Komentari na vest

Savić o pojačanjima: Tražimo visokog igrača

M

Mare Pfk

pre preko 2 godine

Madar-pogodak, mlad, zeljan igre ali tek od sledece godine je trebao biti 1. Plej. Mur- Doveden kao drugi plej sasvim.okej po meni je on vise bek nego plej, trebao je doći bolji plej da bude prvi, a Madar ove sezone drugi, pa tek sledeće prvi Zagorac-dobio sam Efesa odusevio me kao bek ap biće odličan on... Danga- 15 minuta da pegla odbranu, fizicki je dobar ne sutira mnogo zna da pogodi za 3. Nije loše Trifa-jednu odigra dobro pa ga nema 5, nadam se ce Zoc napraviti nesto od njega ima potencijala, ovo mora biti njegova godina da uz ovakve igrace postane igrac Avram- 10 minuta po meni mu treba davati da zameni bekove dok odmore, nikao mu ne treba dopustati da umisli da je glavni igrac i da sutirq kao lud kad to svakako nije jebes njegovih 20 poena ako sutne 10-15 puta. Da je dobar ne bi ispao iz endesa... Panter-bice to odlicno pojacanje, nije bas nesto odigrao ove utakmice ali bice to okej kad se dovede centar i napravi mu blokove Kuruc- pegla odbranu dobro, fick sprema top, moze od 3 do 5 lagano da igra, zna da ubaci za 3, ne sutira mnogo, vidi dobro igrace, bice to dobro sve.. Zek-sta reci, skace, igra odbranu, sut za tri, za dva, sve, malo se ugojio kada bi skinuo 5-6kg jos bi bolji bio... Smajli-odlican, u aba nema ko da ga cuva, takodje ne treba mnogo forsirati.. Miletic- 25-30kg neka nabaci pa neka se javi Koprivica- treba mu vremena, ali za mene razocarenje veliko, Zeljko ne voli bas takve centre viskoke sidrase, ali polako sacekajmo ga, takodje malo da omrsa da se dovede u red.... I na kraju Centar je potreban kao leba i to ne bilo kakav nego pojqcanje u vidu, lidej, panter, iskustvo El i odlican centar nam treba bez toga nema kosarke, po onome sto Žoc igra i trazi vrv ce to biti neki igra 4 na 5 pokretljiv, nece sigurno doci sidras.... koliko sam cuo spominje se negde Adrian Pajne, valjda je prva zelja bio neki mladji iz nba ali je dobio ugovor tamo, i sada jure nesto drugo, lesor je bio opcija, ali kao sto rekog Zoc voli centra da se izvuce sutne za tri... lesor nije taj tip, dok Pajne se bas uklapa u igraca kakvog Zoc voli......
G

Gost43

pre preko 2 godine

Fali dobar suter za tri i centar ! Dangubic nije za PARTIZAN !
G

GROBARIJUS

pre preko 2 godine

ni Trifunovic nije
p

pfc

pre preko 2 godine

kuruc ko da se boji da sutne muru se zahvaliti naci drugog pleja i centra sto pre a za koprivicu nemam komentar
N

No

pre preko 2 godine

Kuruks,Mur i Koprivica zestoki promasaji,Zagorac i Dangubic ne mogu bolje,Trifunovic moze protiv Zlatibora,Dunava,Mladosti a bez centra se ne moze igrati.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Kuruc ce dobiti sansu i biti odlican. Bice top pojacanje, ali ima veliki problem minutaze zbog "kapitena" Zagorca. Dilan Enis umesto Dalasa Mura i ne otpustati Mozlija ako uopste moze da se oporavi.
I

IVAN 82

pre preko 2 godine

Dok jos nije kasno, zahvaliti se ovome Muru, nije kvalitet za Partizan, dovesti iskusnog pleja. i naravno Centar
e

eeeeh

pre preko 2 godine

Dobro je da nismo Judoa doveli, covek povredio koleno i zavrsio sezonu.
G

Gostic

pre preko 2 godine

Valjda znas da se nije povredio dok je pio kafu nego igrao utakmicu, pitanje je kako bi bilo kod nas.
9

951357

pre preko 2 godine

Lepo ja kazem, sad ce slavina opet da se odvrne...
G

Gost1224

pre preko 2 godine

mislis struja da poskupi
j

jutkadilejko

pre preko 2 godine

Dosta se za nas odvrtala sg malo i za grobari.Brt.