Komentari na vest

Šest dana i tri Zvezdina finala

V

Voip

pre oko 3 godine

Kako ovi misle da osvoje titulu bez unutrasnje igre? Nema ko da izgradi poziciju i poentira ispod kosa, nema suta sa distance. Ne osvaja se titula sutem za tri poena. Nama su svi koji imaju pokretljive centre pravili ozbiljne probleme. Radonjine ekipe su po pravilu na kraju sezone skroz van ritma. Najbolja postava nam je Lojd, Volden, Dobric, Davidovac i Rit ali onda smo tanki ispod obruca. Ostali su srednja zalost.

07.08.16

pre oko 3 godine

Apsolutno ne sumnajm u Radonju i titulu na kraju.Kad bude Kalemegdan u junu onda ce se dezurni pljuvaci javiti ali ce da promene plocu naravno.Znate one likove kojima uvek sve smeta,koji i u fudbalu i u kosarci redovno pljuju svakoga,pa cak i one koje su hvalili ranije.Bice Kalemegdan u junu,bice opet titula,a sledece sezone ce Radonjic napraviti tim po svom ukusu,i bice to u odnosu na ovaj tim,nebo i zemlja.Ne znam koliko je prednost domaceg terena bitna uopste,kad nema publike.

Aha

pre oko 3 godine

Samo jako,napred Zvezda!
9

951357

pre oko 3 godine

Bila bi fora da pustimo Olimpiju da zeznemo Mornar :D Ali svakako ce biti kalkulacija svih timova sad na kraju...
C

Crv

pre oko 3 godine

Iz KkCz znaju vrlo dobro da Milogorci moraju da budu prvi u regularnom delu Aba lige jer ih guraju sudije na svakom koraku pogotovo u Titogradu,i nije ni čudo uopste sto KkCz dobije lakse Real i Panatanaikos na gostovanju nego njih u Titogradu,,,,
D

Drvo

pre oko 3 godine

Ne postoje slučajnost. Ne zove se Radonja džaba tako. Samo rad rad i rad. Ako ne osvojimo ABA ove, osvojićemo Evrokup sledeće.
G

Gost1212

pre oko 3 godine

Naravno, već ste ga osvajali kada ste ga igrali