Alen Smailagić (© Star Sport)
Alen Smailagić (© Star Sport)

Smailagić mora na pauzu barem dva meseca

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.09.22. | 20:47

Mladi košarkaš Partizana povredio zadnju ložu na pripremam u Španiji

Peh za Partizan i Alena Smailagića. Mladi košarkaš crno-belih povredio se na pripremnim mečevima u Španiji. Naime, u pitanju je povreda zadnje lože, a prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta čega ga pauza imeđu dva i dva ipo meseca. Samim tim reprezentativac Srbije propustiće početak takmičarske sezone u crno-belom dresu. Dodatni testovi će biti obavljeni po povratku u Beograd ali kako sada stvari stoje, duža pauza je potrebna.

Podsetimo da je Smailagić tokom leta imao sa proširenim venama koje je sanirao operativnim zahvatom. Veći deo leta je proveo u individualnom radu sa trenerom Aleksandrom Matovićem, dobio je i poziv Svetislava Pešića za početak priprema u dresu reprezentacije, ali je odlučeno da je bolje da nastavi rad sa Željkom Obradovićem na startu klupskih priprema. Nažalost sada sledi neočekivana pauza.

Izabrane vesti

Smailagić nije jedini koji ima problem sa povredom u crno-belom taboru. Od povrede šake oporavlja se i Aleksa Avramović, a za sada nije poznato koliko će još pauzirati srčani bek koji zbog toga nije bio u prilici da konkuriše za odlazak na Evrobasket.

Crno-beli su trenutno na pripremama u Španiji gde bruse formu za sve predstojeće izazove. Po povratku u Srbiju ekipi bi trebalo da se pridruži i plejmejker Jam Madar koji je okončao reprezentativnu akciju u dresu Izraela, dok se još uvek čeka na Joanisa Papapetrua koji i dalje igra na Evrobasketu u timu Grčke.


tagovi

Alen SmailagićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara