Komentari na vest

Trener Oklahome o Pokuševskom: Nikada nije razumeo svoju igru

P

Pavlee

pre 2 meseca

Pa dečko je bar Pokušao NBA. Nema šta da mu se zameri.
П

Предраг

pre 2 meseca

Штета имао је добрих партија,далеко да је био лош.Повреда и поновљена повреда су га сигурно омели ,није згодно када се тако млад повредиш .Он ће сигурно да тражи неку НБА екипу.
H

Hannibal

pre 2 meseca

Pokuševski je još jedan od primera koliko sreća može da bude odlučujući faktor za uspešnu NBA karijeru. Ne može se reći da u Oklahomi nisu verovali u njega, istrpeli su ga čak i u debi sezoni kad je imao zastrašujuće procente šuta iz igre, ispod 35%, što je kriminalno. Ipak, Pokuševski je pokazao ogroman talenat, prodor, dribling, asistenciju... U krajnjoj liniji, reč je o košarkašu čiji je prosek u prve tri sezone bio 8 poena, 5 skokova i 2 asistencije uz limitiranu minutažu, što je zaista vredno poštovanja. Povrede su ga sasekle onda kada je trebao da najviše napreduje, ali ukoliko bude zdrav ne sumnjam da će uspeti da napravi dobru karijeru, nadam se u NBA ligi. Pokuševski ima nešto atipično za visoke igrače, izuzetnu košarkašku inteligenciju i ne bih da ga poredim sa Kukočem, ali neka sličnost definitivno postoji, tako da bi šteta bila da takav talenat propadne.
R

Realno...

pre 2 meseca

Odmah pričaju kako je on zaradio, itd, itd... Ja potpisujem da je bar 30% ljudi u Srbiji zadovoljniji svojim životom nego on. Ja zaradjujem 100 000 dinara mesečno, ali sam prezadovoljan i životom, i dečicom, sve mi top, sem politike, ali žmirim na to, šta ću...I ne bih dao moj život za milione dolara, verujte!
B

Bravo

pre 2 meseca

Gospodski rečeno, nemam ništa za dodat!
S

SAVRŠEN PLAN

pre 2 meseca

Na dve godine kod Žoca, da uzme Evroligu kao Bogdan, pa s 24 godine nazad u NBA sa 150 NBA mečeva iskustva i saradnjom s najtrofejnijim evropskim trenerom iza sebe.
R

RSKV

pre 2 meseca

Koliko pametnih na jednom mestu! Od pojedinih komentara, covek se uzasava! Pustite decka, nije uspeo u NBA, nije smak sveta , nije jedini koji nije uspeo i zasto "pljuvanje" po momku sto je Partizanovac! Decko ima pravo da navija za koga hoce, ko meni moze da zabrani da volim Zvezdu! A sto se tice reprezentacije, isto i to je njegov problem, koliko znam da nas savez ne daje nikakve garancije i sto bi decko rizikovao karijeru! Pustite momka neka igra gde hoce i gde zeli, mada mozda gresim, ali mislim da kod Zeljka ne bi profitirao, jel vidim da nasi igraci nemaju neku minutazu kod njega, ali, nista se nezna...
P

PRAVA PRIČA

pre 2 meseca

Nadam se da će uskoro razumeti u Partizanu, a nakon toga kao NBA starter poput Exuma.
J

Jaska

pre 2 meseca

Evo primaju radnike u stolicari u pancevu,pa prijavi se mozda te pozovu na razgovor.
k

koliko zlobe

pre 2 meseca

i ljubomore.. ja mu zelim sve najbolje, nije uopste lako doci i probiti se u nba, petrusev a i mnogi drugi du bili mnogo krace . sretno Aleksej i ako stigne poziv odazovi se, ti si nas
L

Lažni car

pre 2 meseca

Ih.... Sada vremena koliko hoćeš da se spremiš za novu sezonu plus da gledaš Olimpijske igre!
I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

Upravo to. Ceo zivot se sprema, i nikada nije spreman. Odbio svaku put poziv u reprezentaciju, iako ga nije ni zasluzio. Do dosta govori o njegovom karakteru.
K

K R O J F

pre 2 meseca

Oklahoma je pokušavala s njim. Nije išlo. Nikada mi nije delovao kao NBA igrač.
N

Nikson

pre 2 meseca

Ostaje dečko u NBA, mlad je , visok a pritom i belac , što i pored njihovog foliranja protiv rasizma ,nije zanemarljiv faktor.
H

Hisa

pre 2 meseca

Lep dečko može da proba karijeru manekena ili da se prijavi za kasting za glavnu ulogu ako se bude snimani rimejkovi filmova Nosferatu ili Frankenštajn...
H

Hahahahha

pre 2 meseca

Hahaha dobar
g

gama

pre 2 meseca

Svi smo mi ljudi, ali ocigledno nema svako smisao za humor.
X

X

pre 2 meseca

Koja dijagnoza od komentara...
s

serpikooo

pre 2 meseca

Verovatno ce u Oly, odatle je i dosao u NBA.

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Ne planira da se vraća u Evropu.
b

biće kako

pre 2 meseca

biće kako žena kađe
Л

Лазар

pre 2 meseca

Овај клинац је професионално пропао и прије него што је почео
Č

ČINJENICE

pre 2 meseca

"Ovaj klinac" je s 22 godine pošteno zaradio više para radeći ono što voli nego što će velika većina Srbije ukupno tokom celog života.
@

@činjenice

pre 2 meseca

Najbolji su mi ovi sto sportiste posmatraju kroz njihove zarade, odmah znas o kakvom mentalnom sklopu je rec 🤣
H

Hayvan

pre 2 meseca

Vise teretana i manje plesanje na tik toku sa svojom starletom
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Покушевски је из грчке друге лиге отишао у ен-би-еј, био је у сезони 2020/21 најмлађи играч у читавом ен-би-еју још увијек недовољно физички развијен, изазов, нови приступ, нова философија кошарке, добијаоп би шансу и ишао "у канал", а у ен-би-еју баш и немају стрпљења да чекају играча. Све у свему, и није то лоша прича, 150 утакмица, 7,5 поена, 4,7 скокова и 2 асистенције у просјеку, 95% врсних европских играча такве бројке у ен-би-еју неће достићи. Ни финансијски није лоше прошао. Сада му слиједи нови почетак у Европи, важан је избор клуба, настзавка каријере, но мора бити спреман и да крваво ради за кудикамо мање паре, да развија тијело, да отклања мане, да учи и учи. Млад је, има потенцијала, до њега је.
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

Komentar ti je fantastican, sve lepo receno...NBA liga je pravi cirkus i jako skup, toliko imaju novca da mogu sebi da dozvole luksuz takav da im par igraca 5 godina budu bez minutaze i ucinka a da budu preskupo placeni...Najgore je sto se Evropski kosarkasi jako tesko vracaju kuci, misle da je bolje da menjaju klubove a da ne igraju igru zbog koje su se odlucili da budu profi sportisti...Pre ce doci Americki igraci u Evropu koji imaju istu ulogu u NBA kao Pokusevski i onda ostvare brilijantne karijere i zavrse ih u Evropi sa prepunim dzepovima novca...Eto primer je i Bobi nas, da je ostao u Evropi naigrao bi se, bio bi bar mozda i najefikasniji centar Evrope cak i u istoriji jer je jako tesko ga cuvati a pritom je jako efikasan i precizan, fantasticsn sut ima cak i van reketa u kojem je brutalno dobar u napadu ..Kazem zato sto je strasan u napadu sko mu je odbrana tanja strana...Mnogi igraci sada nisu nikakvi ni u odbrani ni u napadu...Bobi bi imao u rukama uvek dabl dabl ucinak, 20-ak poena u rukama i preko 10 skokova...A eto Bobi poput Radmanovica vise voli da sedi i snima klipove i zabavlja sebe i druge nego da igra i postize poene...A pritom placen itekako dobro, lepo i njemu i njegovom menadzeru...