""
""

Srpska kolonija iz Turova gazduje Poljskom!

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.13. | 12:37

Bivši kapiten čačanskog Borca Đorđe Mićić podvlači da je malo ko u Poljskoj očekivao da će Turov biti lider lige, ali da je trenutni plasman više nego zaslužen

 

Srpska kolonija u Turovu iz Zgorželeca, koju predvode trener Miodrag Rajković i igrači Vukašin Aleksić, Ivan Žigeranović i Đorđe Mićić, sjajno napreduje kroz poljsku Superligu.

Izabrane vesti

Turov je ligaški deo sezone završio na prvoj poziciji koju i dalje čuva posle odigrana četiri kola Top lige.
"Super ligu smo započeli porazom na domaćem terenu ali smo sada nanizali tri pobede", kaže bek Turova, Đorđe Mićić.
"U subotu igramo poslednju utakmicu prvog dela sa Zelenom Gorom, a trenutno imamo 44 boda. Nadamo se da ćemo sa prve pozicije ući u plej of koji se igra na tri dobijene utakmice, osim finalne serije koja se igra do četiri trijumfa".

Bivši kapiten čačanskog Borca podvlači da je malo ko u Poljskoj očekivao da će Turov biti lider lige, ali da je trenutni plasman više nego zaslužen.
"Generalno ceo tim pruža odlične partije. Žigeranović je sinoć odigrao dobru utakmicu, Aleksić je bio malo povređen a ja sam manje više konstantan. Nadam se da ćemo pobediti i Zelenu Goru koja nas je prilično zadužila, pobedom u poslednjem međusobnom okršaju.  Doveli su i reprezentativca Košareva pa imaju opasan sastav".

Kako se bliži kraj sezone oko kluba vlada sve bolje raspoloženje.
"Prisutna je euforija među navijačima mada moraju biti svesni da je liga ujednačena, svako svakog može da pobedi. Iza nas su Trefl, Anvil, Prokom. Čak sedam utakmica Super lige je završeno pobedom gostujućih ekipa. Dobro je što se završilo naše učešće u VTB ligi pa sad možemo da budemo fokusirani na osvajanje titule", konstatuje Mićić.

 


tagovi

Đorđe MićićKK TurovSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara