""
""

Teren za nove generacije niških košarkaša

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.08.17. | 16:15

U sredu će biti otvoren novo košarkaško igralište koji će gradu na jugu Srbije u okviru velike akcije „Sto terena za jednu igru“ pokloniti kompanija MOZZART

Posle Smederevske Palanke koja je prošle nedelje dobila novi košarkaški teren s imenom proslavljenog trenera Miroslava Mute Nikolića, i Niš će biti bogatiji za novo košarkaško igralište koje će u okviru akcije „Sto terena za jednu igru“ donirati kompanija MOZZART. Nišlije će u naselju Gabrovačka reka, pored skejt parka, dečjeg igrališta i fudbalskog terena, od sada imati i novo mesto za igru pod obručima.

Izabrane vesti

Pozivamo da u sredu, 16. avgusta u 18 časova prisustvujete svečanom otvaranju terena u Nišu, u naselju Gabrovačka reka, na uglu ulica Vizantijski bulevar i 27. marta. Specijalni gosti na otvaranju terena biće mladi košarkaši KK Konstantin koji će se prvi upisati na novom terenu. Nakon toga, kompanija MOZZART organizuje i takmičenje u šutiranju trojki, a za najbolje učesnike pripremila je vredne nagrade.

U društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART do sada je obnovljeno 45 košarkaških terena širom Srbije. Nakon Vrbasa, Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke, Zaječara, Užica, Kikinde, Beograda, Subotice, Prokuplja, Smederevske Palanke, akcija „Sto terena za jednu igru“ se nastavlja do svih 100 obnovljenih terena!

Dođite da zajedno otvorimo još jedan košarkaški teren!


tagovi

100 terena za jednu igrudeo tvog životaNiš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara