Nando de Kolo (©Star Sport)
Nando de Kolo (©Star Sport)

Težak udarac za Fenerbahče: De Kolo van terena bar još tri nedelje

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.03.22. | 15:46

Francuz ne može da pomogne Feneru pre kraja aprila

Fenerbahče nije uspeo da se zadrži u krugu kandidata za četvrtfinale Evrolige zbog prevelikog opterećenja onih koji nisu povređeni, a kako sada stvari stoje klub na svog ponajboljeg igrača Nanda de Koloa neće moći da računa skoro do kraja aprila!

Žestok udarac pretrpeo je Fenerbahče pošto je u novoj rundi pregleda ustanovljeno da će prekaljeni Francuz morati van terena da bude još minimum tri sedmice.

Izabrane vesti

De Kolo se nedavno vratio na parket posle duže pauze zbog problema sa šakom, ali je u meču sa Baskonijom prošle srede pretrpeo povredu lista leve noge. Zbog iste je propustio gostovanje Barseloni, najnoviji pregled na magnetnoj rezonanci nije doneo željene rezultate.

Utorak, 20.00: (1,30) Fenerbahče (16,0) Alba (3,90)

Fener se trenutno nalazi izvan zone doigravanja sa skorom 9-15. Već u utorak dočekuje berlinsku Albu, zatim dolaze Bajern 4. i Panatinaikos 8. aprila. Poslednji meč ligaškog dela Fener igra u Tel Avivu 13. aprila.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

De Kolo je ove sezone uprkos svim povredama bio na 11,9 poena, 3,8 asistencija, 2,2 skoka i 1,3 ukradene lopte. Ali, odigrao je samo 21 meč, računajući i one protiv ruskih klubova.



tagovi

Nando De KoloKK FenerbahčeEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara