Saša Stefanović (© AFP)
Saša Stefanović (© AFP)

Saša Stefanović nastavlja karijeru u Grčkoj

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.08.22. | 18:55

Sjajni šuter potpisao ugovor sa Kolososom

Srbin koji je gradio karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama sada je potpisao prvi profesionalni ugovor. Naime, Saša Stefanović posle odličnih partija na Perdjuu, sada ide u Grčku. Sjajni šuter je potpusao ugovor sa Kolososom.

Podsetimo da je pomenuti košarkaš na radaru KSS, a i selektor Svetislav Pešić ga je svojevremeno posetio u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izabrane vesti

Pokušao je Stefanović da dođe i do NBA angažmana, bio je na kampu Indijane, ali profesionalna karijera ga sada vodi u Evropu, tačnije Grčku.

"Osećam da sam napravio velike korake u svim segmentima igre, od poentiranja, preko pasova, bolje igre u odbrani... Pokušao sam da broj izgubljenih lopti svedem na minimum, podignem procente šuta, budem bolji u defanzivnoj polju. U stanju sam da čuvam igrače bez faulova. Oblast koju treba da poboljšam je kontrola lopte, moj atleticizam. Na tome ću raditi u budućnosti", rekao je bio svojevremeno Stefanović za Mozzart Sport.

Srbin sa američkim pasošem, sin bivšeg košarkaša Crvene zvezde prošle sezone je u NCAA prosečno beležio 10,4 poena, 2,5 skokova i 3 aistencije po meču. 


tagovi

Saša Stefanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara