Komentari na vest

Tripl-dabl kakav NBA liga nije videla! Embid uništio Gobera, Harden bez milosti u Hjustonu

u

uz skor ekipe

pre oko 3 godine

Prvi favorit za mvp je Embid. Igra strasno ekipa File, vidjecemo do kraja. Devenr bi mogao da pogura Jokica , da se ostali malo ukljuce.
b

bokibre

pre oko 3 godine

kako da uporedis 76erse i Denver? Embid ima Simonsa i Harisa koji su All Star igraci. Fili moze da pobedjuje i ako Embid ne igra. Koga Jokic ima? Marej zna da igra. ali je to toplo/hladno. a treca Zvezda treva da bude Porter jr. koji ima poremecaj u glavi. igrac koji se buni da Jokic i Marej uzimaju vise suteva od njega. Bez Jokica je ekipa za Aba Ligu. I ja mislim da ce Embid biti Mvp, ali ne zato sto igra bolje sezonu, nego zato sto Jokara mora da vuce svoju krs ekipu kroz celu sezonu u mnogo jacoj konferenci
@

@boki

pre oko 3 godine

Ne poredim druze, nisam ti napisao nisi dbr procitao, prosto je, da bi bio MVP moras imati tim koji ce biti u vrhu a Denver je prosle godine bio medju 3 ekipe zapada, sta se ove godine desava ne znam,nekako ne igraju kako treba a i fale neki igraci , a ima Embid i vise od samo pomenute dvojice,sva ekipa igra dobro..naravno ono sto se broji je jedino play off na kraju...al u reg dijelu sezone zasad Embid ima najvece sanse...mada ostalo je jos mnooogo da se igra , ne bi me cudilo da neko iz Bruklina uzme na kraju.