Komentari na vest

Šta si radio noćas? Ma, ništa specijalno (VIDEO)

G

GostLazar

pre oko 1 godinu

Posle neko spominje Luku kao moguceg MVP-ja. Dalas samo sto nije iskliznuo iz Top 8, sve je moguce. On samo cepa statistiku, Dalas gubi. Jokic kida, igra za tim, kad nije tu, ekipa gubi, kad je tu, vezuju pobede. The end story.
B

BN

pre oko 1 godinu

Zna Donca igru nije da nezna, samo sto takih kao on u NBA ima i bilo je koliko hoces, ali kao Jokara niti je bilo niti ce vise biti.
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Sto pricam 3 godine to se obistinjuje,covek iz godine u godinu sve više i više napreduje, i ne vidi si kraj tom napredovanju!!! Jos uvek nije na 100% onoga što može. Nestvaran igrač!!!
R

R3spect

pre oko 1 godinu

Mvp lagano. Da je Amer dali bi mu nagradu 10 godina zaredom. A sada se polemise da li nekome dati 3. put. Covek ima prosecno tripl dabl. Neka me neko podseti ako zna, kada je neki igrac uradio tako nesto?
M

MaloVise

pre oko 1 godinu

Vestbruk ima. No mi koji pratimo NBA znamo kakva je lakrdija to bila od tripl-dabl sezone u Oklahomi, silovanje svega na max, ali pise. Za 20 godina pisace da ima kao i Jokic recimo tripl dabl sezonu, zato je bitno da uzme i treci put zaredom, to je bas odabrano drustvo, i msm da ce mu Ameri dati tu cast jer je zasluzio da sjedne sa njihovim ikonama kosarke.
G

Gost iz HR

pre oko 1 godinu

Imao je Westbrook 2017. kad je bio MVP triple double prosjek, ali je Westbrook toliko pumpao statistiku da je to bilo smijesno :) sjecam se da su mu se suigraci sklanjali u obrani da hvata skokove haha igrao je svaku utakmicu 40+ minuta. Dok na drugoj strani imamo Jokica koji to radi sa elegancijom, odigra 30ak minuta i ili ima triple double ili je jako blizu. Jos da napomenem, kod Jokica to dolazi prirodno, te asistencije, valjda zbog vece igracke inteligencije od drugih. Steta za te utakmice sto su mu bile na granici, vec bi sad bio blizu i Robertsonu i Westrbrooku. Sportski pozdrav :)
G

Gost66

pre oko 1 godinu

Vestbruk one jedne sezone
k

kopakabanica

pre oko 1 godinu

Zapravo, Vestbruk je 4 sezone imao prosek tripl - dabl. Proverite na netu. ALI sećam se, kao što je ovde neko napisao, bukvalno mu se sklanjali da nabija statistiku. Adams sam na skoku ovaj vrišti na njega da ne hvata loptu. Smejurija. Ovo što Nikola radi, ovo je pravi tripl-dabl.
K

Kobe

pre oko 1 godinu

Jeste imao Westbrook, i to 4 puta, tri godine zaredom tripl dabl, i pretproslu sezonu u vizardsima. Ali to nije ni slicno, jer je on sutirao 42% iz igre, 31% za tri, i 66% slobodna, cak i gore za tri. Ispadao u prvoj rundi sa Pol Dzordzom i Entonijem od rukija Micela, i od Lilarda. Timovi koje je Jokic unistavao, iako nije imao nikad u karijeri nijednog olstar igraca pored sebe.