Miroslav Raduljica (Screenshot - twitter.com)
Miroslav Raduljica (Screenshot - twitter.com)

Šou Miroslava Raduljice u Grčkoj: Dabl-dabl, zakucavanje, pa isključenje sa stilom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.03.24. | 00:19

Iskusni srpski centar nastavio sa odličnim partijama u dresu Marusija, a postarao se i da obeleži finiš utakmice sa Apolonom

Posle sezone u Crvenoj zvezdi, Miroslav Raduljica se preselio u Grčku i obukao dres Marusija. Igra odlično ove sezone, a u ubedljivoj pobedi nad Apolonom (99:73), veoma bitnoj za opstanak, iskusni srpski košarkaš je imao svoj šou.

Meč je okončao sa dabl-dablom od 17 poena i 12 skokova, a onda je na tri mintua do kraja odlučio da se "ispiše" sa stilom. Ukrao je loptu na sredini terena, istrčao kontru i efektno zakucao. Ostao je da visi na obruču jednom rukom, a drugom nekom posvetio, ispostaviće se, svoj poslednji koš na utakmici.

Izabrane vesti

Tako je zaradio drugu tehničku grešku, te je završio utakmicu, a dok je napuštao teren mahao je publici u znak pozdrava. Izazvao je aplauze u dvorani. Za kratko vreme postao je jedan od miljenika publike.

Kako i da ne bude kada je jedan od najboljih igrača ekipe sa prosekom od 13,5 poena, 4,6 skokova i dve asistencije. Ako Marusi opstane u elitnom rangu grčke košarke, jasno je da će to biti velikim delom zbog Miroslava Raduljice.



tagovi

Miroslav Raduljica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara