Što se tiče Borca, Rogaška mora pasti

Vreme čitanja: 3min | sre. 06.03.19. | 12:53

Čačani u poteri za plej-ofom računaju na sve, pa i na Radovana Đokovića i Đorđa Majstorovića koji su povređeni u borbi sa Dinamikom

Sada se stvar lomi... Ko će u plej-of, odnosno da li će Borac ostvariti cilj sezone? Sve su to pitanja zbog kojih nervoza hara među navijačima Borca čiji ljubimci u pretposlednjem, 21. kolu ABA 2 lige putuju u Sloveniju na duel sa Rogaškom. Ulog je razume se preozbiljan. Ukoliko bude slavio u Rogaškoj Slatini, Borac će biti korak bliže ostvarenju ovogodišnjeg ABA 2 cilja, odnosno plasmanu među četiri najbolje ekipe. Naravno, ukoliko Borac pobedi u Sloveniji, neće u potpunosti završiti posao, jer će dilema u biti rešena tek u poslednjem kolu u okršaju sa Sutjeskom. Zbog toga vlada razumljiva tenzija kod svih onih koji čekaju ishod večerašnje utakmice koja počinje u 19.00!

Trener Borca Jovica Arsić ima pozitivno mišljenje o narednom protivniku.
,,Očekujem da utakmica protiv Rogaške bude izuzetno teška. To je dobar tim, koji mnogo bolje igra pred domaćom publikom. Iako nema šansu da se plasira među četiri najbolja tima, verujem da im sportska etika nalaže da se bore do samog kraja. Neće biti lagan posao u Sloveniju, u to nema sumnje”.

Izabrane vesti

Čačani bi protiv Rogaške mogli biti lišeni pomoći dva veoma važna igrača, Radovana Đokovića i Đorđa Majstorovića. Tako bi bilo po zdravstvenom biltenu, ali do toga verovatno da neće doći. Trener Jovica Arsić će prelomiti suprotno, odnosno baciti ih u vatru onda kada je timu to najpotrebnije.
,,Radovan Đoković i Đorđe Majstorović su protiv Dinamika doživeli povrede, tako da nakon tog meča nisu u trenažnom procesu. Ipak, nadam se da ćemo u narednom meču biti kompletni.”, dodao je kormilar Čačana.

Bez obzira na nedaće, strateg Arsić poručuje.
,,Uzevši sve u obzir, verujem da imamo razlog za optimizam. Ukoliko budemo kompletni, i ponovimo dobru igru, ne sumnjam da možemo do pobede na gostovanju“.

Ilija Đoković, MVP minulog kola ABA 2 lige smatra da se Borac nalazi u dobrom ritmu, što je dokazao prošle nedelje.
,,Posle dve ubedljive pobede nad Dinamikom i Beovukom očekuje nas važan meč u Sloveniji. Dobro treniramo, detaljno se spremamo za okršaj u Rogaškoj Slatini. Biće teško, ali ako budemo na nivou nekih prethodnih partija očekujem da ćemo se vratiti sa dva važna boda“.

Što se tiče utakmice u Rogaškoj Slatini…
,,Rogaškoj pobeda protiv nas ništa neće značiti jer je izgubila šansu da se nađe među četiri najbolja tima. S druge strane, trijumf bi nama mnogo koristio, jer bismo bili korak bliže plej – ofu. Ipak, svima je jasno da će poslednje kolo i utakmica sa Sutjeskom odlučivati ko ide dalje. Ali pobedom u Sloveniji učiniće nam posao mnogo lakšim, jer protiv Nikšićana ne bismo morali da jurimo razliku“, završio je reprezentativac Srbije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:00 7211 ABA 2 Rogaska - Borac ki 2 2,15
Ukupna kvota2,15

ABA 2 liga – 21. kolo

18.00: (1,17) Spars (20,0) Helios (5,50)
18.00: (5,00) Vršac (19,0) Lovćen (1,20)
19.00: (1,80) Rogaška (14,5) Borac (2,15)
19.00: (1,30) Split (16,0) Zrinjski (3,90)
19.00: (2,30) Sutjeska (14,5) Skoplje (1,70)

* Kvote su podložne promenama
PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com
FOTO:
ABA 2/ P. Stojanovski


tagovi

ABA 2 ligaKK Boracsportsko klađenjeRogaškabet analizaJovica ArsićRadovan ĐokovićIlija ĐokovićĐorđe Majstorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara