Komentari na vest

Sprema se transformacija KLS: Dve grupe po 10 klubova, igraće mladi timovi Zvezde i Partizana

G

Gza

pre gotovo 3 godine

Leon Deon kako se već zove i da priča, KLS liga je liga Čović Nebojše. Posle druge utakmice finala te lige izbacili saopštenje koje očigledno Ćoki pisao. Ništa nije ni bitno, jer kakvi je vode ionako ničemu ne služi. Niti prohodnost za bilo koje evropsko takmičenje ali zato za izdrk.... budala je savršena
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Једини спас за кошарку са ових простора је АБА лига, и ништа друго. Ако Партизан неможе ништа да освоји, нека се пријави на своју праву адресу, у загреб па можда тамо може да добије задар или сплит на 3 добијене. Ови што се моле дасе распадне АБА, мислим даси напаљени клинци, или искомплексиране патриоте"којим све смета што није аутохтоно. Позз
Р

Реал

pre gotovo 3 godine

јадно јадно каква је то лига кад је играју омладинци.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Neki pisu da zele raspad Aba lige.Onda bi slobodno mogla i da se ugasi kosarka na Jadranu. Konkretno vezano za Srbiju tokom cele godine bi se jedino gledali mecevi izmedju Zvezde i Partizana (ne racunajuci meceve u Evropi,ali u Cipiripi kupu,jer sigurno ne bi tako imali mesto u Evroligi) i eventualno dosadasnjih timova iz Aba lige.Pored njih jedino jos verovatno solidni mogu biti Vrsac,Metalac,Radnicki Kg,a ostalo 99% smejurija za koju bi morali da plate da bi neko gledao,pa opet da razmislis da li je vredno toga ili ne,cisto gubljenje vremena.
A

AND

pre gotovo 3 godine

Bile bi konkurentne one ekipe kojima bi država dala pare, to je cela filozofija. Ako nije moguća privatizacija, onda treba napraviti bar neki pravedan sistem finansiranja.
W

Wa

pre gotovo 3 godine

Nadam se da ovo znači da će se raspasti ABA liga.
G

Gaj78

pre gotovo 3 godine

Hercegovac iz Gajdobre najstabilniji klub u zemlji, jedini koji se finansira iz privatnog kapitala, treba ga odmah ubaciti u tu ligu.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

А препоштеног власника Дангубића послати на вишедеценијску робију због пословно-привредног криминала
K

KKP

pre gotovo 3 godine

Dobra ideja za RTS, da se vide ta deca. Bar necemu da sluzi javni servis mimo repriziranja Porodicnog blaga. A ako je tacno da ce drzava pogurati manje klubove i umovi poput Karija, Dude, Boze da pomognu... Moze biti jako lepa prica za domacu ligu.
Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

S obzirom da ABA liga više nema niti će imati ikada više direktnog predstavnika u EVROLIGI očekuje se raspad takmičenja veliko je pitanje da li će se uopšte i održati takmičenje u sledećoj sezoni i ako ga bude biće poslednje.
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Navodno drzava ce dati klubovima po milion evra, pomoci ce Duda, Kari i Boza Maljkovic struci. Vratili bi se i neki nasi igraci. Ocekuje se raspad ABA lige skoro.
S

Sone3281

pre gotovo 3 godine

Sta je milion eura za Zvezdu i Partizan? Ajde realno, usrecice se time 3 meseca a sta posle? Igrace sa Zlatiborom, Vrscem..?
H

Haos

pre gotovo 3 godine

Daj Bože da se raspadne ABA!
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

lol zamisljam scenario u kojem drzava daje milion evra Zlatiboru svake godine i smesno mi. U kojem je to univerzumu?
N

Nije nego gospodja

pre gotovo 3 godine

kao mozes da poredis zlatibor i vrsac ?vrsac je imao pobedinika aba lige i redovno igrao finale sa partizanom.
p

paradoks

pre gotovo 3 godine

cp3 jel to neka oznaka za auto?
D

DFHGH

pre gotovo 3 godine

Zahvaljaujuci Covicu, KLS vise nema nikakav smisao, kad uvedu pono direktan plasman u ABA iz KLS, tad moze da se razgovara o unapredjenju KLS, ovako je to liga projateljskih utakmica.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Ma kada KkIgokea ne uzima titule nigde sve su to prijateljske i namestene lige i Aba i naravno nasa liga a kada su oni zlotvori uzimali i otimali titule naravno to su bile najregularnije i jake lige strasno kako ljudi jos zive u proslosti kada su im laznu avangardu svi gurali i da ne bi zutih lopurda nikada ne bi napustali smetliste istorije iz kojeg su ih povampirili doticni,,,,,
V

Viša trenerska

pre gotovo 3 godine

Pa mi nemamo kvalitet lige brat bratu za 10 klubova!I nisu u Srbiji samo Zvezda i Partizan,gde je na kosarkaskoj mapi Nis,Leskovac,Kragujevac...rasadnici talenata???
g

gostqq

pre gotovo 3 godine

Ovo i nije tolko lose,aba liga timovi i prva tri iz ove lige.Deca taman da se razigravaju i da ojacaju.Mozda ne bi lose bilo da ko ima rezervni tim mora da ima najmanje 3-4 igraca iz istog,u plejofu.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Napokon prava ideja a jos i RTS da propagira ligu da mogu svi da vide tu decu cele godine to bi bio pravi posao,,,,
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Ako u fudbalu nemamo vise od 12 klubova za iole kvalitetnu ligu, u kosarci ih nemamo vise od 3-4 bez Zvezde, Partizana i Mege. Cemu prosirenje na 20 klubova?
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Pa talentovaniji smo u kosarci nego u fudbalu