Teodosić iznet s terena, stradalo mu koleno (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.01.22. | 20:54

Sutra na pregledima

Ostvario je Virtus pobedu nad Ređo Emilijom u prvenstvu Italije (90:81), ali je briga ostala na licima igrača i stručnog štaba kluba iz Bolonje.

Veliki peh dogodio se Milošu Teodosiću u poslednjem minutu utakmice, kada je mu je prilikom driblinga u reketu gostiju stradalo koleno. Nije bilo kontakta, srpski plej se sam povredio i samo se srušio na parket.

Izabrane vesti

Saigrači su morali da iznesu Teodosića sa terena, a ako je suditi o povredi na osnovu načina kako se dogodila, ne deluje nimalo bezazleno. Ipak, kako je saopšteno iz Virtusa posle utakmice, Miloš će sutra ići na snimanja, posle čega će se znati koliko je povreda teška i kolika pauza čeka kapitena srpske reprezentacije.

Odigrao je Teodosić odličnu utakmicu, držao je Virtus u igru u prvom poluvremenu koje je njegov tim završio u rezultatskom deficitu (49:42). U nastavku se sastav iz Bolonje probudio i već do kraja treće četvrtine je napravio preokret.

Teodosiću je samo jedna asistencija nedostajala da ostvari dabl dabl učinak, pošto je meč završio sa 18 poena i devet asistencija. Možda je deseta trebalo da se dogodi baš u napadu u kojem je srpski as doživeo povredu...



tagovi

Miloš TeodosićVirtus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara