Matej Rudan iz Mega Mozzarta (©MN Press)
Matej Rudan iz Mega Mozzarta (©MN Press)

Težak poraz Mega Mozzarta u Podgorici

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.02.22. | 22:00

A tek sledi meč sa Budućnošću...

Težak poraz doživela je je ekipa Mega Mozzarta na prvom od dva vezana gostovanja u Podgorici. Ako se za predstojeći okršaj s Budućnošću može reći da Beograđani baš i ne mogu mnogo toga da očekuju, u ovom protiv Studentskog grada i te kako se očekivalo mnogo više od momaka Vladimira Jovanovića. Na kraju ozbiljno razočarenje i jedan od ubedljivijih poraza u poslednje vreme - 62:83.

Šanse za plasman u plej-of još nisu izgubljene, ali FMP i Cedevita Olimpija sada imaju šansu da odu na tri pobede razlike, pa će praktično jedini tim koji Mega Mozzart može da preskoči i dokopa se TOP 6 ostati Igokea.

Izabrane vesti

Samo u uvodnim minutima gosti su imali minimalnu prednost u dva navrata. Kada je poveo trojkom Andrije Slavkovića sa 9:7 Studenstki centar je uglavnom samo podizao razliku. Nisu domaći dve do poslednje deonice išli na na više od +11, ali su držali sve konce igre u svojim rukama.

Srpski tim je u poslednjih deset minuta ušao s minusom od osam poena, nije se bio predao, međutim onda je u uvodnih pet minuta poslednje deonice podgorički sastav napravio seriju 10:2 i defionitivno prelomio utakmicu.

Flečer Megi bio je najbolji u pobedničkom timu sa 17 poena. Podršku je imao u pomenutom Slavkoviću (11p) i Nikoli Pavlićeviću (10p), odnosno Kenanu Kamenjašu kome je jedan skok nedostajao za dabl-dabl učinak (15p i 9sk).

Kod ekipe Mega Mozzarta dvocifreni su bili samo Matej Rudan (21p) i Nikola Jović (11p).



tagovi

ABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara