Komentari na vest

Strašni Bogdan udario na Duranta i Irvinga, ali 31 poen nije bio dovoljan za podvig (VIDEO)

G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Sad je strašan kad postigne 31 poen, a proslu utakmicu sutne 0/13 i nikom nista,takav je igrac, nema ga 10 utakmica, pa jednu odigra dobro. Nije ni cudo sto hocu da ga trejduju, i ovo nebi dao da se nije povredio Marej
V

VALJAK VERITAS

pre preko 1 godinu

E DA NAM JE BOGDAN TU GDE BI NAM BIO KRAJ ! STETA !
G

Gostrralno

pre preko 1 godinu

covjek u cijeloj karijeri u nba ne prelazi 30% suta za tri,a to mu je najjace oruzje,da ne govorimo da mu je prosjek poena 11 u KARIJERI u nba.. pa bolje da pisete o pokusevskom svaku noc ili o onom iz mege nego o ovom prosjeku od igraca.
P

PJER

pre preko 1 godinu

Sta li lupetas gluposti, kakav prosek od 11 poena i ispod 30%, malo se informisi, bogu hvala postoji Google i wikipedija pa pogledaj statistiku ako vec hoces da komentarises.
G

Gost43 Istinito VIDJENO

pre preko 1 godinu

E ZATO ZVEZDI ( ciganima) u tri utakmice sipa po 30 i vise koseva !!! Sjajno .
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Imas internet cim pises komentar. Na dva klika mozes da proveris to sto pises, i vidis da lupas gluposti. Bogdan za 7 sezona u NBA nije imao nijedne sezonu ispod 36% prosek za 3. Ukupno 38,2% (748/1960 trojke). Mozes lagano da ga poredis sa najelitnijim suterom, Klej Tompsonom. Klej ima bolji sut za 2% za 3, ali je u svim parametrima ili isti ili slabiji (Bogdan bolji sut za 2, vise skokova, asistencija, oduzetih lopti, manje izgubljenih lopti od Kleja, itd). Prosek poena mu nije 11 kako ti pises nego 14,2. Klej je tu na 19,5. Bogdana statisticki obaraju sezone u Kingsima kad je igrao sa onom mladom divljom ekipom koja sili i imao ulogu ukrasa. Primera radi, u 3 sezone u Atlanti mu je sut za tri skoro 40% (39,7%) i bolji je u skoro svim procentima i parametrima znatno. 2020/21 je imao prosek za 3 - 43,8%. I ti pises da nije neki suter. Klej je 3 godine stariji, i medju najplacenijim igracima lige pa je tu negde. Klej ima platu 40,6m $, a poredjenja radi MVP NBA lige Jokic ima ove sezone 33,5m $ (tek od sledece mu ide 46,5m). Mozes ti da Bogdana mrzis koliko hoces, ali je on posle Doncica koji ima drugu rolu, najbolji evropski spoljni igrac. I tek ce dizati statistiku jer je iz sezone u sezonu sve bolji. Evropa ima dobre centre i krila (Jokic, Janis, Embid, Porzingis, Vucevic, itd) ali bolje spoljne igrace od Doncica i Bogdana nema. Ovakvi mecevi sa 30+ poena ce biti sve cesci, pogotovo ako je konacno resio problem sa kolenom.
g

grobar cacvak 032

pre preko 1 godinu

Daj vrati se u Partizan trebas nam legendo..
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Ima 18 miliona dolara platu. Kao top10 najplacenijih igraca Evrolige kad se sabere. Nerealno je da se Bogdan vrati bar jos 2-3 sezone, a i tad ce biti, ali mozda dodje jer je najavljivao vise puta da ima zelju i stalno kaci snimke Partizana. Inace klasa igrac. Od spoljnih evropskih igraca (krila i centra ne racunam, tu Evropa ima odlicne igrace), jedino za Doncica moze da se kaze da je bolji od njega. Ostali, niko ni prici.
u

uxnjfjfj

pre preko 1 godinu

sve je to u redu,poeni i tako to ali odbrana ,covek je prestao da je igra ma ima 5 godina sigurno. i na tome mu najvise zameraju. svako ko prati nba mozei da pogleda jednu utakmicu i da da svoj utisak. bogdan je bio odlican u odbrani a sad prosto se to tako igra,sut sut sut
G

Gosttecv

pre preko 1 godinu

samo da napisete nesto protiv njega. Lik je jedan od boljih odbrambenih sto se moze lako proveriti

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Боги Бонд!
X

X

pre preko 1 godinu

Koliko si falio na evropskom prvenstvu... Ajde Bogi 💪🏻💪🏻🇷🇸
g

gost5566

pre preko 1 godinu

Bravo Bogi.