Komentari na vest

U Moskvi i Atini zaslužio veće poštovanje: Momak sporedne uloge postao Zvezdina udarna igla

b

banence

pre 5 meseci

BOLOMBOJ DOBAR IGRAC...ALI KLASA ISPOD KABOKLA...PO MENI MEDJU ORVA 3 U EVROPI POZNANJU I RAZUMEVANJU KOSARKE ..ODBRANA NAPAD ..SVE
O

Ok

pre 5 meseci

Sto mi milo sto ces gristi nokte pored tv. Kompleksi su cudo. Biti mali komsija velike Crvene Zvezde. Dakle, cika, bombonica i sve u redu. Relaks.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 5 meseci

ok a po cemu je zvezda velika i dokazala velicinu?
C

Covicu Reaguj.....

pre 5 meseci

Fener raskida ugovor sa Markom Guduricem,objavljeno zvanicno na portalima koji prate Fenerbahce! Covicu i upravo evo vam sad najbolje moguce prilike da vratite Guduru u klub jer nam i ovako fali upravo takav tip igraca dobar bek suter!
b

banence

pre 5 meseci

RASKIDA UGOVOR SA RETKO ULICNIM TIPOM KOSARKASA..PRODAO NAS JE I NA SVETSKOM PRVENSTVU..COVEK MINUS U EKIPI SPASICE SE.
@

@@zv

pre 5 meseci

1)hvala za ono "momce,".u mojim godinama to je kompliment.2) ko se to u Zvezdi bavi opstankom srpske kosarke?i kako?tako sto se potpisuju deca koja ce naleto u NBA i vetareni koje niko drugi nece.3) o stabilnosti kluba najbolje govori slucaj Kampaco.4) ne znam sta Mitrovic ima u levom m..u,necu te pitati kako ti znas.Imas pravo na svoju intimu.5) u modernoj kosarci se podrazumeva da i centri imaju pristojne procente za 3,za igace na poziciji 4 je to standard.6) Nikad nijedan igrac nije pobedio sam.celu pritivnicku petorku,pogotovo skupocenu,ma koliko voleo klub u kojem je ponikao. 7) ne mislim.da je interes srpske kosarke da zvezda ima ovako jevtin tim.8) necu te pitati da li si ikada igrao kosarku,jasno mi je na osnovu tvog komentara.
@

@zv

pre 5 meseci

Nisam je toliko igrao kao ti. Imam dosta godina malo sam dosadjivao ljudima po kojima se neke hale nazivaju po Bg. Ono sto se radi na drugoj strani brda je instant. Nisam ja zadovoljan ni onim kod nas ali sto se sipanja drzave tice pa to je kod njih. I pored toga nisu bolji. Dobicemo ih sutra pa narednu, pa narednu iz razloga koje sam naveo. Vidis retki su igraci kao Mitrovic. Nije na mestu vokabular u kontekstu igraca. Sferopulos igra dosta sa Dzoelom i Lukom u paru i tri produktivna niska. Falio mu je plej koji moze da drzi ritam utakmice i to dobio Topicem. Cena igraca ne donosi sigurne bodove. Hemija, zalaganje, tim donosi prevagu. Kako to da mi imamo i poziciju i opoziciju u klubu. Kod njih su svi na istom zadatku.
O

Ojo

pre 5 meseci

Veliki borac,nadam se da će duže ostati,
G

Gost997

pre 5 meseci

Kolko god da smo i Tobija pljuvali cele sezone sinoc je imao dobru rolu u 3 4, ono kucanje, 2 rampe, ako ga vec pljujemo kao i Bolomboja na pocetku sezone, treba i ovog pohvaliti za Makabi i sinoc
e

e

pre 5 meseci

Bolomboj igra odlicno od prvog kola,kritike su bile samo u pripremnim utakmicama.Sinoc nam je realno sam doneo pobedu,unistio je sva tri centra Fenera i u odbrani i u napadu,,ostalo im je samo da pokusavaju spolja.
g

gost1978

pre 5 meseci

koliko su ga luksuzni navijaci zvezde koji pljuvali letos, decko pokidao kako igra.
H

Hohohoho

pre 5 meseci

Zakasnile zelje, Deda Mraz otišao na godisnji
d

dzonix

pre 5 meseci

Hocemo pobedu protiv Partizana u krcatoj Areni u cetvrtak hocemo pobedu protiv partizana delije u cetvrtak u krcatoj areni hocemo pobedu
B

B200

pre 5 meseci

Kako će ih Top iz Topa izbaciti..
D

DDF

pre 5 meseci

U Olympijakosu nije mogao da dodje do izrazaja sa malom minutazom i hokejaskim ulaskom u igri kao zamena za Fola,sada ima minute i slobodu u igri gde je moze se reci najstandarniji igrac C.Zvezde od pocetka sezone
Z

Zonsagres

pre 5 meseci

Da imamo krštenu cetvorku umesto Davidovca,mozda bi se borili za 8!Sinoc bi izgubili da nije Gidra bio na 4! Davidovac i Shabaz -kakvi užasni košarkaši.
L

Lazar 1980

pre 5 meseci

Nikada ne pitaj ženu za godine...Muškarca za platu...i navijača KK Crevene Zvezde šta je pričao za Bolomboja kad je potpisao za naš voljeni klub...
A

ABCDE

pre 5 meseci

Zvezda ima mnogo navijaca. Mora da si glup cim mislis da su svi pljuvali Bolomboja?! Bilo je navijaca koji nisu zeleli Bolomboja naravno. On ih je sada razuverio na najbolji moguci nacin i u cemu je problem preponosni,bezgresni navijacu,samoprozvane institucije?
w

wenger1992

pre 5 meseci

Covjek cuti i trenira jako..mnogi bi se trebali ugledati na njega..bukvalno borba za svaku loptu..kod nas je postao kompletan centar,siguran sam da niko nije planirao da on nesto dosta donosi poenterski ali obzirom kakvo nam je stanje u klubu morao je i tu da povuče..mene i dalje vise fascinira njegova odbrana,nema ni jednu manu,kad preuzima covjeka ni jedan igrac ne moze da pretrci,cak ni najbolji bekovi u evroligi..dosta me podsjeca na hajnsa dok je bio u prajmu..a kad tobi brat preuzima ja znam da je il faul ili kos..u sustini ako hocemo da budemo ozbiljan klub ovaj covjek mora dobiti novi ugovor..
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Nije los igrac za fmp i slicne timove u pokusaju!!! Imao je covek 5 min minutažu u Olimpijakosu, veze sa kosarkom nema, sto ce pokazati u cetvrtak, kad dodje institucija u rupu u Zeleznik!!!
B

Beogradjanin

pre 5 meseci

@Ogi , druže možda Bolomboj i nije neki košarkaš ali vi sigurno niste nikakva institucija jer to je Real , Panatanaioks , Olimpijakos i tome slične ekipe koje mogu da se podiče sa više Eurolihaških torfeja. Ako ste vi na osnovu jedne Eurolige institucija ona je Cibona , Jugoplastika lično i personalno za vas Golden Stejt ako tako rezonuješ .Sportski pozdrav i neka pobedi bolji u četvrtak.
I

I...

pre 5 meseci

Bosna je prvi šampion Evrope u košarci sa ovih prostora 1979 hodine kao i ženski KK Crvena Zvezda za neupućene.
P

PRIVATLUK

pre 5 meseci

Uprava napolje.
d

demoga

pre 5 meseci

sva sreca pa mitrovic nije igrao, to sto je on nama bio najbolji od pocetka sezone dosta govori o nama, mitra pre nego ato krene pljuvanje gotivim ko brata i zahvalan je igrac, al brate odbrana ocajna, a u napadu on ono sto da jos tolko uprska, sav smotan, masi zicere itd i on jeste da bude neka treca opcija sa nekih 10 minuta, cak i bolomboj ima bolji sut od njega, mitra vadi sto ima malo mozga, pa zna tu na foru nekad da odigra, sve u svemu nikako prvi centar ako oces neke rezultate.
M

Mile led

pre 5 meseci

Koliko Purgera na vestima o Zvezdi.
R

Robert Prosinecki

pre 5 meseci

i Ja sam tu....✌️
C

Capo di tuti capi

pre 5 meseci

A ti najveci medju njima
O

Ok

pre 5 meseci

Igrac koji je najskoncentrisaniji i posvecen svakoj lopti maksimalno. Bice jos bolji kad Topic trenira sa njim bar dve nedelje. U paru sa Lukom kao cetvorkom tezak za cuvanje. Vise minuta za Ilica mogao bi sa Tobijem zajedno. Momak je stalno na skoku na obe strane. Da se prestane sa preuzimanjima u odbrani. Dzou dati bolji ugovor i za narednu sezonu. Hvala Misku za Topica ali i molba da razigra Miljenovica i Plavsica. Rado bi ih video naredne sezone u Zvezdi. Od ABA ligasa mozda Stojanovic FMP i Bogavac SC.
s

stankelitza

pre 5 meseci

Joj molim te. Ova 4 igrača što si nabrojao nisu ni EC igrači. Sledeće sezone bi odmah pljuvao po svima koji su ih doveli.
z

zv23

pre 5 meseci

druze,verujem da si zvezdas sa iskrenim namerama,ali ovo sto si napisao nema veze sa realnoscu.Dete Topic ce Bolomboja ili bilo kog drugog iskusnog igraca da napravi boljim?Pa on je tu da uci od starijih,ne obrnuto.Nemojte na dete tovariti pritisak kao da je Stokton.Mitrovic na cetvorci?covek ne da nema sut,nego je izgubio i mehaniku suta.O ostalim manama za tu poziciju da ne komentarisem.Ilic je ABA nivo,besmisleno je od njega ocekivati neku bitniju ulogu jos par godina barem..
@

@zv

pre 5 meseci

Pa vidis momce tvoje poznavanje kosarke se zavrsava sa skupo placenim igracima. Neko se bavi onima koji dolaze. Koji su opstanak kluba ali i Srpske kosarke. Ne igra se ova igra samo ove sezone. Predpostavljam da si dugo u kosarci recimo igrac pa trener kad si ovako pozitivan prema mladim igracima. Topic ovakav kakav je pobedice sutra ove od 10 mil prve postave. Zasto pa zato sto oni imaju cilj da opravdaju pare a on igra za sebe i klub za koji navija. Sto se tice Luke pa ono sto on ima u levom m.... to nekakvi smrdljivci ne mogu ni sanjati. I ko je tebi rekao da cetvorka mora da sutira spolja. Tandem Dzoel Luka sutra resava utakmicu jer su ovi bez pleja i preskromni pod obrucem. Mi smo prvi deo sezone igrali bez pleja koji ima ideju, prodor. Teo to radi ali za vecu minutazu ipak treba neko u snazi. Sto se pominjanih igraca tice oni bi bili dobra investicija za klub.
p

pedja986

pre 5 meseci

do prvog postera...
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Najbolji Zvezdin centar u Covicevoj eri !
A

Ahha

pre 5 meseci

Dobro je pa ce Covkela da ga proda na kraju sezone,kod nas je procvetao i sad ide u neku Barsu,Pao,Milano....
B

Boy boy

pre 5 meseci

Moj, moj, Tako si mi Bolomboy.
D

Dajvak

pre 5 meseci

Kakav pogled, neukaljan mišlju....
P

Pobogu...

pre 5 meseci

reče navijač oduševljen Ledejevim, Panterovim i Lesorovim pogledom.
2

24.232

pre 5 meseci

I Gilespi barem malo da upije od njega... i bice koristan za 10 minuta. Ali maler juce, kakvu bananu oni svirali kao faul za 3 bacanja...
Z

Zvezda le

pre 5 meseci

Čovek je igrao fajn for. Za ovoliki novac ništa manje nismo ni očekivali.
z

zv 23

pre 5 meseci

covek je gledao uzivo f4 sa klupe olimpijakosa i CSKA...za razliku od pantera i lideja koji su odveli Milano na f4,gde skoro da i nisu izlazili iz igre.A onda za 8-10 puta veci novac od Bolomboja dosli u partizan,sto je ekvivalentno prelasku Kejna iz Bajerna u Saudijsku Arabiju.
C

Cova84

pre 5 meseci

Covek kaze drvo hahahahhahahhah,bolji vic odavno nisam cuo.Borac,igrao kad niko nije,opravdao svaki cent ulozen,produzenje saradnje i povisica plate pod obavezno,kapa dole majstore,tako se bori i igra.
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Solidan igrač, ništa više od toga! To da je bio nebitan u Oly i CSKA, a ovde je najbolji , više govori o klubu u kome je trenutno tj.ostalim igračima nego o njegovom kvalitetu
N

Nebitan si ti

pre 5 meseci

Ma nebitan, dobio ruski pasoš onako nebitno, igrao nekoliko sezona, osvojio Evroligu onako nebitno.
F

Forever Young

pre 5 meseci

Dvajt Hauard je izjavio da hoće da igra EL, Čoviću reaguj. Kakav tandem bi bili Hauard i Bolomboj 🔥💥🔥💥
Х

Хауард гори

pre 5 meseci

да игра за Шонета...
X

XYz

pre 5 meseci

Dajte mu sve sto trazi, samo da ostane jos sezonu ili dve.
A

Aranđel

pre 5 meseci

Čovjek jednostavno nije mogao doći prije do izražaja, u Cska bio 2 ili treći centar u Olimpijakosu isto tako,nije imao dovoljno minuta.Strasan igrac,kompletan igrac.Čak ima dosta bolje procente za tri od Nedovića.
D

Dablidi

pre 5 meseci

Nemojmo da mešamo babe i žabe. Nije isto šut Nedovića iz driblinga , preko ruke koji uzgred pogađa sa lepim procentom i Lazićev i Bolombojev otvoren šut iz ugla kada ih zaboravi odbrana
D

Dzoe

pre 5 meseci

Zvezda pobedi Fener u gostima - jedna vest. Partizan dobije raspali Asvel - hiljadu tekstova sa mlakim Cezarovim mislima.
ц

црно на бело

pre 5 meseci

У праву си...ваше победе у гостима треба да се славе недељу дана ,јер се дешавају једном у два месеца...
p

posteno

pre 5 meseci

odlican igrac bice dobar derbi ali mislim da je partizan trenutno jaci svakako nadamo se dobroj utakmici pozdrav od grobara
O

Ok

pre 5 meseci

Ma odlicno radujem se kad cujem da je neko od vas sposoban da misli. Tamo je to zabranjeno samo Zoc sme da misli. Zato vi dosadjujete na zvezdaskim vestima. Bo te.
d

dkcz

pre 5 meseci

od sada čuvenu pesmu belajboj pevam "boj boj boj, ti si BOLOMBOJ!"
m

matoriekspert

pre 5 meseci

A može i Bolomboj, Boloboj ova Zvezda.......... moj!
D

DV91

pre 5 meseci

Hoćemo novi ugovor za Džoela!!!
1

1112

pre 5 meseci

Drvo.
S

Sunking

pre 5 meseci

Ali zimzeleno
C

Crni bor

pre 5 meseci

Ako je on drvo, ti si cepanica!
P

Pobogu...

pre 5 meseci

Kad mu to kaže stručnjak poput tebe... onda to nema baš nikakvu težinu.
1

1112

pre 5 meseci

Videces sutra o cemu pricam, strucnjace.
P

Pobogu...

pre 5 meseci

@1112, Stručnjak, samo vi pretite. 1 titula za dve i po godine i skor 10:10 sa negativnom koš razlikom u odnosuu na Zvezdu, a vi i dalje pretite. Da sigurno su Kaminski i Kaboklo bolji od Papajanisa i Motlija ili Niba i KOlsona. Ja stvarno ne znam na osnovu čega vi gradite svoj toliki optimizam.
G

Gost "

pre 5 meseci

Prava si bukva..
Д

Дејан. цз

pre 5 meseci

Одличан!!! Изгледа да су скапирали тренера, сјутра да клепимо глодаре и онда узлазна путања...!!!
c

cz23

pre 5 meseci

Kada Bolomboj,koji nigde u evrologi gde je igrao,nije mogao da bude ni drugi centar ekipe,deluje u Zvezdi ovako dominatno,onda je jasno kakav je ostatak ekipe.Puno postovanje za ovog coveka koji radom i zalaganjem nadoknadjuje manjak kvaliteta.A klub umesto.sto ulaze u tekstove o Bolomboju i Topicu,bolje da ulozi novac u pojacanja.Ni ovakvi tekstovi ni sporadicne pobede,ne mogu i ne treba da sakriju cinjenicu da imamo budzet i shodno tome i ekipu za eurokup nivo.
z

zv23

pre 5 meseci

Razlika u ulaganjima u ekipu izmedju Zvezde i Partizana u ovom.momentu je kao sto je u fudbalu razlika izmedju vest hema i man.sitija...naravno,desava se da i Vest Hem pobedi Siti,ali to jevonda podvig a ne realnost.Treba da shvatimo da smo autsajderi,tako pridjemo utakmici i podrzimo ekipu.A od uprave traziti pojacanja da se ekipe podigne bar na neki nivo Valensije i Bajerna,kad vec ne moze vise od toga...
Z

Znik

pre 5 meseci

Sutra nemate sanse. Pantera nema ko da zaustavi. Kabloko i Kaminski skoluju Bolomboja i rovitog Mitrovica. Teodosica ce udvajati i odseci totalno iz igre. Nedovic ce jedini ubacivati i tada uvek gubite. Posle idete na Asvel koji ce promeniti Poceka i pobediti vas.
A

Alo alo

pre 5 meseci

Koji to vi?vaš klub više ne postoji, on je u zamrzivaču.Znate"Crvenoj zvedi niko ne moze da zabrani kako ce da se zove"'reči su vaše "legende"
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

@Дејан. цз Ciganska posla, dizu se a pojma nemaju. Posle im kriv K kad ih samaraju druge Ekipe.
b

brine

pre 5 meseci

Šta čekaju ovi iz uprave ,odmah mu produžiti ugovor
A

ABACD

pre 5 meseci

Ponudjen mu je bio produzetak saradnje,odbio je.
U

Ugovor

pre 5 meseci

nov su mu ponudili, ali se on razmišlja
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Ne želi čovek da igra Evropkup sledeće sezone
@

@Ugovo

pre 5 meseci

... a tebi ovo rekao komšija Đura s fejsbuk?
D

DrvoMama

pre 5 meseci

Razmislja jer nece da igra EK sledece sezone
r

realnosti

pre 5 meseci

ponudjen mu je ugovor ispod njegove sadasnje trzisne vrednosti.Odbio je.