Sjajne vesti iz Malage, Milosavljević na treninzima posle 14 meseci pauze

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.11.20. | 09:42

Srpski reprezentativac se vratio u trenažni proces

Konačno sjajne vesti za Dragana Milosavljevića. Srpski košarkaš je prošlonedeljno gostovanje ekipe u Ulmu iskoristio da odradi kontrolu kolena u Minhenu, kod doktora koji ga je operisao 27. avgusta prošle godine, posle čega je dobio zeleno svetlo za povratak na parket.

Milosavljević kreće sa nešto lakšim trenizima, a ukoliko sve bude išlo kako treba već kroz nekoliko dana bi prešao u igru "pet na pet", što bi značilo da je povratak takmičarskim utakmciama izuzetno blizu.

Izabrane vesti

Milosavljević je van trenažnog procesa već 14 meseci, povredio se tokom priprema sa reprezentacijom Srbije za Svetsko prvenstvo u Kini i utakmici sa Turskom na Akropolis kupu u Atini. Srpskom reprezentativcu je to bilo drugi put da doživi povredu ligamenata kolena.

Nekadašnji igrač Partizana u Malagu je stigao u julu 2017. godine, a ugovor sa Unikahom produžio je u junu 2019, kada je stavio paraf na novu dvogodišnju saradnju.

Unikaha je u paklenom ritmu. Večeras je očekuje gostovanje Parizu u Evrokupu, a za osam dana i meč sa Mornarom u istom takmičenju. Već 15. novembra zakazan je okršaj sa Gipuskoom u ACB ligi.


tagovi

UnikahaDragan MilosavljevićEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara