Trener Mornara mnogo ljut zbog poslednjeg koša: Poštujem sve, ali vratićemo istom merom! Sad ćemo i mi kao Budućnost...

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.11.19. | 20:34

Mihailo Pavićević zamerio zbog poena Odža na kraju...

Crvena zvezda je lako i ubedljivo slavila protiv Mornara na debiju Dragana Šakote - 105:82. Meč je rešen mnogo pre samog finiša, ali crveno-beli su maksimalno ozbiljno odigrali svaki napad do kraja utakmice. Ne praktikuje se da ekipe koje imaju veliku zalihu ozbiljno napadnu koš rivala u poslednjim sekundama, međutim Beograđani su to večeras uradili, Odžo je poentirao i izazvao bes kod trenera Mornara Mihaila Pavićevića

On je prilikom rukovanja zamerio zbog toga kolegi Šakoti, a zatim nezadovoljstvo iskazao i na konferenciji za medije...
"Nije mi jasan taj poslednji koš... I nemojte posle da se čidite kad utakmica u Baru zbog ovoga bude mnogo drugačija. Poštujem sve, ali mi ćemo vratiti istom merom. Ovo je sportska ljutnja, neće me proći. Jesmo li uvek dočekali Zvezdu lepo u Baru? Uvek su se osećali kao kod kuće... U Podgorici ne može da uđe nijedan navijač, a kod nas u su imali domaćinsku atmosferu. Sada ćemo i mi tako, niko neće ući", nije krio ljutnju Pavićević, ali nije ni želeo da dalje širi priču, već je prokomentarisao meč sa sportskog apsekta:

Izabrane vesti

"Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Opšte je poznato da kada dođe do promene trenera igrači kreću od nule i da daju sve od sebe. Takav pristup imala je Zvezda i to nije iznenađenje. Iznenađenje je naš pristup - previše mekan. Oni su se razigrali na vreme i bilo je pitanje samo kojim će s erezultatom utakmica završiti", podvukao je Pavićević.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara