Tristan Vukčević (©MN Press)
Tristan Vukčević (©MN Press)

Tristan Vukčević nezgodno doskočio i povredio skočni zglob

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.02.23. | 18:22

Srećom, ne deluje da je ozbiljnije, pred kraj druge četvrtine vratio na parket

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Nikada nije dobro kada se neko povredi, a Tristan Vukčević je doživeo nezgodu već u petom minutu četvrtfinalne utakmice Kupa Radivoja Koraća protiv subotičkog Spartaka.

Izabrane vesti

Mladi košarkaš Partizan Mozzart Beta nezgodno je doskočio posle zakucavanja i ofanzivnog skoka i tom prilikom je doživeo povredu desnog skočnog zgloba. Pao je na parket i ubrzo mu je u pomoć pritekla lekarska ekipa crno-belih.

Pošto je konstatovano o čemu se radi, Vukčević je uz pomoć ljudi iz stručnog štaba izašao van terena i otišao pravo na klupu.

Tamo je ekspresnom reakcijom stavljena bandaža na povređeni zglob. Srećom, izgleda da nije u pitanju teška povreda, pošto je Vukčević brzo obuo čarapu, potom i patiku, zatim i malo prošetao iza klupe za rezervne igrače. Pokazao je fizioterapeutu da određena nelagodnost postoji, što se videlo i po grimasi na licu, ali je brzo i taj problem rešen.

Vukčević se vratio mešu saigrače i deluje da je spreman da nastavi susret. To je potvrdio u finišu druge četvrtine, kada se vratio na parket, mada je na početku, logično, bio u manjem grču.



tagovi

Tristan VukčevićKK PartizanPartizan Mozzart BetKup Radivoja KoraćaKup Radivoja Koraća 2023.

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara