Komentari na vest

Šaranović vodio Srbiju ka prvencu, mnogo teži posao Orliće čeka protiv Španije

o

ok

pre 10 meseci

Strasno koliko se lose radi poslednjih desetak godina u srpskoj kosarci sa mladim igracima. Sramota je da zemlja bivsih svetskih prvaka u selekciji do 20 godina sem Saranovica nema igraca sa perspektivom. Pomenuti da vezba spot up suteve ako hoce da se bavi ozbiljnom kosarkom. Naredna sezona je biti ili ne biti.
J

Jtd

pre 10 meseci

Izbori su nam losi, selekcija je izgubljena. Pogresno biramo u mladjim kategorijama i prestali smo zbog veza i vezica i kombinacija da gledamo i procenjujemo ono najvaznije, ko moze da napreduje najvise. Zato nam se igracki razvoj zavrsava u 22,23 godini sto je strasno. Sfrj je nestala a sa njom i kosarkaska skola, slo izgubila od islanda, hr -20 od litvanije, znaci nije bas sve ni u smanjenoj bazi igraca...
g

gonpi

pre 10 meseci

Bravo Srbijo, bravo za malog Cedu Matica! Opasan centar
J

Jtd

pre 10 meseci

Na zalost isto ono sto vazi za seniorsku, u19 vazi i za u20, spori smo i to nas prati vec godinama zbog lose i pristrasne a ne nepristrasne selekcije u mladjim kategorijma. Za razliku od ostalih ovi mozda i imaju neke sanse prvenstveno zbog hemije koja je ovde gle cuda dobra. Mada i tu postoje odredjeni opravdani razlozi koji nam mozda i donesu neki rezultat, a to je nedostatak jaceg sv kod visokih koji se onda vise drze niskih igraca mada ipak protiv spanaca, francuza... nemamo neke sanse
А

АКИ

pre 10 meseci

Тачно мале су нам шансе а прије 4 год.на кадетском смо били егал са Шпанцима и Французима.Радовановић нестао,Белић танко,Шарановић носи ово али колико може??Ипак за утјеху је што у овом год.имамо Јовића са њим и неким момцима из млађих год.Ђуришић,Топић,Ф.Јовић... нечему би и могли да се надамо.Тренутни састав тешко али у сваком случају момцима све најбоље.Ко зна можда нас пријатно изненаде.
R

Realnost

pre 10 meseci

Pogledaj sastav Španije,ti igrači imaju minutažu u Barsi,onaj iz Ulma razbija,treći ozbiljan na USA koleđžu itd,itd. Igramo bez Jovića,Djurišića,bez startera. Najvažnije, godinama već u ml.rep.sel."atletski"mnogo "zaostajemo"za Španijom i Francuskom . Negde sam pročitao,u 2022.god bilo je 16 što svetskih i evropskih koš.prvenstava za ženske i muške (sve) selekcije. Španija igrala 15 finala i uzela 9 ili 10 zlata,jedino devojke U18 bez medalje.
C

Czv99

pre 10 meseci

Ljudi moji, Srbija 6 na Svetskom U19. I to je kao lose? Za U20 treba da dovodimo Jovica iz Majamija i Topica da bi se hvalili nekim nebitnim zlatom a momci se spremaju za ozbiljnu seniorsku kosarku! Spanija i Francuska su uhvatili dominaciju pre svega jer su zemlje od po 50-60-70 miliona i dovode najbolje igrace iz Afrike i naturalizovali su ih bar sto se tice Spanije, u Fr su vec Francuski drzavljani.