Trojka Filipa u poslednjoj sekundi – Mozzartov teren ide u Žagubicu

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.09.22. | 14:52

Stvarno nisam očekivao ovo, nisam čak igrao od samog starta takmičenja. Priključio sam se od polufinala Evrobasketa. Mnogo mi se svidela akcija Mozzarta oko terena i baš mi je drago što sam uspeo da osvojim. Redovno sam učestovao u takmičenju koje vodi u Katar na Svetsko prvenstvo, ali nekoliko puta mi je izmakla najveća kvota" priča nam Filip Ilić

Evrobasket je završen a samim tim i takmičenje Mozzarta „Osvoji teren, budi pobednik“. Cilj takmičara je bio da pogode najduži tiket i tako izaberu gde će biti renoviran košarkaški teren u akciji „Sto terena za jednu igru“. U pravom košarkaškom maniru, pobednik takmičenja je Filip Ilić koji je sastavio pobednički tiket poslednjeg dana takmičenja, slobodno možemo da kažemo da je pobedio trojkom sa zvukom sirene.

Izabrane vesti

Stvarno nisam očekivao ovo, nisam čak igrao od samog starta takmičenja. Priključio sam se od polufinala Evrobasketa. Mnogo mi se svidela akcija Mozzarta oko terena i baš mi je drago što sam uspeo da osvojim. Redovno sam učestovao u takmičenju koje vodi u Katar na Svetsko prvenstvo, ali nekoliko puta mi je izmakla najveća kvota”, priča nam Filip Ilić.

Čitava drama pobede u finišu rešena je u ponedeljak. Filip je imao tiket od 18 parova, ali teniski susret na čelendžer turniru u Ohaju između Frančeska Ferarija i Taha Baidija nije odigran. U ponedeljak je registrovana kvota 1, a i 17 pogođenih parova je bilo dovoljno da Filip izbije na prvo mesto.

Filipov pobednički tiketFilipov pobednički tiket

Momak koji studira u Novom Sadu, a tiket je uplatio preko interneta, želi terenu u istočnoj Srbiji.

“Rođen sam na Petrovcu na Mlavi, ali živim pored Žagubice, voleo bih da i teren bude u Žagubici. Bilo bi to sjajno za naše mesto

U fantastičnom tiketu od čak 18 parova, od Evrobasketa, tipovao je finale i meč za treće mesto. Verovao je u zlato čete Serđa Skariola, kao i u mali broj poena na duelu Nemačka-Poljska,

Pratim sport, igram sve na tiketima. Volim da pratim. Na kraju se ispostavio kao dobitan tiket baš u poslednjem danu. Sastavio sam sve namenski zbog takmičenja i eto uspeo sam da pogodim.”

Podsetimo da je dugo u vođstvu bio tiket sa 16 parova, čiji je kreator Dejan Majstorović iz Čačka. Majstorovićev majstorski tiket sastavljen je još 5. septembra i dugo je odolevao, ali to je sport… primio je trojku u poslednjoj sekundi. Pobedu odnosi Filip Ilić.

Takmičenje POGODI NAJDUŽI TIKET I OSVOJI TEREN počelo je 1. septembra – kad i druga faza takmičenja POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI PUT U KATAR – i trajalo je do kraja Evropskog prvenstva u košarci.

Pobednik bira gde će Mozzart renovirati teren i to je u ovom slučaju Žagubica, pored terena Filip će dobiti i 100.000 dinara freebeta, a takva vrsta nagrade očekuju i one koji su plasirani od 2. do 20. mesta.


tagovi

Pogodi najduži tiketMozzartkompanija mozzartmozzart sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara