Suze, kočije, porodica, prijatelji i muzika... Jokić MVP nagradu dobio u rodnom Somboru (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.05.22. | 01:00

Asa Denvera pogodile emocije posle iznenađujućeg uručenja nagrade za najkorisnijeg igrača NBA lige

Emotivno je bilo danas u Somboru, gde je napravljeno veliko iznenađenje Nikoli Jokiću. Najboljem srpskom košarkašu uručena je nagrada nakon što se vratio sa jahanja. Tu su bili njegova braća, porodica, najbliže okruženje, muzika, ali i MVP nagrada!

Kao što je bilo i očekivano, Jokića su pogodile emocije, pale su i suze, a onda je as Denver Nagetsa podelio radost sa svojim najdražim osobama.

Izabrane vesti

Jokiću su nagradu u Sombor doneli čelnici kluba Džoš Kronki, Tim Koneli, trener Majk Meloun, kondicioni trener Felipe Ajhenberger, najzaslužniji čovek za podizanje nivoa fizičke snage srpskog igrača, te direktor razvoja igrča u Denveru, Ognjen Stojaković.

Podsetimo, Nikola Jokić je drugi put uzastopno proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige. Ova MVP nagrada će učvrstiti ime Nikole Jokića među legendama NBA lige. Pridružiće se asovima poput Bila Rasela, Vilta Čembrlena, Karima Abdul Džabara, Mozesa Melouna, Larija Birda, Medžika Džonsona, Majkla Džordana, Tima Dankana, Stiva Neša, Lebrona Džejmsa, Stefa Karija i Janisa Adetokunba, koji su takođe uspeli da odbrane MVP nagradu.



tagovi

Nikola JokićMVP NBA ligeDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara