Komentari na vest

Šved o propalim pregovorima sa Zvezdom: Ruski pasoš bio problem, hteo sam da pomognem Dušku

Д

Дорћол

pre 4 meseca

Најјачи су ови што би да помогну.... Друже, ништа ти не помажеш, него испуњаваш своје радне или ти уговорне обавезе, другим речима - зарађујеш плату. Пун ми је кофер тих што би да помогну, од колега у фирми, руководилаца, политичара, нико не преузима одговорност за оно што ради, јер у том случају нема помагања, него имаш своје капацитете и за бенефит који називамо платом извршаваш обавезе на мање или више успешан начин, а то може да директно утиче на износ који си замислио да вредиш (за шта је неопходно да се уговорре одређене клаузуле у уговор) и тачка. Па колико пара, толико и музике, и ми на крају крајева платиморазличиту карту у зависности од ужитка који желимо да доживимо па ниво 400 и крај терена није исто, тако и теби не би требало да буде исто ако играш као Нејпир или се залажеш и остварујеш одређене резултате, адок год посао капираш као помоћ некоме, далеко ти лепа кућа.
s

srka

pre 4 meseca

Odličan igrač!!! Neverovatno je da Gruzijac bude tako talentovan i ubojit košarkaš. Ne sećam se da je Gruzija ikada imala igrača ni blizu njegovih kvaliteta. Mislim da on i Belineli drže ove sezone Virtus tako visoko u Evroligi. Zaista vrhunski igrači.
L

Lično ja

pre 4 meseca

Virtus? Gruzijac? A jesi možda pročitao članak? Posle se ljudi čude kako AV dobija izbore...eto kako, zahvaljujući masi koja ne razmišlja.
N

Nishlija

pre 4 meseca

Priznaj da nisi procitao tekst i da si malo pomesao loncice...ajde samo polako...
p

publika

pre 4 meseca

Nije to zbog "jedne utakmice". Igrac koji je vec u poznim godinama, trazi sigurno pozamasnu svotu novca a upitno je koliko moze da donese, i uz sve to, nazalosta ali tako je, je Rus. Nasi klubovi, narocito Zvezda, nemaju tu mogucnost da stvaraju u javnosti negativan publicitet jer su ionako na prilicno tankom ledu, a nemaju jaku zaledjinu iza sebe koja ce ih drzati u toj EL bez obzira na sve. Real, Barsa ili neko treci moze sebi da priusti taj luksuz, oni su sigurni ucesnici i za njih nema brige. Ionako mislim da nasi klubovi nece jos dugo imati ni to jedno, a kamoli dva mesta u ovako kriminalno zatvorenoj EL.
X

Xde

pre 4 meseca

Ako postoji neka opcija koja je gora od onog Nejpira to je ovaj Sved. Veceg privatnika i sebicnijeg igraca u Evropi nisam video. Takvi i kad postignu 40 poena ekipa cesto ne pobedi. Uz sve to mator, skup i istrosen. Neka njega u Kini/Mongoliji ili Staropripizdinsku i Novovukojebinsku.
K

Kokos

pre 4 meseca

Hahaha, nasrbskiji i najruskiji klub neće košarkaša jer ima ruski pasoš samo zbog jedne utakmice. Crvena zvezda je zaista leglo lažova!
@

@ssss

pre 4 meseca

Upravo kako si napisao.A Kabokla su takođe trebali da dovedu,bili su u pregovorima.Nisu ga doveli jer je crn i ne zna da priča srpski.😂
Y

Yebach

pre 4 meseca

Hahahahaha kakva laž! Šved je inače poznat kao igrač koji trenira jako…
G

Goss

pre 4 meseca

Lažovi iz miljenice ne znaju za sramotu čim zinu slažu na čelu sa pudlicom čuj zbog tekme u Litvaniji vašim glupostima nema kraja sve lopovi i secikese
m

milo123

pre 4 meseca

ovde mi definitivno nesto smrdi. zavrsavaju se pasosi Adu, raznoj qrti i murti a da nije moglo da se izboksuje nesto za Sveda? Ne kazem da sam fan deljenja pasosa bilo kome, samo ....
M

Mozda

pre 4 meseca

Su procenili da bi bio prevelili pritisak svih medija sa zapada, ta njihova propaganda i mrznja...
m

milo123

pre 4 meseca

mozda ali je to glupost. Ne vidim da FK Monako ima problema sto im je Golovin Rus. Ali opet, mi smo Srbi. Nama se sve drugacije tretira.
G

Gasic StarMo

pre 4 meseca

ko ga je gledao kako igra u kini ove godine shvatice zasto nije dosao u CZ…Repati stopirao jos jednog bivseg igraca da mu uvale,posto su mu uvalili dva bivsa igraca Bjelicu i Tea + u ekipi je imao gomilu bivsih tipa kuzme Raduljice i Lazica i slicnih…pa jos im je samo Sved falio kao slag na torti…lik bukvalno ne moze da se sastavi ni u kini…i posle se pitamo zasto smo ovako losi a u ekipi 6-7 bivsih igraca…nego treba podici spomenik odma ovom grku kako vodi ekipu sa ovim sto ima ne moze ni aba da se igra
g

gonpi

pre 4 meseca

A Bolomboj moze da igra?
B

BSi

pre 4 meseca

Bolomboj je Rus kao što je Smit Hrvat ili Panter Srbin. Zato i može da putuje bez problema. Pišete gluposti i pravite uporodjenja bez ikakvog smisla.
g

gonpi

pre 4 meseca

Ne razumem kako bez ikakvog smisla kad ispred njegovog imena stoji ruska zastava (Bolomboj)
M

Marko76

pre 4 meseca

Bolomboju je majka etnicka Ruskinja iz Donjecka, tako da jeste Rus.
k

koji komentari

pre 4 meseca

pa zar ne vidite da ga nijedan evroligas nije hteo, morao je u Kinu, niko ne zeli negativan publicitet , na svakoj konferenciji bi ga pitali o ratu...plus finansijske zelje a vec je mator...
i

ib

pre 4 meseca

Znaci,Zvezda ga nije dovela jer ne bi mogao da igra tu JEDNU utakmicu u Litvaniji,gde se ne secam.kad smo poslednji put pobedili? Da li iko moze da poveruje u tako nesto? I posle se cudimo sto je Ivanovic otisao..od svih igraca koje je trazio doveli mu samo Geidraitisa, Hangu,i Bolomboja...ove koje su doveli protiv njegove volje da i ne pominjemo...Sved nije dosao zbog novca,kakav pasos...
A

ABCDe

pre 4 meseca

Kakva greska...zbog jedne utakmice koju smo izgubili propustis ovakvog igraca???
V

Vuk sa Drine

pre 4 meseca

Nije to samo zbog jedne utakmice. Radi se o činjenici da su Rusi u većem delu Evrope stigmatizovani. Pojava ruskog igrača u srpskom klubu sigurno ne bi bila dočekana sa odobravanjem. I bez toga su naši klubovi u Evroligi na tankom ledu, nužno zlo. Više bi ovi iz Evrolige voleli da su u takmičenju London i Pariz, ali nemaju ni kvalitet ni publicitet. Šved nije u Zvezdi jer je procenjeno da bi doneo više problema nego koristi.
N

Nije mi jasno

pre 4 meseca

A kako Medvedevn i Rubljev igraju turnire po Europi?
S

Ser Kavurma III

pre 4 meseca

Ne igraju pod Ruskom zastavom
V

Vuk sa Drine

pre 4 meseca

@Nije mi jasno Igraju i ruski hokejaši u NHL-u, ali u Evropi to nije popularno.
Z

Zvviq

pre 4 meseca

On umesto Davidovca, kao budali samar..
K

Kakka

pre 4 meseca

Treba dovesti Šveda sada, fali nam takav igrač.
j

jedva se

pre 4 meseca

Raduljice otarasili pa ti falis..
V

Vladaaa

pre 4 meseca

I sta nismo ga doveli samo zbog te 1 utakmice protiv Zalgirisa u Litvaniji ? Evo odigrali smo je na pocetlu sezone, sad oni dolaze kod nas, sto ga ne dovedemo sad u januaru ?
s

steven seagal

pre 4 meseca

pa dali bi ti mi srpski odmah po sletanju covece..