Foto: Reuters
Foto: Reuters

Strašni duo Lejkersa proradio kad je bila frka, Memfis to nije mogao da izdrži (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.01.21. | 04:38

Lebron Džejms i Entoni Dejvis upisali po 26 poena

Kada je teško, kada se lomi, tu se vidi ko je glavni. A kada su Los Anđeles Lejkersi u pitanju, tu nema dileme da konce vuku Lebron Džejms i Entoni Dejvis. Na teškom gostovanju Jezeraša Memfisu u trijumfu od 94:92, Lebron i Dejvis su udarili po papučici za gas u poslednja četiri minuta i prelomili duel.

Memfis se jeste primakao rezultatski u poslednjim sekundama, ali nije imao realne šanse za nešto više.

Izabrane vesti

Ova dva majstora imala su približan skor. Lebron je završio meč sa 26 poena, 11 skokova, sedam asistencija, jednom blokadom, jednom ukradenom loptom i šest izgubljenih. Dejvis je takođe dao 26 poena, imao je 10 skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i četiri izgubljene. Džejms je posebno dao važan koš i imao blokadu u poslednjem minutu, čime je utabao put ka trijumfu.

Da će Lejkersi imati teško veče mogli smo da naslutimo u prvoj četvrtini kada su Grizlisi pokazali čvrstinu koja ih je nekada krasila i spustili Lebrona i društvo na 19 poena. Tada je bilo jasno da nas čeka neizvesna i uzbudljiva utakmica.

Džejms i Dejvis jesu vukli voz Lejkersa, ali to u tri deonice nije bilo baš toliko snažno kako smo navikli od ovog dvojca. Imali su šut nešto ispod 50% iz igre, mašili su dosta trojke, pa je to davalo Dijengu, Valančijunasu, Bruksu i društvu da probaju da načine skalp protiv šampiona NBA lige.

Međutim, povukli su kada je bilo najvažnije i Lejkersi su upisali novi trijumf. Ali, i sami znaju koliko im je bilo teško da ga se dočepaju.

Ovo je četvrta vezana utakmica Lejkersa u gostima i četvrta vezana pobeda.

Pored Lebrona i Dejvisa, kod Jezeraša je još samo Denis Šreder sa 12 poena bio dvocifren. Najefikasniji kod Memfisa bili su Bruks, Dijeng i Valančijunas sa po 13 poena.


NBA

Sreda

Bruklin - Juta 130:96

/Irving 29 - Mičel 31/

Memfis – Los Anđeles Lejkers 92:94

/Valančijunas 13 - Dejvis, Džejms 26/

03.00: (1,22) Denver (16,0) Minesota (5,00)

04.00: (1,30) LA Klipers (15,0) San Antonio (4,00)

04.30: (1,27) Portland (15,0) Čikago (4,30)

***Kvote su podložne promenama

 



tagovi

Entoni DejvisLebron Džejms

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara