Komentari na vest

Teodosić i Mitrović trenirali, Sferopulos najavio: Putuju svi osim Topića

K

Kasno

pre 4 meseca

Cinjenica u ovoj EL da smo imali dva igraca tipa voltersa i danstons,znaci nista mega i skupo,da bi bili bar 5,6ti. Eno cim odose memle sabaz i simonovic bolje je. A sem Reala 12 ekipa je tu negde,da mozes biti i drugi i 14ti.
A

ABCDE

pre 4 meseca

Znaci znam da nema nista od nekog pojacanja,ali ljudi bre,mora neko da dodje pa makar iz Borca iz Cacka. Ne moze ovo ovako.
B

Bije Dareglo

pre 4 meseca

Iz Čačka ima top pojačanje da smo pametni, Ronaldo Segu!
O

Ok

pre 4 meseca

Danas nikakav. Tamo je interesantan samo Uskokovic. Popravio sut, angazovan na obe strane terena. Mogao bi odmah u vatru. Segu igra za sebe zato mu je tim porazen danas.
p

psyhhodelija

pre 4 meseca

Ni malo mi se ne sviđa zasto su promenili trenera pred meč sa nama.Šok terapija uspeva u mnogim slučajevima...Asvel je tukao Zalgiris i ubacio mu 92 poena... Reala su ispustili pred kraj..Toplo hladno, nikad im se ne zna..Ovo samo odbranom jakom mozemo da brejknemo..Ako postoji jos svežine...Bitan Mec
p

psyhhodelija

pre 4 meseca

15 kola do kraja, 8 igramo kući,tu se mora traziti šansa...U gostima šokirati nekog kao sto smo Fener..Sami smo krivi zbog Milana,i ona dva poraza u Spaniji..Pa kad se setim Zalgirisa...Al dobro, nek igraju pa sta bude.Desavanje sa Nejpirom koji je trebao da bude glavni igrac,odlazak Simonovica pa i povrede.Nije lako, svašta nam se dešava.Mitrovic najbolji nema ga dugo..Cuvati prvo mesto u ABA i imati domaci teren u finalu kao sto je sad bilo u areni..
0

0999

pre 4 meseca

DO PLEJ IN-a IMA JOS DOSTA I TREBA PUNO POBEDA PA KUP U NISU PA ABA LIGA. FALE IGRACI. TO JE OCITO.
0

0777k

pre 4 meseca

KAD CE KONACNO RUKOVODSTVO DA UKAPIRA DA NAM FALE NAJMANJE DVOJICA VRHUNSKIH POJACANJA. DUGA SEZONA ZGUSNUT RASPORED POVREDE... POD HITNO DOVESTI POJACANJA.. CEDEVITA JE SAMO OPOMENA DA FALE IGRACI I DUZA KLUPA
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Можда нема пара брате? Можда нема играча који би подигли квалитет екипе! Пласман у плеј-ин ЕЛ је теоретски реалан, у пракси тешко достижан, тако да вероватно због тога и небацају паре, а што би неког доводили реда ради, а отерали Куза и Симоновиќа!
A

A ja kazem

pre 4 meseca

Odmrznuti nasu KKCZ...necu vise da navijam za covicev klub.
G

Gost 2112

pre 4 meseca

Misliš Jović i Micić?! Volim i ja nerandže, no trpim! Samo da nam se što pre vrati Topić i da ne bude novih povreda. Kako stoje stvari za ovu sezonu:to nam je, što nam je!
1

1980

pre 4 meseca

Sviđa mi se da nema napaljenih komentara. Barem ne još uvek. Valjda smo nešto naučili. Biće teško u obe. Imam neki osećaj da će Šabaz da se razleti protiv nas. Da budu zdravi da daju sve od sebe pa šta bude.
C

Czz

pre 4 meseca

I ja imam osjecaj da ce da nas unisti. Da ce lazicu da sviraju brza 2-3 faula na njemu i cao
@

@czz

pre 4 meseca

pojesce ga lazarevic onda

ZetaReticuli

pre 4 meseca

Utakmica kao nacrtana da Lazarević dobije 7-8 minuta i potroši 5 faulova na Šabazu, da rastereti Lazića i Hangu
a

ajdeciganj

pre 4 meseca

Zvezdo zgazi ih svee
D

Djape45||

pre 4 meseca

Da je iole pogodjen prelazni rok i da su umesto Sabana i Tobija dovedena krštena pojačanja na poziciji 1 i 5, ko zna gde bi Zvezda sad bila.
b

bebs

pre 4 meseca

po njihovim biografijama su svakako krsteni igraci pogotovo Nejpir, sad sto je ispao kakav je ispao je druga stvar + i dalje verujem u tobija
Č

Čika Dača

pre 4 meseca

Asvel se mora dobiti bez obzira na povrede, raspored, njihovog novog trenera itd. Da se ne lažemo, oni su ekipa daleko ispod nivoa ovog takmičenja i sve sem pobede od 10+ je za mene lično iznenađenje. Što se armanija tiče, tu je već druga priča. Valja se odužiti i Šabazu i Armaniju za ono u Beogradu, ali biće baš teško. Verujemo u trenera i tim, i pre svega podrška. Ajmo Zvezdo!
n

nemas pojms

pre 4 meseca

jedva ih je real pobedio, e moj ti...
G

Gost 2602

pre 4 meseca

Da igrači nisu preumorni od tri teške utakmice i putovanja u Novoj godini (Fener, Partizan i OC) i da nemamo ovoliki broj povređenih igrača i rekonvalescenata mogli bi smo da računamo na sigurnu pobedu protiv Asvela, ali teško protiv Milana ?! Međutim, situacija je takva, kakva je; i jedna pobeda iz ova dva meča bila bi velika kao kuća!
P

Pst

pre 4 meseca

Ovo protiv Armanija resavamo ako uspemo da Melija izbacimo iz igre. Pod hitno plej.
K

KIMI 85

pre 4 meseca

Iluzorno je vise komentarisati na temu pojacanja.. Neozbiljni ste, jedini ste klub koji ne reaguje.. Kao da trazite sto jeftiniju varijantu ali da moze da pomogne kvalitetom.. E pa gospodo onda igrajte evrokup. Ja kapiram da sportski sektor vise sluzi kao ikebana jer se samo jedan covek pita, ali da ti na mestu sportskog direktora postavis jednog Dozeta, koji niti je imao neku karijeru, niti se ostvario na nekoj funkciji, a treba da rukovodi ovakvom pozicijom u ovakvom velikom klubu. To je dokaz koji amaterizam vlada u "sportskom sektoru" . O bagziju tek necu da komentarisem.. Covek renomea Rakocevica treba da bude sportski direktor, a ne lik koji je samo znao da laje po tviteru.. Sram vas bilo.
L

Lile123

pre 4 meseca

Biće to sve dobro ako bog da
@

@@@@

pre 4 meseca

Neće dati.
g

gunnersi

pre 4 meseca

Naizgled dva laksa meca, ali mislim da ce oba biti pakleno teska. Naravno voleo bih jako da se vratimo sa dve pobede, ali i jedna ne bi bila toliko razocaranje.
K

Kad mali

pre 4 meseca

klubic zeli biti kao veliki...kopiraju sve pa i ove price o povredama.
O

Ok

pre 4 meseca

Ko je taj veliki klub koji favorizujes je l ona musterija od prosle nedelje ili onaj koga tovarimo deset godina. Sedi sine jedan. Pokusavas da ponizis onoga kome nisi do kolena.
A

Auu

pre 4 meseca

Nema vecih lazova,manipulatora,prodavaca magle od vas.kod vas igrac koji se ozbiljno kao ozbiljno povredi posle jednog dana igra utakmicu,vi dizete coveka i iz invalidskim kolica.
A

Auu

pre 4 meseca

Nema vecih lazova,manipulatora,prodavaca magle od vas.kod vas igrac koji se ozbiljno kao ozbiljno povredi posle jednog dana igra utakmicu,vi dizete coveka i iz invalidskih kolica.
J

Junker

pre 4 meseca

Ne ocekujem puno, momci su imali lose partije s pocetka, sad su se podigli ali povrede su dosle. Asvel ce imati energiju novog trenera, Teodosic tesko da moze obe odigrati na visokom nivou. Olimpija je favorit, pogotovu sto ce SabaN odigrati partiju sezone protiv nas.
Z

Zn

pre 4 meseca

A ko ce da zameni Topica? Momci se pokidase, igraju na drugi dan, trener i uprava kazu sve je to ok, plus imamo Jaga koji je za nemacki ili tursku ligu plafon, za Evroligu nikako nije sto je i dokazao jer je odigrao dve tri utakmice korektno, ostalo sve minus u indeksima. Ko ce igrati spolja? Pocepace se momci pogotovo sto imaju i godina i Teo i Hanga, a Nedovic celu karijeru sa povredama. Najgore je sto ni Aba ligu nema ko da menja i moraju da igraju svi kao protiv Cedevite.
z

zanimljivo

pre 4 meseca

i bas slučajno neki igraju utorkom i cetvrtom a neki utorkom i petkom...
N

Niko123

pre 4 meseca

Ma zavera protiv"Stuba srpstva"
@

@niko...

pre 4 meseca

Ovo za stub Srpstva si u pravu.
j

jjjjjjj

pre 4 meseca

nisu igraliprvenstvo,ccc kako nemamo srece sa ovim utakmicama, pa sto im ne pade protiv nekogdrugog da igraju kad ne igraju prvnstvo nego protiv nas, a mi 7 utakmica za 15 dana, 5 na strani
n

nikolasnhdkskskw

pre 4 meseca

mislim da su ove dve utakmice kljucne..
n

nista drugo

pre 4 meseca

jedino asvel da dobijemo...
2

24.232

pre 4 meseca

Otisli Bjelica, Nejpir, Kuzmic, SImonovic. Dosli Topic i Gilespi. Sezona se zahuhtava, igraci se povredjuju... a ono sve manje i manje igraca. Sta reci o radu uprave? Sta oni sami za sebe mogu da kazu? Sta je sa najavom jos kada su u timu bila ta 2 igraca vise, a ne menje, da ce doci jos 2-3 pojacanja?
P

Pst

pre 4 meseca

Vracaj Uskokovica ako je moguce. Dobar u Borcu. Treba nam jos jedan pored Jaga da prenosi loptu podeli asistenciju. Neko ko voli klub. Dete kluba. Ako je mogao Radonja sa njim i Holom da dobije naduvane, momak ce dati sebe.
S

Stevicca

pre 4 meseca

Koji Bjelica? Racunas igraca koji nije ni bio na treningu, a kamoli utakmici... I skini taj lažni i izmisljeni broj samorotirajuceg brojaca ulaza