budu poslednji na tabeli ice u EL. Je l ti ovo docoljna razlika
N

N1204

pre 11 meseci

Ne vidis nista sporno jer ocigledno ni ne pratis kosarku,Real i Barsa u rosteru imaju po 18 igraca,a Partizan 12 i zato kada se igraju istorijske utakmice(Real) u interesu je svakog ko voli basket da omoguci ekipi da ima koliko toliko ravnopravan tretman,Skroz se slazem da nije normalno da Zvezda u zadnja 2 meseca odigra 4 tekme ali jbg.to je ta ABA liga koju hocemo .
S

Sofronije III

pre 11 meseci

@N1204, a ko je, zašto i na osnovu čega napravio roster sa samo 12, od čega 7,5 stranih igrača?
S

Samo sportski

pre 11 meseci

Zeleo bih podsetiti i jedne i druge, da EL ceka kraj ABA LIGE pa da odluci ko ce ici, tkd pamet u glavu. Tenzije, pritisci i neredi nece doneti nikome dobro. Samo fer i sportski pa dogodine u EL opet zajedno.
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Verovatno je Ćoki shvatio da će da izvisi za WC Evrolige pa počinje da pravi haos i da glumi neku žrtvu. Sad on, brani KSL koji je direktno uništio kada je takmičenje oteo od KSSa i stavio onu mitsku ličnost Leona Deleona da kažnjava trenere što skidaju sakoe u Junu?
G

Gost 1999

pre 11 meseci

Svaka na mestu !
J

Jaaaa

pre 11 meseci

Realno u pravu je Zvezda.
V

Vojvoda88

pre 11 meseci

Ne znam sta je sporno , evo Cedevita igra 1 i 3 juna polufinala svoje lige i iz tog razloga ne moze da odigra majstoricu da partizanom pre 6og juna . Partizan odlagao svoje utakmice sa Sc derbijem a glat su ako nista bar jednu mogli odigrati i uglaviti je u kalendar kad je bilo 2 2 u seriji pa je peta u madridu bila za 6 dana . Pa nista ondq kad je vec tako i kad se pravi sprdnja od lige , sad ce te gospodo malo da sacekate i Zvezdu 😉
a

asi

pre 11 meseci

Sprdnju je prvo CZ napravila odlaganjem utakmice sa Cedevitom. Posle 7 meseci je odigrala utakmicu redovnog kola.
Q

Q4

pre 11 meseci

Legendo,Zvezdu su u onakvom pretrpanom rasporedu dovukli u Ljubljanu i odložili utakmicu,e onda ta utakmica kad nije u terminu,traži se najpovoljniji.Šta je trebalo 5 utakmica nedjeljno da igramo.Drugo,kao Zvezdaš kažem da je 100 % u redu što vam se izašlo u susret dok ste igrali sa Realnom(mada je zvezda igrala aba utakmice dok je igrala sa CSKA)...ali je neprihvatljivo da otežete posle EL ,po 5-6-7 dana pauze između utakmica.Tako da sad i drugi imaju svoje planove
h

hs

pre 11 meseci

Pa ovo je vrh, jos ako nas ometla Cedevita dzaba ste se cimali i stresirali, a trenutno sve vuce na to :D
B

Bnm

pre 11 meseci

ODLICNO PA VI RADITE NAMA U KORIST. PRIJACE NAM ODMOR POSLE CEDEVITE PRED FINALE SA VAMA, SAMO VI PIKAJTE KLS ZONU ZA TO VREME...
t

turista

pre 11 meseci

Pa ta Zvezda je klub koji je odložio utakmicu sa Olimpijom i zbog iste te Zvezde prvenstvo nije odigrano u skladu sa kalendarom. Zaostalu utakmicu odigrali su nakon odigranog poslednjeg kola. Šta dalje očekivati nego ovo? Kk Saopštenje igra finale lige iz koje se pobednik ili finalista promoviše u ABA 2. Voimja ova
F

Fenomeno

pre 11 meseci

Tu utakmicu nije odložila Zvezda nego Cedevita. Zbog korone. Informiši se malo, pa tek onda mlati
K

Kada je to

pre 11 meseci

Zvezda odlozila utakmicu sa Olimpijom.Izgleda kod vas i dalhe pali ona fora hiljadu puta izgovorena laz postaje istina.
H

Haha

pre 11 meseci

Na isti dan je trebalo da se odigra Buducnost Partizan koja je odlozena iz sumnjivih razloga. Posle se pomerila zbog utakmice u Evropi.
H

Hames

pre 11 meseci

Red bi bio da ispadnete od Cedevite, to bi bilo najpravednije posle svega
r

realno85

pre 11 meseci

dajte mi jednu zemlju evrope u kojoj je prekinuto prvenstvo zbog obaveza ekipe i evropi sem kod nas. pa real madrid je u nedelju igrao finale u litvaniji a tri dana posle spansku ligu. pa sta ste vi primadone koje nisu sposobne da igraju utakmice na svaka tri dana a citava sezona se igrala tako. kraj sezone i umesto da se igra na svaka tri dana majstorica se ceka 8 dana. aloooo. pa jel sa igramo tu abu do avgusta. svaka cast covke sad vi razvucite pa oni malo neka cekaju.
g

gost 123457

pre 11 meseci

Aba liga čekala cz da odigra f8 sa CSK. Valjda nije pamćenje skroz odlutalo. Izgleda treba samo cz čekati. Fmp tada nije dizao tenziju a sada mu nije regularno. PS Dobro je što je izdato saopštenje, vwć sam pomislio da su se dozvali pameti kad ono trt.
b

bugiber

pre 11 meseci

Zasto ste napustili tako rano EL....pa Vam sada fale utakmice...
д

да, да...

pre 11 meseci

...ви сте дуго баш играли, стигли сте на Ф4 😂😂😂
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Nažalost sve ovo se dešava zato što naša takmičenja nemaju integritet. Odnosno ljudi koji ih vode su to dozvolili. Ali u našoj zemlji izgleda sve tako funkcioniše. Da je drugačije, na početku sezone bi se odredili termini i nema menjanja makar nuklaerni rat počeo. Ko god da se buni, samo kažeš ne interesuje me. Ali ja igram EL, igraj, super za tebe. Ali meni su povređeni/bolesni igrači, jako mi je žao i želim im brz oporavak, igraj sa juniorima. Zakon i pravila isti za sve. Ali to je utopija i samo puste želje.
W

Woow

pre 11 meseci

Opet obavestenje, opet tenzija, samo da bi ovom narodu i navijacima zvezde zamazali oci. Mozete da osvajate sve trofeje i da se hvalite time. Boli te sve Nebojsa sto se ne prica nista o TVOM klubu, sto i dalje nista nisi uradio u evroligi a ogromne pare si ulozio, nego samo nesto pises i pricas cele sezone! Uzmi i ove godine trofej ABA lige, a vi zvezdasi se zapitajte ako opet nista ne uradite sledece sezone u evroligi, ko koga tu šisa. Sramota me vise da gledam kako se svadjamo i jedni i drugi, vlast podelila narod, sad se jos vise i mi medjusobno mrzimo. Pustite vi i nase i vase Kamerunce, na kraju krajeva sutra cemo opet svi da ustajemo i idemo na posao, a neko ce masne pare da uzme za sve ovo sto nam plasiraju. SRBIJA!
Z

ZAPITAJ SE

pre 11 meseci

On nece razmisljati kada ce moci nesto sebi da kupi i pirušti. - Ti hoces On nece razmisljati gde ce na more, jer ce moci da ide kad god i gde god. - Ti neces On ce svom detetu i unuku priustiti sve jer njemu nije razlika 100e ili 1000e. - Tebi jeste On se nece iznervirati ako mu se pokvari auto. - Ti hoces On se nece iznervirati ako izgubi, jer ima sve ovo gore navedeno. - TI HOCES, jer za sve ovo gore treba 2 puta da proveris dal mozes!
д

да, да...

