Šćepanović i Veličković (©MN Press)
Šćepanović i Veličković (©MN Press)

Šćepanović: Gordić blizu dogovora, Birčević i Novica su tu, Trifa više nije mali

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.07.20. | 10:46

„Videćemo šta ćemo sa Stefanom Jankovićem“, kaže novi trener Partizana

Otplovio je Andrea Trinkijeri u prošlost, Partizanova sadašnjost je Vlado Šćepanović, koji je već zavrnuo rukave i počeo da radi u susret novoj sezoni.

Sada kada je pitanje trenera rešeno, fokus se pomera na prelazni rok. Navijači se nadaju, kao i uvek, novim igračima, boljim od onih koji su otišli. Nadaju se pojačanjima, koji će doneti makar iste rezultate kao prošle sezone, ako ne i bolje.

Izabrane vesti

Što se Šćepanovića tiče, nekih velikih promena u timu neće biti, niti su potrebne, jer je većina igrača iz prošle sezone ostala na okupu.

Imamo gro ekipe iz prošle sezone i tu ne bi trebalo mnogo da se menja. Ostalo je još da se dovedu jedan, eventualno dvojica igrača. Dobra stvar je kada vam 70 odsto tima ostane na okupu. Filozofija će ostati manje-više ista, da igrači ne bi doživeli šok zbog velikih promena. Naravno, uz nekoliko stvari za koje procenim da je potrebno da se urade“, rekao je Šćepanović u intervjuu za Žurnal.

A onda je malo prečešljao igrački pogon koji će ga dočekati na početku priprema. Novitet je najava da će Nemanja Gordić gotovo sigurno ostati u Partizanu.

Doveli smo Milera Mekintajera, tu je Nemanja Gordić, za kog se nadam da će produžiti ugovor. Mislim da smo blizu, mada ne bih da prejudiciram stvari. Imamo Markusa Pejdža i Ognjena Jaramaza na 'dvojci', tu je i mali Trifa, koji više nije mali, već je odrastao i napravio važan korak u karijeri“.

Deluje da je pozicija „trojke“ popunjena.

Rade Zagorac i Nemanja Dangubić su na 'trojci', a na 'četvorci' pod ugovorom imamo Tomasa, tu je i Birčević. Pod ugovorom smo i sa Stefanom Jankovićem, tek u narednom periodu videćemo šta ćemo tu da radimo. Naravno, Novica Veličković, neću da trošim reči o njemu, koliko čovek znači za ekipu, u igračkom i ljudskom smislu“.

Trenutno je rupa, čini se, na poziciji pod košem.

Imamo Nikolu Jankovića, Mozlija... Nećemo žuriti, tržište se tek otvara. Videćemo prvo kakav tip i profil igrača je potreban ovoj ekipi“, ocenio je Vlado Šćepanović.

Vremena za tu još jednu ili kockice ima sasvim dovoljno...


tagovi

Vlado ŠćepanovićKK PartizanNovica VeličkovićStefan Birčević

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara