Komentari na vest

Skariolo: Iznenadili smo sve, kao nekada Danska 1992.

M

Mora...

pre preko 1 godinu

Dobar trener, odlicno su odigrali prvenstvo i zasluzeno pobedili. Sa druge strane znam zasto se pravi da je Lester. Razumem da je i on otisao na prvenstvo bez ocekivanja, i sada kada je dobio da to stalno pominje. Al treba biti realan, nisu bili 8mi, nego su im kladionice davale od 5tog do 8mog mesta sa Litvanijom, Italijom i Turskom. Oni nisu izbacili ni jednog od 3 glavna favorita, samo 4tu Francusku koja nije nista pokazala na prvenstvu. A uporedjuje se sa Danskom koja je 1992ge dobila i Francusku i Holandiju i Nemacku da bi osvojila. Malo ga pretera, ali neka slave kada su pobedili..
J

Joksaaa

pre preko 1 godinu

Iznenadio si prvo i sebe samog. Al ne sekiraj se. "Moj se Manca kaci na stepenice a ti slazis" 💥
B

Bg

pre preko 1 godinu

Naravno sto kaze Paspalj, niko nece pricati da je osvojio stranac tipa ovde Lorenco Braun, vec ce govoriti ime drzave u ovom slucaju Spanije. Svi imaju strance samo se mi pravimo pametni, ne treba zvati Dzenkinsa ili Pejdza, prosek nam ne treba. Ali ako nadjemo ozbiljnog NBA igraca da ne igra za svoju drzavu, treba ga pozvati. Koliko ima amerikanaca tamo koji ne mogu da zaigraju za tim od Lebrona, Durenta. Dza Morent mislim da nije igrao za A tim, ko nam brani da probamo ? Dzamal Marej, Jokic moze da ga zavrsi.
m

marko888

pre preko 1 godinu

Koliko imas godina,14? Marej igra za Kanadu,a Morent ce sigurno igrati za SAD, naravno da nam ne treba stranac,makar uvek bili zadnji. Najvise je kriva glupa Fiba koja je dozvolila ovo pravilo,ali ono se odnosili na Kazahstan,Azerbejdzan..... Dovoljni su Zvezda i Partizan koji imaju 16 stranaca,ovo se i zato zove reprezentacija.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Spanija sa Lorencom Braunom je u prenesenom znacenju kao devojka koja vestacki ugradi silikone u grudi ili usne da bi izgledala lepse, a u stvari nije ni svesna da je nametnutog (komercijalnog) modela lepote. Cini se da ste i ti i Paspalj prilicno ograniceni ljudi, cim ne razumete siri kontekst naturalizacije. To je drustveno-politicko pitanje za siri konsensuz, a ne da o istom odlucuje nekoliko polupismenih sportskih radnika koji ne umeju da misle svojom glavom i koji su ceo zivot naucili da slusaju trenere i autoritete.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Čoveku odgovara reprezentativno takmičenje. Klupsko ne.
P

Pozdravio te Nole

pre preko 1 godinu

Zato je bio prvak NBA sa Torontom.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

@Pozdravio te Nole Za početak pozdravi i ti noleta. Drugo naravno da nije bio prvak NBA. Bio pomoćni te sezone. Bio je i Milojević u Golden Stejtu pomoćni pa šta to dokazuje?
I

Ilija N

pre preko 1 godinu

Poredjenje nema veze sa zivotom. Moglo bi da se poredi da je Poljska osvojili Evropsko prvenstvo
P

Pedja 33

pre preko 1 godinu

Razlika je ogromna, Ko prvo Danska je politickom odlukom ucestvovala umesto nas. Dakle nije im tu ni bilo mesto sto dovodi ceo taj sampionat u pitanje. Pod dva vi ste zvanicni svetski prvaci u Kosarci logicno je da ste u igri za medalju.
v

vartolu

pre preko 1 godinu

Spanija nije ni u top 4 evrope? A gde je Srbija, u top 16 hahahahaha
R

Realno…

pre preko 1 godinu

Svaka čast na zlatu, imate puno pravo da budete ponosni, ali isto tako znamo da na putu do zlata niste igrali ni protiv jednog od prva tri favorita prvenstva (Srbija, Grčka, Slovenija), tako da se otvorilo neviđeno. Ali to je sport jbg…
S

Strucni stab

pre preko 1 godinu

Ni to kao ni za strance nece niko pamtiti, spominjati, ostace zabelezno da je drzava Spanija osvojila EP 2022 godine.
R

Ragina Glava

pre preko 1 godinu

Fenomen Skariolo! Doktorski rad u Berlinu,3x zaostatak u nokaut fazi or preko 10 poena,i onda finale koje je bilo onako,bas bas rutinski. Covek se odavno upisao u zlatne knjige svetske kosarke,i ako je ovde godjnama vladalo misljenje kako sa ekipom koje je ranije imao svako moze da uzima medalje.
В

Ватрогасац

pre preko 1 godinu

Лепо си препричао све што је Един рекао у подкасту :)
e

eskobar

pre preko 1 godinu

zastio ste iznenadili ne pa spanije zemlja kosarke niste vi kazastan pa da iznenadite
r

rea

pre preko 1 godinu

Iznenadili su zato što je ovo C tim Španije, koja ni sa A timom više nije u TOP3 repezentacija Evrope.