Komentari na vest

Suspendovan Ben Simons: Samo nam je smetao na treningu, nije nam posao nikoga da bejbisitujemo

Z

Zmi Zmi

pre preko 2 godine

Ko bi ga hteo za 170 miliona posle ovakvog odnosa prema treningu?
D

Djadjedje

pre preko 2 godine

Neshvatljivo mi je da profesionalni kosarkas ima tako los sut i da ne moze da ga popravi ili nauci kako treba tolike godine, u ligi gde i centri sada sutiraju trojke. Dzabe fizicke predizpozicije, odbrana i tranzicija kad je u pozicionom napadu samo smetnja…
P

Pfefer

pre preko 2 godine

Simons je mvp kalibar samo sto je lik lencuga i to zesca i ocigledno ima neki problem u svojoj glavi. Sa druge strane Filadelfija i dalje veruje u propalu "trust the process" pricu gde se sve vrti oko Embida pa sad pokusava da ovoga milom ili silom natera da igra posto niko nije lud da uzme ovakvog igraca sa nerealno velikim ugovorom. Jos samo da ga uvale tipa raspaloj Minesoti ili Detroitu e to ce tek biti pravi cirkus.
D

Dalibor CZ

pre preko 2 godine

Najprecjenjeniji igracu na svijetu. Kad on pogodi tricu sto bi rekao pokojni Lane Gutovic "to popovi unose u knjige ko cudo ko kad grmi za Svetog Savu". Zbog fizičkih predispozicija je dobar u tranziciji i to je to,na postavljeno odbranu tanko,sut najgori u ligi,ni jedan veliki mec nije odigrao kvalitetno i on da vrijedi preko 100 miliona?!?!
G

Goster

pre preko 2 godine

boli ga briga on to namjerno radi,ni ja ne bih igrao sa ljudima koji me krive za sve probleme koje imaju,realno dok Rivers je uzeo titulu sa onim fantastičnim trio garnet,Alen,Pirs plus mladi Rondo samo tokmak sa njima ne bi uzeo nista,posle toga se pokazao kao osrednji trener u plej ofu sa ekipom klipersa očajna taktika,Embid je mislio da je neka faca realno odličan je igrač a kao čovjek da ne Ulazimo u to ne znam bas nekog dobrog čovjeka koji posle plej of serije napada do tada najboljeg prijatelja i saigrača,realno tobajas heris je imao očajne procente šuta u plej ofu a njega niko ne krivi iako ima jak ugovor i doveden je da pogadja suteve spolja,uglavnom kako god da se nastavi ova priča Fila za Simonsa neće dobiti ništa osim nekih bzv pikova jer su ostali klubovi svjesni da će ga ovi dati i džabe samo da ne pravi probleme a da ga isplate 150 miliona nemaju baš
C

Coban

pre preko 2 godine

Decko otisao na trening sa mobilnom u dzepu, sta da se ocekuje?
N

NN3

pre preko 2 godine

Ne znam šta ste očekivali. Čovek je opravdano besan i ljut. Stoji da je odigrao apsolutno ispod svojih mogućnosti i da je jedan od glavnih ''krivaca'' za ispadanje od Atlante i da je očajan bio celu seriju, ali da ti kao trener ekipe i Embid kao glavna zvezda tima i do skoro njegov najbolji prijatelj u ekipi, sve svalite javno na Simonsa i optužite ga da je jedini krivac u medijima je krajnje neprofesionalno i nekolegijalno i svako normalan bi bio besan na takvog trenera i saigrače, jer niko nije stao u njegovu odbranu ni od igrača ni od rukovodstva kluba. A ranije tokom godine potpisao petogodišnji ugovor sa preko 30 miliona godišnje. Zabole ga, sad može da ih voza i radi šta hoće, sa pravom je ljut, on će te pare dobiti. Prvo, nije on sam tražio te pare iako ih ne zaslužuje, dala mu je Filadelfija, drugo, ponašanje Embida i Riversa u medijima nakon plej ofa, a evo i sad sa ovim izjavama, pre svega Embida, pokazuje da svima radi ego na maks i da nema ništa od ove ekipe. Po meni, ja sam ovde uz Simonsa. Jeste odigrao loše, ali nije jedini, jeste da ima najveću zaradu uz Embida, ali nije sam sebi davao platu, ali ne napada se sopstveni igrač i saigrač u medijima, kao što su uradili Rivers i Embid.