"Radovi su pri kraju"
"Radovi su pri kraju"

STO TERENA ZA JEDNU IGRU – Kića se vraća u Čačak!

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.08.17. | 16:31

MOZARTOVA društveno odgovorna akcija stigla je do svoje polovine, a u četvrtak od 18 časova u Čačku će zasijati potpuno obnovljeno Želovo igralište koje će poneti ime legendarnog Dragana Kićanovića

Radovi su pri krajuJubilarni 50. obnovljeni košarkaški teren u okviru MOZZARTOVE akcije STO TERENA ZA JEDNU IGRU, u četvrtak od 18 časova svečano biti će otvoren u Čačku.

Kako i priliči, u pitanju je legendarno Želovo igralište koje je iznedrilo desetine vrhunskih asova koji ponosno predstavljaju ili su predstavljali legendarnu čačansku školu basketa širom sveta. A najveći među njima, Dragan Kićanović, bio je ljubazan da nam dozvoli da obnovljenoo igralište kraj Morave ponese upravo njegovo ime. I baš će čuveni Kića preseći vrpcu i predati Želov teren svojim Čačanima na uživanje u četvrtak predveče.

Izabrane vesti

Radovi na obnavljanju igrališat se bliže kraju, na veliku radost svih stanovnika ovog grada, a posebno velikog broja ljubitelja igre pod obručima. Kompanija MOZZART je finansirala celokupne radove, to jest postavljanje konstrukcija, tabli i obručeva vrhunskog kvaliteta, kao i specijalne podloge.

Dođite na teren u četvrtak od 18 časova da zajedno pozdravimo legendu srpske i čačanske košarke!

Do sada je kompanija Mozzart obnovila terene u Pirotu, Prijepolju, Feketiću, Zrenjaninu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Velikoj Drenovi, Kruševcu, Valjevu, Šapcu, Pribojskoj banji, Labudovom brdu, Mačvanskoj Mitrovici, Beloj Crkvi, Svilajncu, Preševu, Negotinu, Rumi, Novom Sadu, Nišu, Kovinu, Obrenovcu, Leskovcu, Zrenjaninu, Raškoj, Novoj Varoši, Bačkoj Palanci, Zaječaru, Bajinoj Bašti, Lazarevcu, Čukarici, Paraćinu, Čukaričkoj padini, Ubu, Savskom Vencu, Vrbasu, Užicu, Kikindi, Inđiji, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Prokuplju, Smederevskoj Palanci, Apatinu… I biće ih još. Nastavljamo do svih 100 obnovljenih terena!


tagovi

Dragan KićanovićEvropaSrbija100 terena za jednu igru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara