Komentari na vest

Sve je manje onih koji su Srbiji dali srebrna krila, Kalinićev urlik ostaje zauvek

G

Gost1346

pre 13 dana

Kme kme,posle koga gura celo prvenstvo,ovo je srampta dva cista gola ljudima ponistili,primi partizan gol odmah igraci pritisak na sudiju, da se u nekoj drugoj ligi desava iz momenta bi karton dobili.crno zlo al dzaba oni misle kad su sila kad u evropi samo ih nije j**o onaj sto je kasnio na autobus
S

Sonso

pre 14 dana

Pa ima li neka normalna slika ovog momka Uvek mu se smejali radi one glupe slike gde glumi Onanisa a on ipak ima vrhunsku kvalitetu i karijeru
G

Grobar32

pre 14 dana

A koga nema bez njega se mora i može! Što bi se reklo na muci se poznaju junaci, OI je sasvim nešto drugo za razliku od sp I ep, na OI reprezentacije šalju najbolje igrače koje imaju to za razliku od sp I ep nije slučaj. Osobno verujem u dobru igru naše reprezentacije ali medalja će biti teška da se osvoji jer se nikada nismo proslavili na OI osim 2016.
S

SSSR

pre 14 dana

Ti misliš OSOBNO,ja mislim LIČNO.A da,ti si navijač KKP-a.
G

Grobar32

pre 14 dana

Osobno ili licno isti k drugo pakovanje.

Petar.P

pre 14 dana

Kalinić realno nije ona klasa od igrača, ali je duž svoje karijere bio veliki borac, pa se sigurno nezaboravljaju njegovi nekadašnji nastupi u reprezentaciji. E sada ako dečko otvoreno kaže da tu nema neke želje, onda s njegove strane ni ne možemo da očekujemo ne znam kakve partije, jer njegova igra najviše zavisi od toga. Da li će da se potuče u odbrani i da li ima neke požrtvovane skokove u napadu koji donose poene. Jer nije izrazit šuter i nema ne znam kakav prodor, pa mu to ostaje i to svakako znači i time nadoknadjuje neke njegove nedostatke. Naravno neko će reći imao je on i veći doprinos u Zvezdi, ali tu je realno bio jedan od lidera, ovde pored Jokića, Bogdana, Micića i ostalih to sigurno neće biti. Pa eto on i tipa Lučić ni ne trebaju da igraju ako nisu spremni za žrtvu, drugi pogotovo jer se večito muči sa povredama. Sećam se onog zadnjeg njihovog zajedničkog nastupa, baš su tanko odigrali, jer se već tada osetilo da nemaju tu nekadašnju borbenost, što i razumem pošto su već i tada bile blizu ili su došle 30-te, pa se razmišljalo o daljoj karijeri. To je eto neka naša boljka što nas prebrzo "sustignu godine", pa se igra pod ručnom. Tako da njima svakako hvala, nema osude, biće tu ko će da igra, ako već oni ne mogu. Videlo se da se može bez njih, mada tu uvek ostaje žal što ne odemo gotovo nikad u najjačem mogućem sastavu. Mada valjda tako i treba, jer tu neko mora da odradi i one uloge koje drugi neće. P.S. Stoje svakako i priče da možda neće da igra zbog Karija, mada ako i ima u tome istine po meni je to samo minus, jer dolazi se zbog zemlje, a ne zbog trenera. Mada čisto sumnjam da je to u pitanju.
D

Daart

pre 14 dana

otkazaoo nam i Teoo ,ostasmo bez okosnicee dok KALINA dribla mosniceeeeeeeee !
d

dr.Nebojsa

pre 14 dana

Nikola Kalinic za samo godinu dana koliko je proveo u Zvezdi osvojio TRIPLU KRUNU a to je vise titula i trofeja nego sto je fuzionisana igokea osvojila u zadnjih 15 godina,od osnivanja 2007 pa do danas,to je cinjenica koju znaju svi!
@

@mileta---

pre 14 dana

Sta je mezimce, sto odmah tako po instituciji? Mozete osvojiti 10 trofeja u sezoni svake godine,dzaba vam sve!

ZetaReticuli

pre 14 dana

Dve godine i dve duple krune.
t

triplo golo

pre 14 dana

i top 16, dzaba vam novci....Aba ligu nemate......
D

Decenijasi

pre 14 dana

@mileta A vala jeste prava "institucija" nema sta,jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije punih 13 godina u zadnjoj deceniji,prava institucija nema sta...🤣
G

GOROSTAS.ATEISTA

pre 14 dana

Kalina ima top 8 sa Zvezdom. I Dangubic isto kog je Zeljkoglu unistio.
n

neutralan navijac

pre 14 dana

Cinjenica je limenka da je tebi Partizan nocna mora ahahahah
Z

Zokara pfk

pre 14 dana

Nikad i nije bio neki, mali Trifa ga menja la ga no!
t

tupa

pre 14 dana

Auu brate prati ti karling ili jedrenje mani se kosarke...
P

Pojacanja

pre 14 dana

KALINIC,GUDURIC,PETRUSEV...U ZVEZDI SL.SEZONE!
G

Gost2014

pre 14 dana

Legenda, od nicega stigao do vrh, postao vrhunski igrac i BORAC, skoro se nece pojaviti igrac kao sto je NIKOLA KALINIC!
B

Bnm

pre 14 dana

OD KADA JE HTEO DA RESI PROBLEM KOSOVA LIK JEDNOSTAVNO NE POSTOJI NA KOSARKASKOJ MAPI. MENI JE DRAGO DA NJEGA I TEODOSICA VISE NE GLEDAMO...
i

ispali iz EL

pre 14 dana

@Bnm I meni je vise nego drago sto smo Pustili Efes samo da vi ispadnete iz EL i zavrsite na 12-tom mestu,to mi je najdraze!
p

pustili nismo

pre 14 dana

i da nam je zivot zavisio ne bi pobedili u Turskoj..
B

B. Grobar

pre 13 dana

@ispali....viste pustili Efes? Jesi li ti ovo napisao pod temperaturom 39.8? Alo bre izgubljeni, pa Efes bi vas pobedio i sa samo trojicom na terenu, a u Beogradu bi bila dovoljna cetvorica.
S

SasaKv

pre 14 dana

Nije ni ovaj tim SAD igrao na svetskom prvenstvu , pa samim tim nije obezbedio OI , ali niko tamo ne pravi cirkus od toga ! Pustite selektora da izabere najbolje od onoga sto imamo i ne glumite svi kako sve znate bolje ! Tako ste pisali i pre svetkog svasta , pa momci uzese srebro !
S

Soichiro

pre 14 dana

Kakav klub takvo i zastitno lice.

Toto-ko-tunjo

pre 14 dana

Nisi ti kriv. Prosto, takvi su ti dometi. 🤷🏻‍♂️
М

Можда...

pre 14 dana

...је Остоја бољи?
T

Tarantula

pre 14 dana

Klub za ponos svih Srba,koji nikada neće ugostiti ove što slave oluju.
T

Televizor

pre 14 dana

Nije mu trebalo ono likovanje posle poraza od Argentine.
@

@@@@

pre 14 dana

Bez brige opravdaće ga sever. I za to i za Kosovo i za sve.
f

fadilj legenda

pre 14 dana

@@@@.... Pozdravio te F.Vokri vasa najveca legenda kluba sto se slikao u uniformi ovk 99-te godine!
S

Sedoef10

pre 14 dana

Nikola Kalinic klasicni drugosrbijanac. Cita BBC-jeve vesti na srpskom jeziku!? I nema dovoljno mozga da shvati da je to britanska propaganda koja je usmerena na to da oni ostvare svoje ciljeve ovde. Kalinic je solidan igrac, borac, ali zesce kompromitovan.
X

Xao

pre 14 dana

Jok citace rusia today, to nije propaganda
B

Becks

pre 14 dana

Čitaj ti Russia today i veruj u gluposti koje propagira onaj diktator.
T

Top Gun

pre 14 dana

Stavovi dotičnog u vezi Kosova su mu oprošteni ili? Onaj snimak takođe oprošteno?
П

Па...

pre 14 dana

...тај снимак сваки гробар чува у телефону. Како то објаснити?
T

Televizor

pre 14 dana

Tezak karakter, bas tezak, sa druge strane odlican kosarkas koji je sve stekao radom, talenta jako malo ima, cesto nezgrapno i na silu deluju njegovi potezi na terenu, jednostavno nisu mi njegovi potezi kosarkaski i lepi za oko.
N

Nikola44

pre 14 dana

Jako dobar i tacan komentar. Vidi se odsustvo talenta. Ali veliki radnik.
Н

Немања123

pre 14 dana

Таленат није исто што и лепота извођења покрета
G

GORODTAS.ALBANSKI.GLAVATAMER

pre 14 dana

Imamo Luču, on je dao dva poena na EP. Mnogo je dobar jer je iz Partizanlija.
O

O panteru

pre 14 dana

Pozdrav iz Tirane,45'
T

Trenston

pre 14 dana

Kalinić je svoju igru bazirao na atleticizmu koji sa godinama sve više opada. Telo se više zamara, povrede su izraženije. I dalje on može da odigra dobro, ali on sada svoju igru bazira na iskustvu i pokušaju predvidjanja šta će protivnik da uradi, tj da kada nogama ne može da isprati nagadja gde će ovaj da krene pa to da pokrije bez mnogo trošenja energije. I to je dobra stvar ali ne 100% efektivna, pogotovo kada se igra turnir na kojem jedna utakmica može da odluči. U tom smislu sveže noge Jovića i Petruševa su mnogo bolji izbor. To je shvatio i Kalinić i za razliku od jednog samoprozvanog kapitena koji je i sa 37god hteo da se vuče i mrcvari po terenu, a uz to i da šefuje, ispao gospodin. Uzeo je sa reprezentacijom sve što je mogao i to je to, vreme je za druge da i oni dosanjaju svoje snove.
y

ynwads

pre 14 dana

Kalina vam je pre dve godine uzeo sve, a ove godine ce vam uzeti taj koga pljujes, jedan trofej je vec uzeo, znamo da boli. Pozdrav
S

SSSR

pre 14 dana

Uvek svoj,BORAC do kraja.Takav je VELIKI NIKOLA KALINIĆ.
g

gostić

pre 14 dana

Jel smo beše prošle godine uzeli srebro na SP??? Ne razumem....pišete kao da je to poslednje što je reprezentacija osvojila... Pišite malo o ovim momcima... Kalinić, nije bio u rep. u zenitu svoje karijere, zbog političkih stavova, zar je potrebno sad pisati o njemu
P

PRAVA PRIČA

pre 14 dana

Nadam se sastavu: Jokić, Milutinov, Smailagić, Jović, Vukčević, Pokuševski, Lučić, Bogdanović, Marinković, Micić, Avramović (to je 11 igrača), plus: Davidovac, Đurišić ili Jaramaz.
г

гост 1312

pre 14 dana

Додај још Кевина и да дамо пасош Лесору и пуна капа!
1

1111111

pre 14 dana

pa ti sigurno navijas za igokeu
n

nick kerr

pre 14 dana

Из репрезентације се повлачи онда кад се види да не можеш бити од користи, а селектор се стиди да те прецрта. Калинић одлази онда кад је реално потребан.
V

Vinegar

pre 14 dana

Kalinicu se nema sta zameriti. Momak je na vreme rekao da nece vise. Takodje, malo ko bi odustao od OI i to sa ovakvom ekipom i duelima sa Amerikom. Eto, Pokusevski koji nikad nije hteo, sad je u martu rekao da hoce da igra. Promenila se kosarka, tj promenili je Ameri, vise EP i SP “nisu vazni” kao ranije, svi hoce OI i da budu na terenu sa NBA ekipom.
r

rea

pre 14 dana

Reci ti meni da li je realno da je Pokuševski trebao (pa čak i da li sada treba) da igra? Dečko mema 65 profesionalnih košarkaških utakmica u rukama, a ne sve to, nema fiziku za košarku za velike dečake, on na 210ak cm visine nema više od 75kg, što će reći da snagom ne može da parira plejmejkerima, a kamo li četvorkama i trojkama iz NBA ili EL.
B

Bahah

pre 14 dana

Pokusevski je hteo i na SP da ide pa se povredio!
B

BokiUSA

pre 14 dana

Druze OI su samo igre I te borbe sa Amerima (koji su odlucili da im je to naj naj) mi niti iko vise ne mora da prati. Do juce su OI igrali amateri (da ti ne navodim) jer su to igre. Prema tome treba poslati tim koji je to I izborio pa neka budemo I zadnji (sumljam). Jokica ostaviti da se odmara I da timari konje obilazi seoske vasare.
@

@@@@

pre 14 dana

Nema mu se šta zameriti. Auu druže..
V

Vinegar

pre 14 dana

@@@@ za tebe bato znamo da si ostrascen i zamolio bih te da zaobilazis komentate vezane za bivse/sadasnje clanove Zvezde.
r

rea

pre 14 dana

@BokiUSA, ukoliko do juče računaš pre 45 godina - da, amerikanci od juče dolaze sa NBA košarkašima. Inače ti "amaterski" košarkaši koji su igrali za SAD do osamdesetih su koledž igrači.
S

Srki987

pre 14 dana

Pokuševski je šala od igrača, kakav on i reprezentacija, nema veze dečko.
Y

Yo.dorro

pre 14 dana

Kaliniću se i te kako ima šta zameriti. Dok nije postao ime, igra je za reprezentaciju i bio podređen timu. Čim mu je porastao ego dobijanjem miliona od Fenera, Zvezde i Barse, zemlja(izjave o Kosovu) a i reprezentacija ne postoje. Uobražen, nadobudan, slično kao Nedović, sa mnogo većom željom i fizikalijama... Izgleda ima i do toga za koga navijaju.