Komentari na vest

U Minesoti pucaju od samopouzdanja: Mi smo Velikih 15, Ent je poseban

s

sportski pozz

pre oko 1 mesec

Prosli put je odbrana Minesote je namucila Jokica, a u drugom mecu ce ga sasvim oducit od kosarke. Marej spor za odbranu Mnesote i za 20 odsto slabiji nego prošle godine. A kad ova dvojica nisu na 100 odsto - Denver je samo prosek proseka. Na kraju 0:4 ili 1:4. Sutra ujutro citacemo omalovazavanje Jokare nakon novog poraza, a on je uvek isti, samo što nije čudo. Sportski pozz.

Mr 007

pre oko 1 mesec

Da li navijate za Denver ili Srbiju? Ako Denver prodje Minesotu,Jokic sigurno nece igrati za nas na OI,dok bi u suprotnom verovatno igrao.
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

Znači treba da se molimo da se sve poklopi kako bi se gonič kobila (inače odličan igrač) smilovao da odigra nešto u reprezentaciji? A ne bih ga zvao taman kad bi mi od njega prolaz u grupi zavisio, a ne šta više. U reprezentaciji treba da igraju oni koje ne treba moliti nego oni koje tamo srce vuče.
P

Preža

pre oko 1 mesec

Reče navijač avangarde sa velikim IQ?🤣🤫🫣
V

Vukovi min

pre oko 1 mesec

Zaslužena pobeda. Ali seriji nije kraj. Mekana odbrana. I Edvards je rekao, da je imao mnogo lakih šuteva. Neče se nitko prošetati. Ali sledeču utakmicu trebaju dobiti.
M

Mile Zeleznik

pre oko 1 mesec

Denver ovo prolazi uz malo muke, ovi sto otpisuju Jokica i druzinu su ljudi koji nemaju pojma o kosarci, a to su naravno navijaci fmp-a, koji imaju IQ kao sobna temperatura! Ne moze Edvards sam da dobije seriju, a ne mogu saigrači Jokica da odigraju ovako lose ponovo. Posle Minesote se ce Denver prošetati lagano do titule!
r

rotorstator

pre oko 1 mesec

LeMit tebra jel tebi dobro? Uzimas li sta?
N

Ne razumem baš

pre oko 1 mesec

Šta je problem,Minesota ima kvalitetniji roster i dužu klupu.Jeste svi volimo da Denver dobije zbog Jokića ali biće teže nego sa Lejkersima
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Sledeću gube 20 razlike od Denvera. Svaki put nakon što je Denver izgubio meč, izašli su i srozali protivnika.
Z

ZvezdaraC

pre oko 1 mesec

Opasno jak tim. Najbolje im je od svega sto imaju 3 igraca da rotiraju na Jokicu. Ofanzivno uvek ima ko da iskoci uz Edvardsa koji je brutalan. Denver je neverovatno lose usao u sezonu. Sampion koji ima ekipu i prajmu i dozvoli da budu slabiji nego prosle sezone. Denver ima jos ovu i mozda narednu da ima sanse za titulu i posle ide pad, a oni nista ne pojacaju. Marej uzasan, bice on dobar sledeci mec, ali ce verovatno MPJ biti los i tako u krug. 4:2 za Minesotu.
i

ime gosta

pre oko 1 mesec

Laganih 4:1 za Denver, eventualno 4:2.
Z

ZvezdaraC

pre oko 1 mesec

Navijamo i nadamo se tome, al mislim bas tesko.