"Marinković"
"Marinković"

Srbi već harali Lilom: Marinković odličan na Ol Star meču, Simanić solidan (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.09.15. | 16:51

Crni, za koje su nastupali naši mladi košarkaši ipak su izgubili 83:87 od Crvenih

MarinkovićVeoma lep uvod za drugo polufinale Evropskog prvenstva u Lilu u kome se sastaju Srbija i Litvanija od 21 čas. Od 14 sati je odigran Ol Star duel za košarkaše do 18 godina, a na njemu su učestvovale dve velike košarkaške nade Srbije – Vanja Marinković (Partizani Boriša Simanić (FMP).

Bio je to duel dva tima koja su nosila imena Crni i Crveni, a Crveni su pobedili u neizvesnoj sa 87:83. Naši momci su igrali za Crne. Marinković je postigao 17 poena, dok je Boriša Simanić postigao šest.

Izabrane vesti

Najefikasniji na meču bio je Leonardo Tote iz tima Crvenih sa 23 postignuta poena. Pored meča bilo je i atraktivnih zakucavanja.

Tote i Boriša Simanić

Podsetimo tokom trajanja Evrobasketa, od 5. do 20. septembra, u MOZZARTU vas očekuje akcija „Zakucaj džekpot“, a glavna premija mogla bi da poraste do  do 1.200.000 dinara ukoliko se Orlovi okite zlatnom medaljom.

Tim Crvenih: Tamir Blat (Izrael), Frnak Ntilkina (Francuska), Blaz Mesiček (Slovenija), Jon Brandmark (Švedska), Verners Kohs (Letonija), Lopez Astrogehuh (Španija), Vasileos Haralampopulos (Grčka), Leonardo Tote (Italija), Žonatan Žan (Francuska), Ivica Zubac (Hrvatska), Tobijas Sjeberg (Švedska)

Tim Crnih: Omer Utku (Turska), Ognjen Čarapić (Crna Gora), Vanja Marinković (Srbija), Kostja, Mušidi (Nemačka), Andrej Lopatin (Rusija), Endar Polakandli (Azerbejdžan), Nik Slavica (Hrvatska), Stefan Gombulo (Francuska), Boriša Simanić (Srbija), Simon Pursl (Češka Republika), Ante Žižić (Hrvatska)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vanja MarinkovićSrbijaEvropaEvrobasket 2015Boriša Simanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara