Erik Spolstra (© AFP)
Erik Spolstra (© AFP)

Spolstra: Ne verujem da će iko od nas spavati, razmišljamo kako da seriju vratimo u Majami

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.06.23. | 05:50

Trener Majamija pričao sa medijima posle poraza u četvrtom meču finala NBA lige

Šta god da Majami smisli sa trenerom Erikom Spolstrom, jednostavno ništa ne funkcioniše protiv Denver Nagetsa i Nikole Jokića. Posle četiri meča finala NBA lige, Denver ima velikih 3:1. Čak su sada uspeli da izbace Jokića iz igre zbog faulova, ali ni to nije bilo dovoljno da se dođe do trijumfa.

Izabrane vesti

"Kada god bismo prišli na osam ili šest razlike, oni bi odgovorili serijom i to je bilo frustrirajuće. Na kraju je Brus Braun pogodio nekoliko bitnih šuteva umesto Marija i uspeli su da pobede", rekao je trener Majamija na konferenciji za medije.

Usledilo je pitanje šta je najviše poremetilo ekipu Majamija na četvrtom meču?

"Njihove brze ruke, povratne lopte Jokića, naša loša komunikacija i izgubljene lopte, a uz to smo promašili nekoliko šuteva u bitnim momentima koje smo mogli da pogodimo. Kombinacija svega, ali moraću da ponovo odledam utakmicu".

Zatim je trener Hita upitan da li je zadovoljan kako je njegov tim čuvao Jokića i Marija?

"Teško je reći. Jokić je imao probleme sa faulovima, šutirao je trojke čime je promenio tok meča. Uglavnom smo uspeli da ih držimo u očekivanim granicama, ali su poeni Gordona, a posebno Brauna bili presudni".

Za kraj je otkrio kakava je bila atmosfera u svlačionici Majamija posle još jednog poraza koji ih je doterao do same ivice. Denver na sledećem meču na svom terenu ima prvu meč loptu.

"Svi već u svlačionici pričaju samo o jednoj stvari, rekao sam im posle ovakve utakmice ne bi trebalo da spavaju i ne verujem da će iko spavati. Uvek smo išli težim putem ove sezone i očigledno da ćemo morati i sada. Samo jedna stvar nas zanima, kako ovu seriju da vratimo u Majami. Imamo takmičare, momke koji vole da se nadmeću, samo razmišljamo kako da pobedimo u Denveru i vratimo seriju u Majami", završio je Erik Spolstra.


tagovi

Denver NagetsMajami HitErik Spolstra

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara