Nikola Milutinov (©MN Press)
Nikola Milutinov (©MN Press)

Sjajne vesti: Nikola Milutinov nadomak povratka na teren

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.04.24. | 20:29

Srpski centar putuje za Beograd na gostovanje Zvezdi, možda bude i u timu

Nije mogao Nikola Milutinov da pomogne saigračima u Beogradskoj areni prošle sedmice jer je i dalje u fazi oporavka posle operacije, ali je najavio skoriji povratak na teren.

Iz Pireja stižu sjajne vesti, jer se srpski centar vratio treninzima posle dva i po meseca odsustva. On će se naći u avionu za Beograd sa ostatkom ekipe za gostovanje Crvenoj zvezdi u pretposlednjem kolu Evrolige, a pojedine informacije nagovešavaju i da postoji mogućnost da zaigra baš protiv crveno-belih (četvrtak, 19.00).

Izabrane vesti

Podsetimo, on se poslednja dva i po meseca oporavljao od povrede i intervencije na petoj metatarzalnoj kosti levog stopala u domaćem derbiju sa Panatinaikosom, ali je uspeo da se uspešno oporavi i biće spreman za samu završnicu sezone.

Posle osvojenog srebra u Manili, Milutinova su povrede izbacile iz koloseka, ali je i pored toga zabeležio prosek od 8,7 poena i 5,8 skokova uz indeks korisnosti 15,3. Pre poslednje povrede imao je i monstruoznu partiju sa po 20 poena i skokova.

S druge strane, kako se ističe, Filip Petrušev neće biti u opticaju ni za duel sa Crvenom zvezdom pošto je još van stroja. Kapiten Kostas Papanikolau je propustio meč sa Arisom za vikend, ali je na raspolaganju Jorgosu Barcokasu za novo gostovanje u Beogradu.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

Olimpijakos u Areni igra za direktan plasman u četvrtfinale, pa i teoretski još je u igri za poziciju koja donosi prednost domaćeg terena sa skorom 20-12. Iza je Mkabi sa 19-13, dok su ispred Panatinaikos, Monako i Barselona sa po 21-11.



tagovi

Nikola MilutinovKK OlimpijakosEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara