Vladimir Štimac (©MN Press)
Vladimir Štimac (©MN Press)

Štimac prodaje dres iz Ćingdaoa kako bi pomogao lečenje malog Ognjena

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.01.21. | 16:07

Srpski centar odlučio se da otvori licitaciju na društvenim mrežama

Nije tajna da Vladimir Štimac redovno učestvuje u humanitarnim akcijama i koristi svoj uticaj u javnosti da apeluje na razne akcije kojim bi moglo da se pomogne onima kojima je novac ili neki drugi vid pomoći neophodan.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i osvajač svetskog, evropskog i olimpijskog srebra, te brojnih zlatnih medalja u mlađim kategorijama odlučio je da stavi svoj dres iz Ćingdaoa na licitaciju kako bi pomogao Ognjenu Krupnikoviću da otputuje u Ukrajinu na lečenje matičnim ćelijama.

Izabrane vesti

“Humanitarna akcija za pomoć Ognjenu Krupnikoviću – da mu pomognemo da ode na lečenje matičnim ćelijama u Ukrajinu. Licitacija za dres sa fotografije traje do 1. februara, kada ću dres poslati onom ko ponudi najvišu sumu novca. Novac ću uplatiti na račun za pomoć u Ognjenovom lečenju. Licitacije možete postavljati u komentarima ispod fotografije na Instagramu“, napisao je Štimac u objavi na društvenim mrežama.

Štimac je apelovao i da slanjem poruke “927“ na broj 3030 možete pomoći Ognjenu i drugima da pobede zdravstvene i druge probleme, kao i da novac može da se uplati na račun fondacije “Budi human“: 160-6000000823057-13 (dinarski račun) i 160600000082305034 (devizni račun).



tagovi

Vladimir Štimachumanitarna akcija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara