Alen Smailagić (©AFP)
Alen Smailagić (©AFP)

Smailagić mora na operaciju kolena

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.01.21. | 13:19

Loše vesti za srpskog košarkaša

Od početka nove NBA sezone na parketu od srpskih košarkaša nismo videli samo Alena Smailagića, a sada je poznat i razlog – srpski krilni centar moraće na operaciju kolena zbog koje će biti odsutan neko vreme.

Novinar sajta The Athletic Entoni Slejter, koji se bavi dešavanjima u redovima Golden Stejta, objasnio je da Smailagićeva povreda kolena ne reaguje dobro na terapiju, zbog čega mora da ide na hiruršku intervenciju. Osim toga, naglasio je da je trener Voriorsa Stiv Ker obavio razgovor sa srpskim košarkašem i objasnio mu da neće dobiti dozvolu da igra sve dok ne bude potpuno zdrav.

Izabrane vesti

Niko i dalje ne zna kada bi Smailagić trebalo da ode na operaciju, niti koliko će oporavak kasnije trajati. Jasno je da dres Golden Stejta neće obući bar još neko vreme.

Smailagić je bio jedno od prijatnijih iznenađenja u desetkovanom sastavu Golden Stejta. Dobio minutažu koju je iskoristio na pravi način i nametnuo se Stivu Keru. Za bezmalo 10 minuta u igri po meču beležio je 4,2 poena, 1,9 skokova i bezmalo jednu asistenciju.



tagovi

NBA ligaGolden Stejt VoriorsAlen Smailagić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara