Komentari na vest

Saša Stefanović stavio tačku na igračku karijeru u 25. godini: Odlučio sam da se posvetim drugim stvarima

m

mighty king

pre oko 1 godinu

Šta čitam, zasitio se, neće da se potroši, te ovo te ono. Mi Srbi smo najveći maheri na svetu da nešto što je očigledno relativizujemo i prikažemo drugačijim. Na dnevnom nivou se susrećem s tim, ovo života što živim. Čovek je probao, nema potreban nivo za profija, ima diplomu i radiće nešto drugo. Toga u sportu ima hiljadu puta više nego uspeha. Gusto je sito za to.
I

Immobile

pre oko 1 godinu

Dečko hoće da se bavi drugim poslom,smatra da će se bolje snaći. Igrao je D1 i svaki put je bio na March Madnessu i bio je jako bitan u svom timu. Školovao se,smatra da će se bolje snaći u drugom poslu. Svu sreću mu treba poželeti.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Pametno, neće čovjek da se za'ebava po nekim nižim ligama za siću, da troši sebe i svoje tijelo i um ni za šta. Vrlo pametna odluka. Profesionalni sport prži čovjeka.
n

nidza1981

pre oko 1 godinu

ovo je najbolji pokazatelj USA college kosarke o kojoj se ovde pricaju bajke.... To je prosto masivnost iz koje ispliva nekoliko igraca... Jedino sto je stvarno dobro je atmosfera, mnogo bolja na NBA je vole svoje skole i podrzavaju ali kvalitet utakmica je tragican... Arena prenosi martovsko ludilo, pa to je tuga, ABA je NBA za to..
x

xhee

pre oko 1 godinu

Tamo zavrsavaju koledž i usput igraju kosarku. Prvi cilj koledza je obrazovanje, ne proizvodnja igraca.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Svakako neka mu je srecno u daljoj karijeri probao u Regionalnoj ligi zasitio se i to je to.
y

yyyy

pre oko 1 godinu

Video da ne moze da igra ozbiljnu kosarku, i da mu ne gine neki KLS za 500e, pa batalio. Vise mu se isplati u Australiji da radi nesto drugo za vise para… Sve u svemu srecno u daljem zivotu.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Prvi put cujem za ovog lika, a (regionalnu) kosarku pratim vec nekih 6-7 godina.
g

gost56

pre oko 1 godinu

pa on je u regionalnoj kosarci igrao par meseci
G

Gost0202

pre oko 1 godinu

@gost56 I jadan i drugi ste upravu, a ja cu da dodam, nije cudo sto ga nisi primetio obzorom kako je igrao i ono malo kad je dobio snasu. Nadam se da je bolje ucio nego sto je bio kosarkas, i svu srecu u daljoj karijeri cim god da se bavi.