Komentari na vest

Srbija sa evroligaškim šmekom: Pešiću na raspolaganju većina iz Manile, traka čeka Lučića

O

OVAJ PUT

pre 3 meseca

Milutinov, Smailagić, Mitrović, Lučić, Dobrić, Davidovac, Trifunović, Marinković, Gudurić, Avramović, Jović, Jaramaz.
B

Belgrano

pre 3 meseca

O hvalim te boze kad su se setili da se dogovore Fiba i Evroliga i da kvalifikacije vise ne igraju cetvrti sastavi. Kad se setim ko nam je igrao u kvalifikacijama u brukama protiv Svajcarske ili Estonije, jeza me hvata.
V

VuleMađija

pre 3 meseca

Jagodić Kuridža :)
g

gost1978

pre 3 meseca

jokica vise i ne komentarise niko
J

Junker

pre 3 meseca

Zato sto nije bio deo tima iz Manile
M

Ma da bre

pre 3 meseca

U jeku NBA sezone će doći da igra kvalifikacije. Bože šta ljudi pišu.
R

Rapalj

pre 3 meseca

Možda je dobar momak, ali je poprilično loš igrač. Definitivno nema mesta ni na širem spisku. Pešić je na trojci probavao mnoge poput Dobrića, Vanje, Davidovca, Gudure i Bogdana. Pokuševski ne igra u Nba, a Kalinićev status u reprezentaciji je nepoznanica. Svi pomenuti su bolji igrači od Lučiča.
P

Pjer

pre 3 meseca

Ti se ocigledno salis, gledam sinoc tekmu i kapiram koliko ie Luca top igrac!!! Ne daje mozda 15 poena po utakmici(ali moze i to ako treba), ali odbrana na vrhunskom nivou, skok defanzivni vrhunski, pozicioniranje u napadu, skoku napadu odlican, probija prvu liniju odbranu i izvlaci faul, ne znam sta jos da dodam, vrlo zahvalan igrac i 10x bolji od Davidovca. Mada selektor zna bolje sigurno.
J

Jtd

pre 3 meseca

Zar nije topicu povredjen misic, otkud sad koleno :-P
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Lucic, Jaramaz, Smailagic i Luka Mitrovic umesto otsutnih. Bilo bi lepo videti Nedovica ili Kalinica, ali mislim da su oni zavrsili sa reprezentacijom.
J

Jednostavno

pre 3 meseca

Ako odigra kao sinoć, bolje da ne dolazi. Kapiten Bogi.
U

Umesto

pre 3 meseca

Ristića i Davidovca treba pozvati bilo kog našeg košarkaša koji ima bilo kakve naznake da postoji mogućnost da postane dobar košarkaš. Davidovac je rak rana za svaku ekipu i u ofanzivnom i u defanzivnom smislu, a Ristić nije košarkaš.
H

Handball Fan

pre 3 meseca

Da ne bi tog Ristića i njegove četiri trojke koje je ubacio Turcima, u ključnim momentima kad smo delovali beznadežno na terenu, mi niti bi videli Manilu, niti srebro. Respekt za Ricu-tricu i naravno da očekujemo poziv.
S

Stari Zvezdaš

pre 3 meseca

Dobar igrač i izuzetno korektan momak.