Komentari na vest

Srpski klubovi ispaštaju zbog "ključa": Moguća promena pravila ABA lige

Mr 007

pre oko 3 godine

Eto sanse da Gromada napadne Abu 2 dogodine.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Znaci bice Mladost - Partizan u barazu haha... Eto sanse za Jakovljevica da dokaze da je nepravedno zapostavljen letos.
G

Gosta

pre oko 3 godine

Kakvo glupo pravilo, inace nije regularno, da ne kazem nije normalno, tj nema veze sa sportom, sa takmičenjem u necemu, da ispadne npr 12. tim a ostane 13. tim na tabeli, samo zato što je u ovom slučaju taj tim iz Srbije. Sta da su nasi timovi 1, 2, 3,4,5ti na tabeli, ispašće peti. Za šta se onda igra ABA2 liga, tj što je igraju naši klubovi kad su im minimalne šanse da se plasiraju u ABA ligu, jako će teško dobiti tim iz ABA lige.Faktički oni treba u ABA2 ligi, slabijoj ligi, da naprave u ovom slučaju tim jači od Borca koji igra jače takmičenje od njih i to prilično dobro, ljudi šanse su im kao svinji pred ... Menjajte ovo pravilo nije u duhu sporta.
T

Trpko

pre oko 3 godine

Znaci izbaciti srpske klubove a ubaciti hrvatske, slovenačke, bosanske, crnogorske iako su iz aba2 ili su zadnji u aba1. Sjajna organizacija. Ebo je onaj ko je formitao sa javorima i ostalima.
b

bruka

pre oko 3 godine

Molim te ne pisi ovakve besmislice, siris lazi i nemire medju navijacima zato sto zelis da ispadnes pametan
A

A c a

pre oko 3 godine

Kakav je vizionar bio Ostoja, on je ovo hteo da reši još pre početka sezone. Lepo je hteo da se izbaci FMP i da Borac ne uđe u ABA. Da je inicijativa Partizana prošla, sad bismo imali 2 kluba manje i ne bi bilo ovog problema. Uvek su bili avangarda, treba priznati. A i ovo za sud u Lozani je odlična ideja. Umesto da presudi sud u Zagrebu, koga baš briga za ABA, sad će Borac da nadrlja u Lozani. Bravo!
b

bgcz

pre oko 3 godine

Još bodler u 19om veku pričao o tome :D
P

Potpuno zasluženo

pre oko 3 godine

Borac i grad Cacak su zasluzili da igraju ABA ligu.
U

Užičanin

pre oko 3 godine

I Sloboda i grad Užice su isto zaslužili da igraju ABA ligu zbog svih ulaganja i napretka, pa? Barem daje optimizam ovaj poslednji pasus da će najboljih osam iz Dvabe igrati i naredne sezone u takmičenju