Stvara se moćna ekipa: Zenit krenuo po Bilija Berona

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.07.20. | 11:53

Olakšavajuća okolnost – nema obeštećenja

Pravu pometnju na košarkaškom tržištu ovog leta napravio je Zenit. Izgleda da ruski predstavnik u Evroligi gaji velike ambicije i da ne žali novca kako bi sklopio moćnu ekipu, sposobnu da napadne plej-of. Možda i Fajnal for.

Tek, usled velikih ulaganja Kompanije Gasprom, stigli su prethodnih dana u Sankt Peterburg Kevin Pangos, Aleks Pojters, Kej Si Rivers, juče je saradnju ozvaničio Arturas Gudaitis, da bi nova meta postao – Bili Peron.

Izabrane vesti

Prema najavama Sportanda, američki šuter je privukao interes Zenita, čak su kontakti uspostavljeni, pregovara se o uslovima, mada isti izvor navodi kako doskoršnji košarkaš Crvene zvezde nije jedina opcija trenera Ćavija Paskvala.

Možda jeste ekonomski isplativija u odnosu na konkurenciju, ako se zna da mu je istekao ugovor sa srpskim klubom, te da naredni – bilo ko da je u pitanju – ne mora da plaća obeštećenje za njegov potpis.

Beron je minule dve sezone proveo u crveno-belom dresu, a na terenimia Evrolige lane je beležio 11,5 poena, uz 44,3 procenta šuta za dva, a 40,3 odsto za tri poena.



tagovi

KK ZenitKK Crvena zvezdaBili Beron

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara