Komentari na vest

Srbija videla Kanadu: Šaja su čekali još od Stiva Neša, Bruks nije “Cigla” – lopta pod obruč i ne daj im da trče

p

profesorogi

pre 8 meseci

Ako je Kanadu pobedila Letonija,što ne bismo mi?Imamo veoma kvalitetan i sada sve uigraniji tim ako budemo imali koncentracije i posluži nas šut,naročito za tri poena,neće biti ni sada a ni posle ako budemo igrali protiv Amera,jer je i ovo njihova druga postava.Oni se obaziru na OI najviše,što je za nas sada šansa a i provera sa znamo ko će sledeće godine na ovu postavu samo da se priključi a ko da izađe.
D

Djaps96

pre 8 meseci

Milutinov je kljuc, treba ih optereti na centru, jedina pozicija gde smo objektivno dominantniji, moraju ga dole udvajati, sto ce ostaviti prostora za šut spolja

Dalibor Jukic

pre 8 meseci

Ako ponovimo igru kao protiv Litvanije pobedicemo bez ikakvih problema
S

Srbija 1999

pre 8 meseci

Sve sto izgubimo sa manje od 20 je odlican rezultat.
Č

Četrnaest

pre 8 meseci

Dobičemo. 10-15 poena.
P

Pavao

pre 8 meseci

Ipak smo raznovrstniji od Slovenije. Možemo za tri, prodor, na centra... Opasnost preti sa svih strana. Jedino, da ne padamo na njihovu agresivnu obranu, pa da izgubimo tri-četiri napade zaredom...
i

igor978

pre 8 meseci

Ovo je utakmica za Gudurića i Dobrića, pa i Marinkovića, uz jake defanzivne role Avramovića i malog Jovića. Kanađani su svesni da ćemo spuštati loptu na Milutinova, i da ćemo prilikom udvajanja tražiti povratni pas za Bogdanovića. Bruks će igrati jedino što zna na Bogdanoviću, prljavo i sa verbalnim provokacijama, zato će nam trebati još jedan-dva raspoložena šutera. Takođe, Bogdan treba da uzima šuteve iz blokova umesto iz driblinga, jer ga Bruks neće stizati odmah nakon jakog bloka. Dončić je puno držao loptu u rukama i zato mu je fizički bilo teško da se nosi sa agresivnom odbranom, u 02. poluvremenu izgubio snagu i popizdeo. Protiv pitbula ne igraš njegovim oružjem, već ga iscrpljuješ i blokiraš, samo pametno. Uspeh je i ovo do sada, samo napred momci!!!!
G

Gost 1952

pre 8 meseci

Tako je. Podpisujem.
S

Statler

pre 8 meseci

Kojeg Dobrića....ubode neki poen iz ulaza ali otvoren šut da pogodi je misaona imenica.
s

srbija 1

pre 8 meseci

niko nije favorit protiv nas ako mi igramo odgovorno do kraja sa jakom odbranom
G

Gost33

pre 8 meseci

Ma gazimo ovo bre.
B

Bogavački top

pre 8 meseci

Vreme je da Gudurić odigra top meč!
M

Mrksi

pre 8 meseci

Ja ne znam po cemu su oni favoriti? Ljudi igraju sa 6-7 igraca, nema sanse da izguraju fizicku igru sa puno kontakta i faulova. Bukvalno trebamo prepisati recept sa Litvanijom i oni nemaju nikakve sanse u takvoj utakmici. Ako mi upadnemo u njihov run n‘ gun ritam onda cemo biti topovsko meso.
P

Prosto

pre 8 meseci

ovde je bar sve jasno...nemaju peticu za da cuva Milutinova i zato ce izgubiti. igramo na izolaciju, brzo ce shvstiti da krvare tu i pravice faulove.Onda kad to ispucaju krenuce da udvajaju Milutinova , tako da je samo potrebno da on izbaci pravi povratni pas a Bogdan da ga saceka.Dakle Bogdan neka se ne mlati sa ovim i trosi snagu, nego Milutinov povratni pas, lopta neka u tranziciji trazi Bogdana, saceka otvoren sut i veselite Boze. Dobijamo ovo, no sekiritu.
F

FM

pre 8 meseci

Mi imamo vise „radilica“ nego oni. Verujem da ce Bruks pokusati i Bogdana da isprovocira, ali treba ga preduhitriti i pdma dva-tri jaka faula na SGA pa da vidimo ko je jaci. Ocekujem +10 za nas, komotno.
d

dezurn1kr1vac

pre 8 meseci

U ovakvim utakmicama samo jaka odbrana . Da se ponovi Litvanija , borba pod kosem , da se brani reket .. Oni trojke sutiraju sa 10 metara tako da tu nema odbrane .. Imaju dosta minuta kada su bez ideje i kada bukvalno stanu e to treba iskoristiti i ako budemo u mogudjnosti da se tada odlepimo i verujem da mozemo da se nadamo dobrom ishodu . Sa druge strane mislim da Nemci prolaze USA , ne znam kako ali nesto mislim da ce oni da dobiju tu utakmicu 🤷
M

Miki1212

pre 8 meseci

Ja da sam trener sve bih karte bacio na reket. Milutinov je u prednosti u odnosu na Olinika ili Pauela,nasedaće mu na finte,Šaju zatvoriti prodore na obruč koliko je moguće,on će svoje dati ali ako se Jović i Aleksa stalno budu smenjivali na njemu i pravili male faulove onda se može malo usporiti. Beretu,Bruksu i Dortu ostaviti trojke da pucaju.Voditi računa o skoku, tu može biti ključ, usporavati igru i igrati pametno, bez žurbe i trke,postavljene napade, lopta na centra,utrčavanja po čeonoj. Očekujem da Vanja ili Gudurić nešto ispogađaju
G

Gost gost

pre 8 meseci

Amerika prolazi Nemačku lagano
v

vroom

pre 8 meseci

Steva Nesic je bio vrh igrac
k

kojotski

pre 8 meseci

Pa Slovenija ni jedan kršten napad nije imala, i sve se svodilo na šut za tri. U prvom poluvremenu su imali nekih 67% za tri i uzeli su 6-7 šuteva više za tri nego za dva. "Live by the 3, Die by the 3". Luka igra samo u jednom pravcu, tako da je u odbrani duvala promaja sa svih strana.
O

Ohica

pre 8 meseci

Upravo tako, tanka odbrana, nisu preuzimali, ubili ih u tranziciji. Recept je igra Brazila protiv njih u grupama.
G

Gosty

pre 8 meseci

Jel ovo greška da je na Srbiju 3,00 kvota ?? Pa ovdje treba bubreg prodati i staviti na Srbiju.
@

@gosty

pre 8 meseci

I onda ces sutra prvi biti koji ce promeniti nick i pisati sta sam vam rekao, slabi smo mi za Kanadu...
G

Gost111

pre 8 meseci

Odlično. Šteta što nije 5☝️. Samo neka Kanadjani nose ulogu favorita. Mi se slabo snalazimo sa tim bremenom.
p

profesorogi

pre 8 meseci

Na koju je poziciju fiba stavila srbe a ne koju francuze?Gde su oni sada a gde mi?Mnogo vole da ponižavaju srbe i omalovažavaju,postoji velika mogućnost da se i ameri i kanađani ujedaju za jezik ako budemo igrali kako znamo.No mi smo nosioci one floskule i u košarci da um caruje a snaga klade valja.Srpski mozak nauka ne može dokučiti kako u sportu tako i u drugim životnim sferama.