Nikola Topić (©OKK Beograd/Ivica Veselinov)
Nikola Topić (©OKK Beograd/Ivica Veselinov)

Topićeva rapsodija u Kraljevu: 33 poena, 13/15 iz igre i indeks 39

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.03.23. | 21:27

OKK Beograd savladao Slogu, a mladi plejmejker odigrao još jedan fantastičan meč

Iako ima tek 17 godina, Nikola Topić dominira Košarkaškom ligom Srbije. Nastavio je mladi plejmejker Crvene zvezde da briljira na pozajmici u OKK Beogradu, a večeras je protiv Sloge u Kraljevu pružio dosad najboljiu partiju.

U trijumfu 96:80, Topić je postigao čak 33 poena. Uzeo je 15 šuteva iz igre, promašio samo dva (10/11 za dva i 3/4 za tri). Sa linije penala je bio nepogrešiv, a ubeležio je i pet asistencija i po tri skoka i ukradene lopte za indeks korisnosti 39!

Izabrane vesti

Od Topićevog dolaska ekipa Vuleta Avdalovića je odigrala devet utakmica i na osam slavila! Sin bivšeg reprezentativca i košarkaša Zvezde Milenka Topića je za to vreme u proseku postizao 20,33 poena.

Klonferi su se tako učvrstili na šestoj poziciji na tabeli, pošto posle 26 odigranih mečeva imaju učinak 16-10, dok je Sloga pretrpela 14. poraz.

Topića su ispratili Stefan Miljenović sa 18 i Andrija Jelavić sa 14 poena.

U dresu Sloge se istakao Topićev bivši saigrač iz juniorske ekipe Crvene zvezde, Luka Vudragović. On je sezonu počeo u FMP-u, ali se nedavno preselio u tim iz Kraljeva i u porazu od OKK Beograda ubacio 22 poena.

Stefan Matović je dodao 14, Dimitrijus Andervud je brojao do 12, dok je Zoran Paunović meč okončao sa 11 poena.



tagovi

Nikola TopićOKK BeogradKK Crvena zvezdaLuka VudragovićKK Sloga KraljevoSloga KraljevoKLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara