Komentari na vest

Savić: Novi ugovor za Željka? Neće biti problema

B

Beogradski grobar

pre oko 1 mesec

Savic prica pricu ko da je profesor a ne pominje ucestale greske gubljenje dobijenih utakmica zasto sta je preduzeto da se srlja guranje Pantera Dozera Aleksa Trifa Jaramaz Kaminski Ponika oni su svi nazadovali anista nije preduzeto Andjusic greje klupu Smit Koprivica Tristan Arslanagic luta a imamo vrhunskog trenera a rezultati nula je to zasluzuje ova publika u Areni gleda mucenje Zadar Mega Igokea Borac sramota treba da izvisimo za licencu pa u nizi rang da se ucimo opametimo svi u upravi .
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

E zamislite koliko mi našeg Žoca volimo kad nam je najbitnije da on OSTANE bez obzira na rezultate - to je ono što ovi kojima niko ne može da zabrani kako će se zvati nemaju, niti će ikad imati. Žoc = Partizan.
O

Ovako

pre oko 1 mesec

I grobarima je jasno da je čovek osvojio duplo golo za tri godine,da zadnjih 10 u evropi nista nije osvojio sem titule sa prebogati trenerom i da nije bilo u istanbulu pitanje sta bi bilo. Covek prvo nema kvaliteta ljudskih iole normalnih i ponašanje. Neka ostane sto godina,ali neće ništa osvojiti ili poneki kup u nisu,mada za tri godine ni to nije osvojio. Dovedite neko popuzlt Trinkijerija bolje ce biti.
O

Ovako iskreno

pre oko 1 mesec

Ti brojcanik si pukao skroz...ti da kritikujes i pljujes jednog Zeljka kojeg ceo kosarkaski svet postuje...i ne jedi ono sto se ne jede.
B

Breaking news

pre oko 1 mesec

Zeljko ne potpisuje novi ugovor.Ide iz kluba na kraju sezone,dolazi Djordjevic.Ostoja prelazi iz Kk u Fk Partizan da se spase reakcije navijaca. Vec je sve dogovoreno!
B

Balbo

pre oko 1 mesec

Koliko ste samo tog Djordjevića pljuvali u reprezentaciji, a sada ga gurate na klupu Partizana. Željko ostaje, kraj priče.
t

topalovici

pre oko 1 mesec

pa on uze 9 miliona za 3 sezone ako produzi bice to 12 milki a 1 trofej .
S

Sdsdsdsdsd

pre oko 1 mesec

Cigani,pisete protiv Zoca,a u sebi,a i medjusobno kad razgovarate(bez prisustva Grobara),znate vrlo dobro da je on NAJVECI trener ove igre,krivo vam je sto je nas ,a ne vas...jeste prepotentan neki put,priznajem i ja,ali vi mozete da sanja te da imate ovakvu legendu za trenera.Priznajem,kao sto vi u fudbalu imate legende,ja licno nikada ih ne pljujem,nikada...ali nismo isti i nikada necemo biti,nikada,jer vi ste cigansture,priznali to sami sebi ili ne.Ali kad se pogledate u ogledalo,razmislite malo,volite Covica,eeeej Covica,lopuzu,masona,kome ni precccccednik ne sme nista,to je vasa legenda posle Moke,Rakocevica i jos nekolicine...sportski pozdrav cigani... P.S. Mnogo mi je drago sto vam je krivo,mnogo
N

Nanas

pre oko 1 mesec

A sta nam je krivo ??? Aj sad da sportski razgovaramo, krivo nam sto je za 3 god uzeo 1 trofej ??? Legenda kosarke je postao pre svega vodeci Pao, i ko mu to oduzima ??? Vi polazite od sebe i mislite da svako misli tako,druzim se uglavnom sa zvezdasima,i ono sto pricam s njima,pisem i ovde, da je bio najbolji,bio je, da je u zestokom padu vec godinama,istina je,jedino ko ovde nece da prizna tu istinu ste vi,iako vi vidite to isto....tako stoje stvari druze,nista nam nije krivo,i dalje pravite bozanstvo od njegs,vase pravo
N

Ninibib

pre oko 1 mesec

Slavnića, Ducija, Peđe Stojakovića...
B

Bknlnlnnono

pre oko 1 mesec

On je najveći trener u Evropi.A košarka nastala u UDA i najbolji basket se tamo igra...Kapiš?

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Cena? Sitnica.
O

Ostoja aa

pre oko 1 mesec

Samo još preCednika da konsultujemo da vidimo koliko će para da spremi za sledeću sezonu.
H

Hulio

pre oko 1 mesec

Zelimir postao rijaliti ..pravac zadruga
B

Bnm

pre oko 1 mesec

JEDINI TRENER U EVROPI KOJI SA 30 MIL BUDZETOM UZEO SAMO JEDAN TROFEJ ZA PUNE TRI GODINE!
R

Rebel

pre oko 1 mesec

Jedini klub sa 150 mil u 10 god bacenih u bunar za jedva jedan top8 gde je ometlan sa 3:0, opet jurisa na final4, na koji se inace ne pali. Pa dokle vise??
N

Nonononobggf

pre oko 1 mesec

Al treba i to znati...
l

lion zion

pre oko 1 mesec

videcemo kad ih futura veceras dobije kad krene depra
T

Trener od 15 mil.

pre oko 1 mesec

Znaci jos 2 godine ugovora po 3 mil po sezoni to je 6 mil ukupno,Zadnje tri pune godine koliko je u klubu takodje po 3 mil po sezoni to je 9 mil,Znaci kad saberes 9+6 to je ukupno cak 15 mil prosutih narodnih para za trenera koji za pune 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ od mogucih 10 a sve ostalo pogubio!
D

Delija-turski konjanik

pre oko 1 mesec

Znaci sledece sezone opet 10 mil u Julu, pa jos po 5 mil u Okltobru za cuvenu doselekciju, pa jos 5 u Januaru da se najure svi promasaju, pa jos 5 u Martu da se krene u juris na Top8 i na ABA plej of, pa jos 5 da se nadje coravom. I tako vec 12 godine po 30-40 mil u rupu bez dna da bi moglo da se igra porodicno finale kladionicarske lige Srbije sa starijim bratom FMP1 i da bi se od Oktobra ponovo lozila masa populanih limenki. Ima li kraja ovom danu mrmota?
M

Mlmohgfd

pre oko 1 mesec

Pa nije to mnogo
J

JSD PFC

pre oko 1 mesec

Partizanovci kuliraju, imamo Žoca i imaćemo ga i dalje, a limenke trepere kao list na vetru. Mole Boga da ne potpiše, a znaju da hoće. U nemoći svojoj onda pokušavaju s dosetkama, šatro duhovitim, da sprdaju, a koga - najvećeg. Kao kad bih ja krenuo da sprdam Novaka što je, zamisli, izgubio jedan meč, a 24 GS iza njega.
J

Jedan Trofej

pre oko 1 mesec

@jsd A jeste stvarno,evo cela Evropa prosto drhti od jedinog trenera na celim svetu koji sa 30+ mil budzetom u poslednje Tri godune Jedva uspeo da osvoji samo JEDAN trofej a potrosili preko 100mil za svo to vreme na najskuolja moguca pojacanja iz EL,toliko o tome!
A

Antik

pre oko 1 mesec

Jok, nego ce da se sipa u mezimicu za jedan TOP8 u 12 godina? Statisticki gledano, bar jos jednom ce morati da se desi u narednih 3-4 hiljade sezona, samo strpljenja i para
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Kupi Željko Majkl Džordana Majkl Džordana Majkl Džordana.
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Ajde brate potpisite ga više i nemoj da smarate. Zabole nas oce li on potpisati ili ne. Ne može on da vam donese ništa sa ovim ili malo boljim timom, jer za uspeh trebaju pare. Sto je makar on dokazao kroz svoju karijeru. Ne može sa osrednjim budžetom sa se uzme EL više nikada, jel kopirate? Ne može ni bajern koji ima para sve da kupu da je osvoji. Ko je zadnjih 15-20 godina osvajao el...cska, fener, efes, oly, pao, real, barsa i makabi....sve timovi u koje se skrcalo brda novca. Svi sad kukaju što nije ostao lesor, a otišao panter....a vratite se 9-10 meseci unazad slavili ste ovde sto ostaje kao da vam je brat uzeo 7 na lotou...kad ono cmuc. Evo ja da vam kažem, samo da vam je madar ostao imali bi 3 pobede više.
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

E neka si nam rekao. Svaka cast. Bas se vidi da se razumijes u kosarku. Siguran sam da ce Zeljko I Savic izvuci neku pouku iz tvog komentara. Samo me Cudi zasto nepomognes svojima. Doveli ste 12 igraca I 3-4 trenera za sezonu I napravili nikad jacu Zvezdu. Izgleda da ste I vi omasili u necemu ili ne?
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Gospodine Dino, možda se ne razumem u košarku, što nije sramota. Ali vidim da se ne razume ni ovaj uprava kluba za koji navijas, što jeste sramota. A sto se zvezde tiče, pusti ti, pa ne možemo večno da držimo Radonjica, morate i vi nekada nešto da osvojite.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Ceka da ga Zvezda posalje u EK i da ne osvoji nista sa 20+ meleona budzeta,pa da vidi koliko ce drzava da mu zavrsi za sledecu sezonu i dar ce da mu kupi EL opet,dar ce da zdovolje njegove apetite da i sldece sezone uzme nista.
D

Dzi

pre oko 1 mesec

A da se okupa u Terazijskoj cesmi?
S

Strahota

pre oko 1 mesec

Trenutno je Trinkijeri za ovog nivo više. Eto šta smo propustili, a ovog moraš da moliš, nećka se tu ko zena.
V

Valdano

pre oko 1 mesec

Sferopulos da ostane i sledece sezone i da selektira tim,mislim je on ipak odlicno resenje za klupu Zvezde( deficit je kvalitetnih trenera- jednostavno ih vise nema,Dejo se muci sa Basahsehirom- tesko ce opstati,jedino Alimpijevic ide uzlaznom putanjom,nema trecega). Jako je bitno dovesti kvalitetne igrace na poziciji pleja (Volio bih Boldvina iz Makabija,sjajan plej a ujedno skorer,tu je Teo,i dobro bi dosao Jovic Stefan j ako ostane Topic).Zatim dovesti Plavsica i Djurisica,Simonovica,Kalinica i Dobrica vratiti, a dobro bi bilo vratiti i Gudurica i Bobija i plus Nikola Jovic.Tomkins ako je zdrav- top cetvorka.Mitrovic,Nedovic,Lazic,lazarevic,ilic,Davidovac,i to je to,mozda jos spominje se Odzelej,a ja bih volio i Bejkona.
@

@Valdano

pre oko 1 mesec

U kom tacno delu ove vesti se pominje KK CZV, njen roster i tome slicno? Usput Baldwin je plej kao sto su i Panter i Markus Howard - govora o pleju nema. Tompkins moze da igra sledece sezone samo ako dozvole da se stalak za infuziju unese u teren i da trci s njim! Koliko nedostatka mozga i ko sve danas ima pravo da komentarise. Najmanji je problem vest na Mocartu, nego zali boze mesta gde ti radis!
O

Ojo

pre oko 1 mesec

Propali državni projekat
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Ma da,culi smo kako Sinisa Mali kaze da PARTIZANU pomaže na 100 načina!
5

56789

pre oko 1 mesec

IMATE SFEROPULOSA PA GA SMJENJUJ TE. NE ZALITE VI NAS MI CEMO SE SNAC
@

@567

pre oko 1 mesec

...sto bi neko smenjivao sferopulosa kada je izvukao vise od duplo slabijeg tima? i definitivno se vidi njegov trenerski pecat, nedostaje mu samo jos 2-3 kvalitetna igraca u rosteru da svoju ideju u potpunosti prenese na teren. nije u fazonu - daj jednom igracu loptu u ruke i nadaj se u njegov dobar dan.
L

LXXII

pre oko 1 mesec

Sto peti tekst na ovu temu? Jedino je interesantnije šta je žoc doručkovao? O košarci kao igri ipak je potrbno i poznavanje iste.
Z

Zoki959

pre oko 1 mesec

Za početak da ti prvo dovedeš krštenog pleja , recimo DI DŽEJ KUPERA trenutno igra u francuskom Roanu .Čovek ima u proseku po 12 asistencija po utakmici , na zadnjoj samo 23 onako iz zajebancije a ne da ti Panter I kilavi Jaramaz izgube najmanje po 2 -3 lopte po utakmici na prenosu iste.A pri tome nije ni skuplji od Smith.
R

RAZMISLITE o OVOME

pre oko 1 mesec

Zamislite kada bi se u našem narodu vreme i energija potrošeni na prepucavanje u komentarima iskoristili recimo za podizanje nivoa svesti.
d

d.o.o.

pre oko 1 mesec

ukorenjeno nam je to da smo sami sebi najveci neprijatelji, a ovamo se zalimo na zapad i svakog moguceg
m

mirota ih ugasio

pre oko 1 mesec

muk u zagrebu

PFK NIŠ

pre oko 1 mesec

Os pocetka sezone mi jurimo nesto, prvo dobar plasman u EL, pa kad su videli da od toga slaba vajda, dobar plasman u ABA, a mi ustvari pogubismo sve utakmice... Mozda da veceras igraju rastereceno do finala ABA, ako stignu uopste, jer ovo ne lici ni na sta...
D

Dkdoske

pre oko 1 mesec

Što meni baš suuuper!
B

Budak

pre oko 1 mesec

Nadji Smitu posao u Gradskom zelenilu,barem neka korist od njega da bude.
G

Goros

pre oko 1 mesec

Ja sa trogodisnjom srednjom omalozavam gradsko zelenilo, tako me neskolovana oshava iz komunistickengajbe gde smo Kao ovce spavali u jednoj sobi.
5

56789

pre oko 1 mesec

ZAJEDNO SA SMARTOM TOMPKINSOM I GILESPIJEM

Искрено речено

pre oko 1 mesec

одлична вијест за Зведу,значи опет неће гробље титуле да виде дугоооо.Подписуј!!
U

UPDP

pre oko 1 mesec

zvedu hahaha podpisuj hahaha Cesme neobrazovano.
a

a ti

pre oko 1 mesec

lepo opet u osnovnu i "jednačenje suglasnika po zvučnosti". A tu titulu koju dodeljuje porodica Čović niko i ne želi. Dabogda je slavili zauvek.
П

Па...

pre oko 1 mesec

... наравно да ћемо је славити заувек. Ми је желимо, нама и припада. Најтрофејнији српски клуб били и остали. Не само то, не дамо ни Куп Предрага Даниловића. Ни АБА. Све је наше.
5

56789

pre oko 1 mesec

KAD POTPISE, POLA CE VAS MJERIT PRITISAK I REDOVNO KONTROLISAT
T

The Black Crowe

pre oko 1 mesec

Jel ba, kod vas Bosni, slabo ide to sa gramatikom i pravopisom?
S

Srbija 1999

pre oko 1 mesec

To je taj trener, jedan trofej za 3 godine. hahahah
5

5679l89

pre oko 1 mesec

TRENER SA "A" LICENCOM SVE TITULE BI VI DALI ZA "A" LICENCU KOME SUPLJE BACATE
S

Sezona propast

pre oko 1 mesec

Ove sezone je cilj bio osvajanje ABA Lige i plasman na F4 Evrolige, a sada se doslo do toga da je cilj u Evroligi bio sto bolji plasman. Pa kakav je to cilj? I Asvel je onda ostvario cilj, imaju najbolji plasman jer bolje ne mogu. Od titule ABA Lige isto nece biti nista, a ako budemo treci nema nista ni od finala. I sada nam treba odgovor od vas ko je odgovoran za to i kako ce taj odgovoran biti kaznjen. Ili ce biti pa evo ja preuzimam odgovornost. Iii, kako je preuzimas, hoces li se odreci bar dela zarade iz ugovora, hoces li raditi jednu sezonu dzabe? Kako se uopste odrazava to preuzimanje odgovornosti?
K

Kskdksdkks

pre oko 1 mesec

Ko da se odrekne? Misliš da mu to u ugovoru stoji? Odveo vas u top 8 vratio titulu, doduše na jednu godinu,podigo vas marketinški, imate suđenje ko Real i šta bi ti još?
5

56789

pre oko 1 mesec

SAVIC JE U PARTIZANU NIJE U ZVEZDI NESTO SI POBRKO

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Aha, eto znači i ugovora? 🤔 Pa ako. Nek' ste ga u zdravlju potpisali, ili nameračili, šta već. 🤗

Sliks17

pre oko 1 mesec

Pa zar Zeljko x puta nije ponovio da on nema ugovor sa Partizanom I da radi za dzabe. Kako sad novi ugovor? Ko laze Savic ili Zeljko?
a

aman za aman

pre oko 1 mesec

Meni ovo pitanje ugovora za Obradovica izlazi iz domena sportskih okvira i predstavlja religiozan pristup! Ne mogu da razumem takvu infantilnu nemoc celokupne navijacke populacije koja u jednom coveku vidi jedini spas?!Koliko god dobar trener (a zaista to jeste) ,ipak je rec samo o sportskom strategu a ne o svemocnom bozanstvu.Zaista ovo ne pisem maliciozno,Srbiji su potrebna oba kluba u punom zamahu ali...Toliko idolopoklonstvo karakteristicno je za znatno nerazvijenije drzave i sredine od ove nase.Osim toga,budimo realni,rezultati (u Srbiji) uopste ne daju potreban temelj za "Zeljka"(?!?!) Zasto ne bismo sa istim zarom govorili o "Bozidaru" ili npm "Svetislavu"?!
J

Jdjdjdj

pre oko 1 mesec

Pazi ovaj Panter klasičan privatnik.Kad izadje na teren ubiće nekoga- ili suparnika ili svoj tim.Prva utakmica kod nas u CZV, šuta trojke 5:1, deda Šakota traži izmenu, pokaza mu na trenerku i ne skide se te večeri.A Deda Šakota nije išao na gostovanja zbog vena?!?!? E sad ti vidi koliki je autoritet đeda Žoca i šta to ima između njega i Pantera kad je rumeni svoju sudbinu u Partizanu vezao za Kevinog?
s

sasa70

pre oko 1 mesec

„Sve je to u toku. Mislim da tu neće biti problema“. A sta ako bude?
K

Ksksisis

pre oko 1 mesec

Zoki Bizon misli da neće.
O

Opet plačem

pre oko 1 mesec

Muk u železniku
R

Royal

pre oko 1 mesec

A zasto bi bio muk?Uzeo nam samo jedan trofej za tri godine.Nepopularno misljenje ali mnogo bolje za Zvezdu da je on tu nego recimo Trinkijeri.Svaka cast za sve ali izgubio je sve konce.
Z

Zoc neznalica

pre oko 1 mesec

Evo sve placem a suze mi teku od srece i smeha ! 15. u EL i 3. u ABA ligi hahahahahaha
L

Lskdkfkffnfnf

pre oko 1 mesec

Đed Žoc je naša najveća razvojna šansa.Na žalost, preko njega Čović spasava avoju guzicu u CZV.
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Lagana pobeda veceras rutinski !!
M

Mdkskdjs

pre oko 1 mesec

Niste vi rutinski u Titogradu ni kad ste bili bolji.A niste.U raspadu ste.
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Bolji smo od vas videces na kraju sezone titula je nasa !!
I

Ivan FCRS

pre oko 1 mesec

Rekao je kada je dosao da mu ne treba ugovor... a Sada se vode pregeovori, nije bas ona prica, mi cemo se dogovoriti za pet minuta. Nemam nista protiv, ali je neozbiljno davati izjave tog tipa, da je sve kao na neko poverenje, a zna se da nije. To se uklapa u njihovu ideologiju.
K

Kengur

pre oko 1 mesec

Čovek će da prihvati ugovor kada mu ga spuste na sto. Problem je što mu nisu nudili nastavak saradnje.
D

Dkdkdkdmfnf

pre oko 1 mesec

A on od tablu potpiso?!
s

sin_Nebojša

pre oko 1 mesec

Obavezno dugoročan ugovor i tebi i Željku. To bi bilo NAJJAČE pojačanje.
P

POLAKOoo

pre oko 1 mesec

Prvo da se završi sezona, pa da vidimo ima li Partizan bolje rešenje od Savića. Umesto Žoca dovesti Đorđevića ili Trinkijerira.
U

UPDP

pre oko 1 mesec

Kadriraj u svojim BG klipersima, Partizan ostavi na miru.
K

Ksksksks

pre oko 1 mesec

Đed Žoc ide kad đed oće! Vi,se tu ne pitate ništa!
@

@updp

pre oko 1 mesec

...a po kom osnovu si ti glas navijaca? vecina navijaca partizana koje poznajem, vrlo rado bi pristali na djordjevica ili trinkijerija. problem je sto se toliko radilo na koriscenju zeljkovog imena, da njegovim odlaskom, koji ce se desiti pre ili kasnije, klub postaje mnogo manje zanimljiv evroligi.
L

Luja

pre oko 1 mesec

Auuuuu... koliko su ružni. Straota.
K

Kskske

pre oko 1 mesec

Pa,Grobari jbg! Hahaha
G

Gost Gro Bar

pre oko 1 mesec

Bio jednom jedan trener!
g

gostu

pre oko 1 mesec

ajdeee visee potpisi covece da mogu mirno da podnesem sve ove poraze do kraja
K

Ksjsjwjw

pre oko 1 mesec

Podpiso od table
P

Posao

pre oko 1 mesec

Da odmah kažem volim crno bele stotinu puta više od savića. Znači ne ulazim u to, ali zorane loše si odradio doveđenje igrača užasno. Zašta nam služi smit, da nosi peškire jeli? Mislim da je odličan igrač koga ste ugušili. Jaramaz uopšte nije igrač za ovaj nivo ni blizu, kao i uroš. Aleksa je tek izgubljen, i nedovršen u svakom smislu. J, bo te mirorić staviću hiljadu puta, jeli ti jasno. Ne ovakvu publiku i podršku ovako da igrate i ponašate se to je nedopustivo. Krivac si ti i uprava i tačka. Jedino što valja je Kaminski što si doveo, ali si Smajli ja uništio. Kriv si čoveče, to je tvoj sektor.
@

@kkp

pre oko 1 mesec

Pravo pitanje za Savića je šta će se desiti ako Partizan ne osvoji ABA ligu?
M

MOT

pre oko 1 mesec

Nista se nece desiti, zasto bi morali da osvojimo ABA ligu.To je cilj ali se ciljevi ne ispunjavaju uvek to je samo sport.
O

Osksksks

pre oko 1 mesec

Zvezda u Evroligi.
S

SSSR

pre oko 1 mesec

Od ugovora iz LJUBAVI do ugovora OD TABLU.Čeka se još samo potpis JAVORA,BOLTAUZERA i PUKLA.Samo da to sve AMINUJE ON.
г

гм

pre oko 1 mesec

дати му доживотни уговор,бољег тренера нема и тачка
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Kada?!
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Tako je breeeee. Napred crno beli ⚫⚪
H

Hiibibi

pre oko 1 mesec

I mi crveno beli kažemo- tako jeeeeee!
t

tiji

pre oko 1 mesec

i Murinjo je jedno vreme bio najbolji trener na svetu.Osvajao ls sa interom,portom,pravio rezultate i sad dobija otkaze gde stigne.Pregazilo ga je vreme,dolaze novi,mladji,bolji.Zaslepljeni ste sa ovim covekom na konto njegovih nekadasnjih rezulata,a ne vidite da stagnirate,tj nazadujete.Za 3 godine osvojio jedan trofej.Pametnom dosta
B

Bnm

pre oko 1 mesec

E TAJ JEDAN TROFEJ VAS I BOLI PA GA POMINJETE. INACE NIJE 1 OD 9 TROFEJA, VEC 1 OD 5 ODIGRANIH DO SADA, LIGU MASINSKOG INZENJERA NE IGRAMO. A STO SE TICE OVOGA PREGAZILO GA VREME HAHAHA PA MURINJO OSVOJI SA RASPALOM ROMOM SKORO BILO EVROPSKI TROFEJ, ANCELOTI JOS STARIJI PA U REALU UBIJA, HOCE GA BRAZIL!!! PO TEBI SVAKO PREKO 60 GODINA JE PENZOS, PA DUSKO IVANOVIC POBEGAO OD VAS U BASKONIJU ODMAH DOBIO POSAO, A STARIJI OD ZELJKA A NIJE BOLJI OD NJEGA...
J

Ja tebi ti meni

pre oko 1 mesec

Odvojio mu trofeje Drogba i internacionalna reprezentacija sa svemogući vlasnicima. Ista priča i sa ovim od Dijamantidisa,Batista,reprezentacijom sveta,vladarima država i td
@

@Bnm

pre oko 1 mesec

Pa gde si ti mukice? Znači ti misliš da je jedan od 5 trofeja sasvim u redu za Željkovu reputaciju i vaše ambicije. Mislim da će se sa tobom složiti i svi navijači Zvezde. Evo obećavamo vam da ćemo vam u sledeće tri sezone dati jedan kup.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Večeras ćete saznati da u polufinalu Aba lige igrate protiv Zvezde. Tu završavate takmičenje. Još jedna sušna sezona, ali ok dobićete drveni pehar za 12to mesto u EL. KUPI ŽELJKO MAJKL DŽORDANA.
B

BRE BRE

pre oko 1 mesec

Corleone@@ Pa kume ako Partizan igra sa Zvezdom u polufinale ABA, mislis da ce Zvezda proci??
R

Realno samo

pre oko 1 mesec

Posto si ili jako mali ili ogranicem u nekom pogledu, igraju 1-4 i 2-3. Ni pravila ne znas 😂
P

Pobogu...

pre oko 1 mesec

@BRE BRE, a ti si ubeđen da će Partizan proći? Na osnovu čega? Tri pobede više u Evroligi? Sve ostalo je na Zvezdinoj strani.
B

BRE BRE

pre oko 1 mesec

Pobogu@@ Gde pise da sam siguran da ce Partizan proci? Samo sam pitao Corleonea kako je siguran da ce Zvezda proci. Pozz.
a

abc

pre oko 1 mesec

Nemate vi problem sa parama, ugovorima, već tri sezone, imate problem sa rezultatima tačnije sa trofejima kojih nema.
K

Ko ocenjuje SAVIĆEV rad?

pre oko 1 mesec

Dovesti Trinkijerija ili Đorđevića. Žocu zahvaliti i, ako želi, dati mu funkciju u klubu.
K

Kdkdjdjdndjdj

pre oko 1 mesec

Dati mu da bude vođa navijača! Kitim svirce i razbijam čaše.
M

Max alegri

pre oko 1 mesec

Zanima me Savicev ucinak, pa se sa njim podrazumeva saradnja? Kako je selektirao tim i ostao i bez pleja i bez centra ove sezone, doveo igrace koji ne igraju
R

Retro

pre oko 1 mesec

Koliko ovi bivsih zvezdasa zbog para prelazi u partizan I tamo postaju legende..a njihovi ne.. dal sto oni nece il sto nasi ne bi prihvatili nemam pojma
G

Gosttt

pre oko 1 mesec

Od oba po malo. Oni su nauceni da mrze sve sto ima veze sa Zvezdom. Ima nekih izuzetaka, ali jako malo
s

smejurija

pre oko 1 mesec

Ciljevi su bili f4 sada je cilj osvajanje aba lige
L

Lxkdkdk

pre oko 1 mesec

Ciljevi su magloviti.Šta očekivati od neandertalca koji je Fućki čupi dlake s grudi! Odiseja u Svemiru!

Sliks17

pre oko 1 mesec

Ne, cilj je bio da se udje na F4 El a sad je cilj da na udju na F4 te iste id pozadi. Jedini izgovor im je da smo mi gori. To je kao kad se kuka smeje krivom drvetu... mozga bez
m

mali jsd

pre oko 1 mesec

Ponovo se reketira drzava ... dok ne dobiju garancije
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Najbitnije je dobiti poslednju utakmicu u sezoni i tada se zaboravlja sve što nije bilo dobro.I prošle godine smo bili na jednu loptu od eliminacije protiv SC Derbi pa je uzeta ABA titula.Ove sezone je napravljen loš potez kad se ekipa selektirana oko Pantera kome je data i kapitensku traka i koji ima potpunu slobodu u igri a upropastio je sve što je mogao.Najgore je što ima ugovor i za sledeću sezonu.Još veći problem je taj što Željko i pored svoje reputacije nema kontrolu nad Panterom i kad ovaj krene da nas ukopava to radi do kraja i bez kontrole.Takođe skoro ni jedno od pojačanja nije ispunilo očekivanja i svi su tu negde toplo hladni.Ipak se nadamo ABA tituli što je jedino bitno i sigurnom učešću u Evroligi sledeće godine.Novi ugovor Željku neće imati smisla ako sledeće godine ne igramo Evroligu.
L

LNS

pre oko 1 mesec

Kaminski je promasaj? Douzer i Kaboklo igraju toplo-hladno, taj prvi ne preuzima odgovornost u dovoljnoj meri i zato se sve svaljuje na Pantera. Ispada da Kaboklo i Kaminski odlicno funkcionisu u tandemu, ali, ne mogu oni sami niti mogu i trebaju samo 3-4 igraca da iznesu (jaku) EL utakmicu. Koja je uloga Smita? Dobar defanzivac? A gde to moze da se vidi? Ponitka je doveden kao dvostran igrac, a kod nas ga ima samo u defanzivi. Sta je sa Jaramazom? Iako bi trebalo da bude manje vazan sraf tj. neki 9-10. igrac u rotaciji, on sada mozda nije cak ni to.
g

gregori

pre oko 1 mesec

Hahaha. Čuj nema kontrolu. Najbolji trener sveta nema kontrolu nad nekim Panterom, faktički anonimusom, koji je posta igrač u 28 godini života. Ima brate moj klupa, što bi se stručno reklo ČAMOVINA
@

@LNS

pre oko 1 mesec

kaboklo nema kretnju bez lopte, to su osnove košarke... panter je baksuz ove sezone, ali je najpotkovaniji tehnički...
i

igokea2

pre oko 1 mesec

Vid mu glave
O

Oumuamua

pre oko 1 mesec

K'o u Boška Buhe
t

tuga

pre oko 1 mesec

Jadni penzioneri Srbije
Z

Zelimir11

pre oko 1 mesec

Kolko para?
s

savicu

pre oko 1 mesec

Vrati vugla……
A

AV Partizan

pre oko 1 mesec

cekaju se garancije od sefa
z

zna se

pre oko 1 mesec

drzavni projekat ne sme da stane
L

Lično ja

pre oko 1 mesec

O Partizanu je članak, nije o FMP 2. Kome niko ne može da zabrani kako će da se zove.
z

znamo

pre oko 1 mesec

cekaju se garancije iz vrha drzave
I

Igokea2

pre oko 1 mesec

Naravno egoista poput njega nece otici dok ne presusi sve državne resurse da ne bi otisao kao gubitnik. Sledeće godine budzet ide na 50 miliona,
G

Gostttt

pre oko 1 mesec

Budzet je ove sezone preko 50 miliona. Sledece idu jos vise
g

ghj

pre oko 1 mesec

Na kontu cega nov ugovor? Nov ugovor zbog rezultara u proslim klubovima? Gospodin ima 1 trofej za 3 godine. Ima jednog od najplacenijih igraca evrope. Izgubio sve kupove za 3 godine... Srpsku ligu nije ni hteo da igra. Uzeo 1 Aba ligu. izgubio Super kup Aba lige od S. Centra. Koja to ekipa ozbiljna dozvoljava da bude manja od bilo kog igraca ili trenera? Covek nema rezultate a i dalje se ponasamo kao da cemo bez njega propasti. Ja ne znam ni jedan klub u bilo kom sportu koji drzi trenera a on izgubi sve sto se moze izgubiti.
S

Slksjdjdjf

pre oko 1 mesec

De si bio kad je dolazio.Na dočeku? On je veći od vašeg kluba, otići će kada on to bude želio.To što ste od prosečnih Amerikanaca, napravili hodajuće polubogove nije njegov problem.Uostalom, vi navijači ste svoje uradili.Bez vas Paćo bi bio gori od moje Zvezdice padalice.
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Prosečnih amerikanaca ? Ništa, sledeće sezone 30 miliona budžet i da se dovedu Nan, Dzejms, Tavares, Hezonja,... I onda možda uzme koju titulu
D

Django227

pre oko 1 mesec

Kako garagani šište. Najbolji trener Evrope svih vremena, brend EL, dočekan sa uvažavanjem i aplauzima gde god da se pojavi, ne valja samo prigradsko palanačkom mentalitetu koji nema nijedan ozbiljan trofej u svojim vitrinama
H

Hulio

pre oko 1 mesec

Najbolji trener po trosenju para ...bez superstarova ne moze dalje od top 32 evrokupa ...3g jedan trofer zbog sudija inace 0 ...
n

no name x

pre oko 1 mesec

Taj najbolji evropski trener svih vremena za ove nepune tri godine nema neki poseban uspeh.Jedna ABA titula i to je sve.Igra nikakva .Sve se svodi na "run and gun".Napredak igraca nikakav.Dobar trener pored rezultata izbaci svake godine bar pojednog mladog igraca koji postaje nosilac igre.E to su nekad bili Aca Nikolic,Ranko Zeravica ,Duda Ivkovic,Boza Maljkovic...
M

Mapko

pre oko 1 mesec

Значи од стране Желимира Обрадовића потписана је табла пред навијачима, али је запело код папира на коме треба да пише 2,5 милиона евра по сезони, уговор на 4 сезоне и ни дан мање. Укупно 10 милиона евра. Само. Ето решена је и та мистерија око уговора. И како оно беше "све за љубав, све за партизан", ал' за мало...
c

cccc

pre oko 1 mesec

kad dojucerasnji zvezdas zoki prica o ugovoru zoca.
j

jelu

pre oko 1 mesec

Dali sme mozda da se vidi taj ugovor ili se krije kao piramida u visokom?
K

Knkninkni

pre oko 1 mesec

Deponovan u piramidi.Otidji kad stignes od srede jedan dan.
M

Mikula

pre oko 1 mesec

Ekstra, znači Zvezda osvaja 200 trofeja
T

TD

pre oko 1 mesec

Ko? Taj klub ne postoji vec 13 godina, vas ajatolah je zakasnio godinu dana!
K

Kme

pre oko 1 mesec

Ceka se dok vucko poslaje jos malo
K

Kalčopolista

pre oko 1 mesec

Šta nam vredi i da potpiše novi ugovor kada trofeja nema ni ove sezone.
D

Djsjjsisid

pre oko 1 mesec

Ne igra se bre za,trofeje! Ovo je novi hajp igra se za Bastijana, čiču Dina, strinu Tonija, podkaste, čestitke, press konferencije za marketing se igra, kužiš? Je×× se koga za trofeje!
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Kupi Željko Majkl Džordana Majkl Džordana Majkl Džordana
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Koliko je najveći trener u Evropi osvojio trofeja za ove tri sezone????
P

Pogotovo taj prvi i treci

pre oko 1 mesec

Smit, Jaramaz i Ponitka- bacene pare.
D

Džoo

pre oko 1 mesec

2,5 mil godišnje???
S

Skkskdkd

pre oko 1 mesec

Malo kume, malo...Piše im na tabli...
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Cekamo da glavni sponzor da kintu kao sto je dao fudbalskom klubu, i onda krece ludilo, Durent, Lebron, Embid, i naravno Zoc
A

Alo alo

pre oko 1 mesec

Vama glavni sponzor sedi u lozi, bio je nedavno na mecu protiv Zenita, svi znaju o kome je reč
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Mozda sedi kod nas u lozi, ali vama daje pare
A

Alo alo

pre oko 1 mesec

Pošto navija za Zvezdu, njima daje vise para nego Partizanu, postoje dokazi.Inace, oba kluba treba da se privatizuju, ali to se nece desiti...
M

Musa hezonjin

pre oko 1 mesec

Novi ugovor i budzet od 75M evra pa da osvojimo kup sajamskih gradova i vidimo neki trofej.
U

Ups

pre oko 1 mesec

Pa zar nije izjavio pre tri godine da nema ugovor i da radi iz ljubavi.
7

777

pre oko 1 mesec

Nije to rekao
d

drspasic1989

pre oko 1 mesec

ceka zoc da vidi jel ce predsednik da sipne jos koji milion preko, ovo do sad je bilo malo haha
s

sasa70

pre oko 1 mesec

ili mozda cekaju da vide koliko ce da ostane kad zvezda pokupi svoje!!!!!!
k

kako

pre oko 1 mesec

sad ugovor?Pa zar on nije tu iz ljubavi i da radi volonterski?
K

Kgfcff

pre oko 1 mesec

Pa zar đedo Žoc nije potpiso' od tablu?
G

Gambinovic

pre oko 1 mesec

Alo Zokii, igrate li Kls ove sezone, ili se vracate korenima i derbiju zagrebacke zupanije

bebs

pre oko 1 mesec

sve bih na svetu dao da se vrate odakle smo ih dovukli