pre 11 meseci

...баш се не прича о Звезди, видим ти коментаришеш на вест о Арминији из Билефелда 😂😂😂
s

senseimaster

pre 11 meseci

Ne znam zašto ti kao navijač Reala komentarišeš šta je Zvezda uradila u EL,gde ste se vi sukobili oko termina

CICIBANsaSEVERA

pre 11 meseci

Znam da je NEMOGUĆE ali ne bi se iznenadio da Partizan i Cedevita odigraju majstoricu NEREŠENO i onda u fazonu igramo i četvrtu.... Jer neko SVE može u ovakvoj ligi.
Р

Рамбо Роки

pre 11 meseci

Клс може слободно да се угаси јер је потпуно бесмислено такмичење. Цзв и Пар раде шта год хоће. Остали су ту да попуне број. Што је најјаче и Аба лига је постала тотално бесмислена. Прича о расту српске кошарке је најбесмисленија јер никад више преплаћених странаца није било и никад мање младих српских играча који играју, озбиљно играју. Да ће оба тима играти у ЕЛ и наредне сезоне, то је готово извесно. Поставља се онда питање за који ђаво онда играју све ово!? Оставите онда лепо КЛС Борцу, Спартаку, ОКК Београду, Слоги да играју и мирна Бачка.
X

Xao

pre 11 meseci

Strucnjace, vi ste toliko zabrazdili u vasoj bahatosti da se pitate "koji se djavo igra" prvenstvo drzave Srbije.
@

@xao

pre 11 meseci

Koja je poenta da Zvezda/Partizan uzmu pehar Lige na osnovu dve odigrane utakmice? To sto imaju obaveze u drugim ligama ne znaci da na taj nacin treba da se ponizava neko ko nema i odigra 30 utakmica domace lige, da bi sta? Bio pometlan od ekipe koja dolazi na finale? Pa kup malte ima vise utakmica nego Partizan/Zvezda u L I G I
Р

Рамбо Роки

pre 11 meseci

@Xao "Стручњаче" не знам на основу чега си закључио да сам навијач Партизана!? Да ти одгонетнем, нисам, као што нисам ни Звезде. Само констатујем бесмисленост овог такмичења и пропаст српске кошарке. Поздрав.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Pa ništa, da ugasimo domaće prvenstvo jer je besmisleno da ekipe iz ABA lige odigraju samo 5-6 utakmica? Misliš da više smisla ima da igraju celo domaće prvenstvo i dobijaju sve utakmice sa 50-100 razlike? Misliš da bi i njima više odgovaralo da se malo rekreativno istrče ili bi im više odgovaralo da imaju ozbiljnije utakmice u ABA ligi? A ti možeš da pričaš koliko hoćeš da nisi Partizanov navijač, ali jesi. Jer samo oni imaju tu besmislenu tvrdnju da domaće prvenstvo ne treba igrati.
s

samo da pitam

pre 11 meseci

Kad se cekalo da se utakmica treceg kola odlozi i igra na samom kraju i posle svih ostalih utakmica odlozenih nakon te i postala revijalnog karaktera, to je bilo u redu? A da ne pricamo o Mornaru, gde Dusko drzi konferenciju za medije prica kako idu po pobedu u Bar, a posle 2 sata odlozena je utkamica zbog misterioznih problema sa povredama igraca Zvezde, dok posle 2 dana igraju kompletni evroligu samo su im dva igraca falila, Lazic i Nedovic? Hoce neko da mi kaze da drugi ne bi cekali Zvezdu da su izborili TOP 8? Ja se secam da je jednom to bilo i da je ABA stala na mesec dana, da se nista nije igralo dok gospoda ne zavrsi svoju plej of metlu od CSKA
D

DžoniRS

pre 11 meseci

Kaži mi, zašto je zbog izbora u drugoj zemlji odložena košarkaška utakmica Budućnost - Partizan? Kakve veze imaju izbori i košarka?
@

@Dzonirs

pre 11 meseci

Zbog toga sto je Moraca bila izborno mesto legendo
A

ABCD...

pre 11 meseci

Sah-mat! Grobari mislili da da Zvezdu totalno izbace iz ritma. Cime se sve sluze pa to to je strasno...
h

hahahahhaa

pre 11 meseci

Evo ga saopstenje hahahaha
O

Ojsa

pre 11 meseci

Svaka cast,necemo da cekamo i da odlazemo zbog nekih sto im je drzava gurnula ko zna koliko miliona za ove dve godine i sto im je dozvolila sve zivo,a oni opet nisu osvojili nista do sad i opet pobegli. Gleda ovaj od gore sve,opet ce biti tripla kruna!
t

toliko o ozbiljnosti

pre 11 meseci

"Superliga je od izuzetne važnosti za srpsku košarku. Pokazala je ozbiljnost"??? Koja liga? Kako je Zvezda stigla u finale tog takmičenja a da nije odigrala niti jednu utakmicu? Rezultatima ostvarenim u ABA ligi? Da vas pitam, kakva je to liga u kojoj se plasman u finale dobija rezultatom u takmičenju koje nema apsolutno nikakve veze sa njom? Čuj "liga", pa još "super". Kad je domaće takmičenje od važnosti za srpsku košarku, zašto nije pod okriljem Košarkaškog saveza Srbije?
м

можда...

pre 11 meseci

...зато што је руководство КСС нелегално?
G

Gost1234567

pre 11 meseci

Zašto vam to što nije pod okriljem KSS smetalo prethodnih 20 godina a smeta vam poslednje dve?
t

turista

pre 11 meseci

Finalista superlige se prinoviše u aba 2. Koja je zi liga onda? treća
Z

Zeleznik

pre 11 meseci

88 saopštenje od januara.....
D

Drake

pre 11 meseci

Istina. Ali ovo potpisujem. Zbog toga što Partizan inisistira da igra u Areni koja ima slobodan termin jednom nedeljno, razvukli su obe njihove serije na po dve nedelje, kad se doda pauza između serija. To stvarno nema smisla.
g

gost0

pre 11 meseci

Pričaju ljudi o regularnosti takmičenja a oni odloženu utakmicu 3. kola odigrali na kraju, kad je već sve bilo rešeno, čekali do poslednjeg momenta da vide hoće li moći da izmešetare nešto i preuzmu lidersku poziciju... Mozete i za septembar da odlozite utakmicu, ko vas j.
I

Ivke88

pre 11 meseci

Ko je odlozio tu utakmicu? Zvezda ili Cedevita? Ali naravno, sve je to vasa laz..
h

hrkhrk

pre 11 meseci

Cedevita je odlozila prvi put,a od sledeca tri termina koja je predlozila ABA liga Zvezda nije nijedan prihvatila.Ako nest nje jasno idi na sajt aba lige .Konferencija za stampu u 16 h Zvezda ide po pobedu u Bar,u 18 h odlaze se iz zdravstvenih razloga (pred duplo kolo Eurolige).
N

Nebitni ste

pre 11 meseci

Ma igrajte kad hocete, vas onako niko vise ni ne gleda!
Z

Zvezdasi

pre 11 meseci

Uvek najbolji, uvek najjaci kada su igre van terena u pitanju. Na terenu malo drugacija prica.
A

A bre

pre 11 meseci

Malo drugačija priča? Samo 10 godina prvaci, 3 triplete, 20 trofeja, a ovi vaši na terenu jedva ubodu koji kup.
J

Jimmmy barka

pre 11 meseci

Procitaj komentar jos jednom
B

Bambusinjo

pre 11 meseci

Mnogo su vam dobre te "triplete" hahaha daj Boze da nikad nemamo nijednu takvu
@

@A bre

pre 11 meseci

Videli smo koliko te vaše "triplete" vrede kada izađete na međunarodnu scenu, gde se do uspeha ne može muljanjem. U Evroligi smo za jednu sezonu uradili više nego vi za prethodnih deset. :)
L

LFCc

pre 11 meseci

KLS, najbesmislenije takmicenje na svetu. Nikome ne donosi nista i to najvise zahvaljujuci Covicu. Pre 10ak godina se iz KLS islo direkto u Evroligu, pa su izgubili i ABA, danas ne skuzi nicemu.

VecaBg1971

pre 11 meseci

Groblje svesno nije htelo da igra KLS zato sto hoce da imaju odmoran tim posle polufinala sa Cedevitom. Njihove igranke sa KLS svake godine, naravno nekaznjeno kao i uvek.
n

noleeeeeeee

pre 11 meseci

Kakve igranke, zakasnili smo sa predajom papira. Ups, ne mogu se utjesiti sto kls necemo igrati
M

Milos Obiliccc

pre 11 meseci

Bravo ,konacno pravo saopstenj!
G

Gromki aplauz

pre 11 meseci

Magovi propagande i tabloida ponovo napadaju
N

NDCZ

pre 11 meseci

Ipak ste vi za Dr. Čovića amateri, sačeka vas čovek na krivini. ABA je apsolutno nebitna posle svega što su dozvolili sa kalendarom da radi jedan klub.
B

Bravo Zvezdo

pre 11 meseci

Prvo Kls pa onda finale Aba lige sa Cedevitom!
t

toliko o njima

pre 11 meseci

Ovo saopštenje bi i imalo nekog smisla, da ga nije sastavljao tim čiji su se mečevi ABA dva puta odlagali tokom sezone i sa njihovim odigravanjem se otezalo u nedogled. Na taj način su i sami uticali da se sezona kasnije završi.

VecaBg1971

pre 11 meseci

Cedevita je sama trazila odlaganje a za drugi put se i ne secam sta je bilo ali svakako se malo raspitaj pre nego sto trujes po portalima.
V

VecaBG@

pre 11 meseci

Jeste jeste, Olimpija je otezala da se igra tek kada je sve gotovo. Isto je i Mornar na kolenima preklinjao Čovićev privatni klub da se odloži utakmica dok se treneru Dušku Ivanoviću i pojedinim igračima ne ojača imunitet...
X

X

pre 11 meseci

Samo ću reći da je 15.05.2023. KK Crvena Zvezda izdala ko zna koje po redu saopštenje za javnost čiji naslov glasi "Zašto pojedinci misle da su iznad svih u Aba Ligi" a onda na današnji dan 31.05.2023. izbacuju novo saopštenje za javnost u kome jasno kažu da neće igrati finale Aba lige čiji je početak zakazan za 12.jun dok oni ne odigraju playoff KLS-a. Sada postavljam pitanje KK CZV zašto vi sada mislite da ste iznad svih u Aba ligi i ko vama daje za pravo da vi odredjujete kada ćete igrati finale a kada ne? Ne zaboravite da ste vi ti koji su ovaj kalendar Aba lige i tokom ove sezone tumbali sa odlaganjem utakmica sa Olimpijom i Mornarom i da prosto nemate pravo glasa više. Zamolio bih rukovodstvo Aba lige da ostane pri zakazanim terminima finalne serije ma ko u njemu bude igrao i da ako dotični klub ne bude igrao prvu utakmicu finala zakazanu za 12.jun titulu dodeli timu koji prodje u to isto finale (Partizan ili Olimpija). Mislim da je više dosta da jedan klub ucenjuje ligu i utiče na njenu regularnost i prolazi nekažnjeno za sve napade na nju preko silnih saopštenja dok svi drugi ćute.
T

Toliko

pre 11 meseci

Zato što Partizan nije fer i samo zbog njega se odlažu termini, ja koliko znam Aba liga se završavala do 6 juna ili su bile majstorice, ako moraju njega da čekaju za ove dve plej of utakmice, mogu da sačekaju i Zvezdu da završe obaveze u Srpskom takmičenja, pa nek čekaju Žocovi.
@

@X

pre 11 meseci

Ako neko ucenjuje ovu ligu, to ste vi 'kralju'. Sramota je da jedna ekipa ceka 20 dana na finale. Kapiram da je Aba liga htela da vam izadje u susret da nemate nikakvih meceva dok igrate plej Evrolige, dok je sa druge strane Real Madrid odigrao 3 meca u svojoj ligi u sred plej ofa sa vama. Ali da nakon vaseg ispadanja, oni vama dozvoljavaju da se 'odmorite' to je sramota, pa zbog tog vaseg odmaranja dolazi do vec unapred zauzetih termina u Areni. E sad je Aba ligi i to problem? Ne, to je samo vas problem, mozete da igrate gde god. Ovo je jedno od najnormalnijih saopstenja Covica, s kojim se u potpunosti slazem ovaj put. Sa druge strane, sto kasnije bude termin odigravanja plej ofa KLS-a, to ce nasi reprezentativci biti umorniji za reprezentativni ciklus. I za kraj, dosta vise grobarskih manipulacija. Utakmicu sa Olimpijom je Olimpija otkazala, ne Zvezda, a svakako ne vredi nista sto pricate, s obzirom da je Zvezda svakako tu Olimpiju dobila pesaka i bez Kampaca i Vildozu u poslednjem kolu.
Z

ZABRINUT

pre 11 meseci

Čemu ovolika pauza od poslednjeg saopštenja?
G

G

pre 11 meseci

Mislili ste da ste jaci od najjaceg ? JEDNA JEDINA NEPOBEDIVA!
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Ovo je sada pitanje za Miliju Deliju i ostale pione jedne porodice u takmičenjima koje su obesmislili odavno. Partizan igra samo ABA i treba da sačeka njihovu odluku. Kako god da okrenemo, regularnost obe te lige je odavno upitna. To zna i Evroliga pa će se verovatno time rukovoditi kad bude davala pozivnice u junu.
R

Ris

pre 11 meseci

Jesam grobar i stvarno mi je nelogicno da bude tolika pauza. Sa druge strane ipak ovi pisu saopštenje i kada crkne golub ispred pionira ili arene.
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

A svi vi iz predgrađa ste sinoć navijali protiv Partizana i ko vam ne sada kriv što će se igrati majstorica i finale se odložiti za nedelju dana.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

A danas nije mogla da se igra majstorica i finale počne u subotu? Već treba deset dana kasnije da se tek igra majstorica iz nebjasnjivih razloga?
x

xezlgzwx

pre 11 meseci

Pa ovo je posteno ne vidim zasto takav dramatican ton. Zvezda nece morati cekati mesec dana na mec a i igraci ce biti odmorni a Partizanovi igraci ce imati vremena da se odmore nakon 5 meceva sa Realom, 3 sa Derbijem i 3 sa Cedevitom. Realno ovo je idealno za obe ekipe.
O

Opančić

pre 11 meseci

Zamisli tek kako je Realu, dal ih pita ko za poštenje. Ova dva kluba prave cirkus od lige.
x

xezlgzwx

pre 11 meseci

Real ima 15 milionera a Partizan i Zvezda zajedno 9 i to ako uracunamo one sa 800-900 hiljada platama (Obradovic, Campazzo, Punter, LeDay, Nunnally, Nedovic, Vildoza, Exum, Papapetrou). Realu se umori 5 NBA nosioca pa ih zameni drugih 5 NBA milionera i onda se i oni umore ili povrede pa na F4 izdominiraju veterani sa milionskim platama i ukupno 3000 utakmica u karijeri i izdominiraju i opet ih bas briga jer i da im propadne sezona imaju A licencu a mi to nemamo. Osim nas, jedini koji to nemaju, Monaco, Valencia i Virtus imaju neogranicene budzete. Kad nam evroligaski olos da dve A licence nestace i tenzije i saopstenja i tuce i sav haos oko ove kosarke, a i politika ce imai puno manju ulogu.
G

GS

pre 11 meseci

Mene zanima, sta bi bilo da se plasirao na F4, sta bi tad bilo sa pocetkom utakmica Aba lige. Bilo bi sigurno pomeranja. 1.Zasto se zvezdi toliko zurilo da igra 1/2 dok se 1/4 nije zavrsilo?! mogla je opusteno da odmara igrace. 2.Gde su sponzori na parketu? Pravila ne postoje, interesi da! CIRKUS LIGA!
M

Maljko

pre 11 meseci

Ne volim saopstenja, kukanje ali ovde je klub totalno u pravu! Opet mi je zao sto svake godine bude napeto, da li ce se igrati, ko ce hteti da igra ko ne , svaki klub odlucuje za sebe kad ce da igra.. Jedni nece ABA dok ne zavrse ligu, drugi obrnuto
Б

БиПо

pre 11 meseci

Свака част! Браво Звездо! Срамота је шта АБА лига ради због легије странаца.
m

mixM

pre 11 meseci

Bentil, martin, holden, ivanovic, vildosa, kampaco, adams.. Jel na tu legiju stranaca mislis????
M

Maljko

pre 11 meseci

Kakve veze imaju: Holden koji je u penziji ; Ivanovic koji je Srbin ; Adams koji nije u klubu?
M

Mladja S

pre 11 meseci

Stani malo, znam da mislis da je to zbog Partizana. Samo budi iskren i reci mi kad ste igrali sa Cska top 8 sta je tada bilo? Bez ikakvih svadja, ako mozes normalno mi odgovori?
G

Gost 978

pre 11 meseci

Mislio je na Kamerun to se samo u našim klubovima radi nebitno Zvezda Partizan fudbal kosarka odlažu pomeraju drndaju normalne ekipe koje nemaju toliki budzet a Real je izmedju utakmica sa Partizanom igrao redovno utakmice i tako je bilo jesenas sa fudbalom kao da Zvezda i Partizan imaju kilave igrače pa nemogu sreda subota da igraju
N

Nikmik

pre 11 meseci

Ti nabrojani bar će igrati srpsku ligu.
N

Nikmik

pre 11 meseci

Mlađa S nađi kada je tada završena ava liga pa nešto komentarišite. Igrali smo svaki drugi dan, s da nepričam kako su na aerodromu spavali pa otišli pravo na utakmicu.
h

humaka....

pre 11 meseci

Tacno tako, sramota je sta Aba liga sta radi pa se igra sa cedevitom kad zvezda hoce i odlaze sa Mornarom kad ona hoce, a Borac Cacak ne moze da odlozi iz istih razloga gluperdoo.. Vi pricate o Srpskoj ligi i znacaju pavijane, a izasli ste prvi iz te ligu, otisli u gudijer ligu i unistli Srpsko prvenstvo.. Ne mora te da igrate, mi igramo sledece god 101% EL, a vi ce te je igrati samo ako bude te sampioni, a posto se finale nece ni odigrati, jer Partizan nece pristati na vase ucene, zna se kako ide, bas onako kako ste vi diktirali od 2002 god, ABA liga je prioritet pa tek onda ova privatna liga Nebojise Covica..
Б

БиПо

pre 11 meseci

@humaka Праштај, преводиоц ми треба да схватим шта желиш да кажеш.
S

Sofronije III

pre 11 meseci

@Mlađa S. 14. kolo Evrolige 8.4.2016. Cedevita - Zvezda 83:62 Četvrtfinale Evrolige 12.4.2016. CSKA - Zvezda 84:74 14.4.2016. CSKA - Zvezda 77:76 18.4.2016. Zvezda - CSKA 71:78 FInale ABA lige 28.4.2016. Zvezda - Mega 95:88 30.4.2016. Zvezda - Mega 93:74 02.5.2016. Mega - Zvezda 49:61 1. kolo Superlige 08.5.2016. Zvezda - Tamiš 94:54 6. kolo Superlige završeno je 25.5.2016. Polufinale na dve dobijene utakmice odigrano od 27.5. do 1.6. Finale na 3 dobijene, Zvezda dobija u četiri utakmice od 3.6. do 9.6.
v

vicaa

pre 11 meseci

i meni se ovo svidja kao navijacu partizana dovoljno vremena da se avramovic vrati i budemo ful kompletni. a bas bi voleo da vidim je zvezda igrale top 8 jel bi igtala i aba ligu paralerno. pa zvezda odlozila utakmicu sa mornatom a vec je bilo sigurno da nece igrati top8 i sada kao nesto oni najivni i jadni.