Miloš Teodosić i Janis Sferopulos (Star Sport)
Miloš Teodosić i Janis Sferopulos (Star Sport)

Teodosić: Razmišljam o ostanku; Sferopulos: Miloš je legenda, voleo bih da bude tu i naredne sezone

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 22:17

Izjave koje miluju uši zvezdaške javnosti...

Došao je Miloš Teodosić letos u Crvenu zvezdu kao 36-godišnjak, ali za tili čas pokazao da su godine samo broj kada ste košarkaški virtuoz. Brzo je Zvezda postala ekipa zavisna Teove magije, od dirigentske palice jednog od najboljih plejmejkera Evrope u poslednjih petnaestak godina. To se najbolje videlo kada je najbolje videlo kada je zbog povreda iskusni plejmejker propuštao utakmice crveno-belih.

Večeras je u 33. kolu Evrolige protiv Olimpijakosa po ko zna koji put ove sezone delio asistencije kao od šale, u smiraj treće deonice ubacio dalekometnu trojku što podesti na onu preko Garbahose, a duel je završio sa šest poena, dva skoka i osam serviranih koševa saigračima.

Izabrane vesti

Novinare je nakon utakmice zanima razmišlja li Teodosić o ostanku u Crvenoj Zvezdi sa kojom mu ugovor ističe na kraju sezone.

"Razmišljao sam… Svakodnevno razmišljam. Volim da igram, uživam dok igram, ovo mi je prva sezona u Beogradu posle 20 godina. Lepo mi je i kada dođe kraj sezone ćemo sesti sa ljudima iz kluba da pričamo i da vidimo kako ćemo dalje", rekao je Teodosić.

Zatim su novinari Teodosićeve reči tokom konferencije preneli treneru Janisu Sferopulosu, koji ga poznaje gotovo dve decenije i koji sa Milošem ima produženu ruku na terenu.

“Miloš je igrač sa kojim sam povezan mnogo godina, ne samo u Crvenoj zvezdi. Došao je kao momak od 19 godina kada sam bio pomoćnik u Olimpijakosu, bili smo jako bliski. Imamo dugu saradnju, pomogao sam mu kada je bio još klinac, tada još nije govorio ni dobar engleski. Onda smo se opet sreli u CSKA u sezoni 2011/12. Sada sam jako srećan što sam mu trener, jer sam ranije bio u ulozi pomoćnika. Miloš je legendaran igrač i jako bih voleo ako bi nastavio da igra (za nas)“, ispričao je grčki stručnjak.

Izjave koje miluju uši zvezdaške javnosti. Jer uz Fakunda Kampaca koji de fakto nije imao ni približnu privrženost klubu kakva krasi Teodosića, crveno-beli nisu iz nedelje u nedelju imali privilegiju da gledaju većeg mastora.


tagovi

Miloš TeodosićKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara