Komentari na vest

Srpski studenti u NCAA: Dabl-dabl Rebrače, igra i unuk svetskog šampiona Trajka Rajkovića

А

Аки

pre preko 1 godinu

Није тачно да ови момци незнају гдје је Ниш,Нови Сад,КГ....Већина њих су одрасли у Србији и РС.и тек су отишли у САД.Неки су и репрензентативци у млађим селекцијама.Стефановић,Тодоровић,Шкобаљ,Белић,Боровићанин....Па иако је неко дијете рођено ван Србије немора да значи да незна ништа о Србији.Можда су га родитељи васпитали тако да је бољи и честитији Србин него ови који одрастају овде и гледају гранд шоу и ријалити програме и ко зна какве све још будалаштине.Иначе Срби иду на колеџ још од генерације Дивца можда чак и раније.Има ту и оних перспективних а и оних који уопште нису таленти.Убједљиво најбољу колеџ каријеру имао је Петрушев.Једини који је тамо одиграо добро.Као софмор( друга год ) био је најбољи играч престижног колеџа Гонзага који би вјеров.и узео титулу да га није омела корона.Раденовић,Ристић,Пушица,Драговић су одиграли боље од осталих али не нешто нарочито.Више је то било хвалисање наших новинара.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Мали Ребрача и није мали! Са 26 година у нцаа,катастрофа! Отац му је у тим годинама био најбољи играч европе! И још једна ствар,ниједан Србин који је заглавио у нцаа никад није постао ни к од кошаркаша! Од свих њих једини који су имали какву-такву каријеру,оно, да нису баш пропали су раденовић и драговић,што најбоље све говори. Не иду Срби и нцаа,аматерски ниво!
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

Deca se svucaju po svetu, jer ovde igraju samo stranci
C

Coban

pre preko 1 godinu

Ko ce igrati u Srbiji gde nam lopovi vode klubove
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Mi se brinemo da nećemo imati igrače za reprezentaciju, ali evo Ameri nam ih prave 🤡 Samo se bojim da ovi likovi jedva pričaju srpski, a kamoli znaju gde je Niš ili Kragujevac.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Pa šta? Bitno je da je Srbin/srpskog porekla. Kakve veze ima da li zna gde je Niš ili Kragujevac. Jel Lorenco Braun zna gde je Malaga ili Granada? Jel zna nešto o Rekonkisti, El Sidu, Karlu(osu) l, konkistadorima? Zna đavola pa im je opet doneo zlato. Što je najgore ovo su naši "momci" a ne stranci kao Braun u Španiji. Koga više briga za taj glupi mit o tome da li neko "oseća reprezentaciju". Možeš biti potomak Cara Lazara lično ako je neko bolji košarkaš od tebe bolji je, nema tu nikakve emocije i patriotizma koji će te spasiti u takvim situacijama.