Komentari na vest

Torontov ruki naneo Denveru poraz, Jokić i pored "prespavane" četvrtine do dabl-dabla (VIDEO)

M

More..

pre oko 2 godine

Slazem se sa komentarima da bi bilo logicnije da trener reaguje, ne izbacuje Jokica ili menja postavke iz meca u mec. Ali to se nece desiti u Denveru. Oni u NBAju imaju drugaciju kulturu i sta su dogovorili pre utakmice ne menjaju jer ce se neki igrac uvrediti sto igra manje nego po dogovoru, pa makar i izgubili utakmicu. Meni je trebalo 3 godine da to prihvatim,i prestanem da se nerviram zbog gluposti sto radi Denver kao organizacija. A sto se tice rasporeda zbog kojih Jokic igra ta 4 minuta manje u 3coj cetvrini, kada se ohladi, juce sam pogledao i sokirao se. Oni su igrali 4 utakmice u 5 dana pa dva dana pauze i onda do skoro kraja lige igraju na dva dana, sa sve putovanjima. Ja ne znam kako su igraci prihvatili ovakav raspored kada je dostavljen, ovaj sistem od 82 utakmice je bolestan. Ne dao bog da proguraju da i Evroliga i Liga sampiona izgleda ovako..
G

Gost Sasa

pre oko 2 godine

Poraz na dusu trenera - i Kazinsa. Ovaj drugi je vezao jedno 7 ili 8 gresaka (srljanje u napadu, nezagradjivanje i neskakanje u odbrani, izgubljene lopte odnosno pasovi direktno protivniku u ruke za lake poene) za svega 4-5 minuta, uz nereagovanje trenera, odveli su ih u poraz, a imali su i raspolozenog Jokic i tecnu igru.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Kao što sam i prošli meč pisao koji je Denver izgubio,kad trener ne zna tu pomoći nema.Ja razumem gust raspored,da su odigrali dosta utakmica zadnjih nedelju dana ali kako njima tako i ostalima u ligi.Dva meča zaredom gubiš na istu foru,vodiš 10 prošlu,8 ovu i vadiš svog najboljeg igrača,ja razumem da on mora da odmori ali mi nije jasno prošli meč 10 minuta sedi ispuste prednost,vrati ga na minus 8 čini mi se,sada 8 minuta sedi,vrati ga na minus 4.jel on mora da sedi toliko na klupi.Bio je u dobrom ritmu večeras,u trećoj dao 9 poena,3-4 asistencije,26 poena u tom trenutku i kako izadje potop.Denver zadnjih deset minuta 11 poena,Toronto 31.Čim je Nikola izašao oni su dodali gas,trener gleda kako se njegov tim muči u napadu,5 napada zaredom ne koriste,prednost se istopi i tek na -2 traži tajm aut.I naravno ponovo kola krenuše nizbrdo,ne mogu da se sastave,krenula panika,forsiranje šuteva Morisa i Bartona a najbolji igrač nije šutnuo nijednom,ušao u kontra ritam,pritom je imao tu nesreću da napravi faul u napadu...Svaka pobeda je važna ako žele da izbegnu igranje plej ina...