Komentari na vest

Svaka čast Jusupu, ali... Barać je trebalo da bude trener sezone

M

Maksimilijan

pre 24 dana

Tekst napisao-Misko R. Smesni ste mnogo. Trebao i Stefanovic pre 2,pa nije bilo plakanja i kukanja. Jusup zasluzeno,da je bio i Barac isto. Ali old school treneri sujeta,ego itd ne vole mladje i to je to
x

xyz

pre 24 dana

Jos veca je misterija zasto je Zeljko na trecem mestu?! Cime je to zasluzio? Najskuplji tim u ligi, a do zadnjeg kola nije imao obezbedjeno ni drugo mesto. Izgubio na maltene svim vrucim gostovanjima, a cak i od Igokee u Bogradu. Nijednog mladog ili neafirmisanog igraca nije izgurao. Vise od njega to trece mesto zasluzuju Mijatovic iz Borca, kao i trener Splita a verovatno i Zakelj koji je odlicno vodio Studentski centar a posle toga stabilizovao i Buducnost. Takodje i Sferopulos, kao trener ubedljivo prvoplasirane ekipe u ligi, morao je da bude u izboru
T

Top Gun

pre 24 dana

@xyz Sad je sporno i treće mesto? Najskuplja ekipa?? Rekoh tvom kolegi a i tebi ću: Lazić i Topić nisu zaslužili pa su dobili. NAMIRENI STE!
d

druze Zeljko je aktuelni

pre 24 dana

sampion aba lige.... a kada preda titulu onda ga blatite, ako je preda
@

@@@@

pre 24 dana

Kakav Barać. Vodi tim bez briga ikakve ambicije..
K

Khal Drogo

pre 24 dana

Марко Бараћ је апсолутно заслужио прирнање. Одличан скор 16-10, четврто мјесто са далеко најмлађом екипом у лиги, без и једног Амера, без и једне скупо плаћене аквизиције, тим који је кроз сезону све боље изгледао, тренер који вјерује у младе, даје им шансу, у чокем систем ти млади играчо напредују, Никола Ђуришић је достигао репрезентативни ниво, Никола Топић је ове сезоне експлодирао, за Плавшоћа, Миљеновића, Јелавића и Филипа Јовића сезона афирмације, итекако се види рукопис тренера. Бараћ по мени јесте оштећен, но важније је да је српска кошарка добила врсног младог стручњака.
l

lol12

pre 24 dana

I naravno da ce drzavni projekat da bude ispred Zvezde iako je na tabeli iza.To sto ima poraze od raspalih timova to nikom nista.Slazem se da je trener Mege trebao da bude prvi ali opet Sferopulos da ima 34:0 ne bi dobio prvo mesto.
T

Top Gun

pre 24 dana

Dobili ste priznanja za Topića i Lazića iako nisu zaslužili. Namireni ste.
l

lol12

pre 24 dana

Topic zasluzio, a za defanzivca godine je Bolomboj trebao,svakako nas igrac.