Stojanovićeve muke u Torinu: Trener me nije hteo, dali su mi trenera da održavam formu, a onda mi ne bi dali termin...

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.12.18. | 15:51

Loše iskustvo, ali i pored toga mladi košarkaš nije ljut na bivši klub

Saga Vojislava Stojanovića konačno je završena. Posle turbulentna tri meseca u Torinu i nekoliko sedmica spekulacija oko toga gde bi mogao da nastavi karijeru, Stojanović je raskinuo trogodišnji ugovor sa klubom i ubrzo potpisao saradnju sa Kremonom na istu dužinu.

Stojanoviću je Kremona treći klub u manje od pola godine, pošto je letos u Torino stigao iz Orlandine. Uprkos tome što se ugovorom obavezao dugoročno, na njega očigledno nije računao legendarni strateg Leri Braun, koji je uveliko bio u klubu kada je nekadašnji mladi reprezentativac potpisao. To je Stojanović otkrio po dolasku u Kremonu.
"Šta se desilo u Torinu? To je bila odluka trenera i tima. Jednog dana sin predsednika kluba mi je prišao i rekao mi: ‘Trener te ne želi više u timu’. Pitao sam odmah zašto, ali nikada nisam dobio odgovor. Od tog momenta više nisam nijednom razgovarao s trenerom", izjavio je Stojanović.

Izabrane vesti

Tek onda je usledila neprijatna situacija za mladog srpskog košarkaša.
"Torino mi je dao pomoćnika sa kojim sam radio četiri-pet puta sedmično, a onda mi se dešavalo da se pojavim, a oni mi kažu da nema slobodnih tgermina za rad. Ne ljutim se na njih, samo sam srećan što sam mogao da dobijem priliku za novi početak u Kremoni".

Stojanović u Torinu nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu...

Foto: MN Press


tagovi

Vojislav Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara